Hej :)

Nu sitter vi alla har har nyss ätit en mysig frukost i solen på vår altan:)
Imorse var det upp i tid för att springa en runda, vilket underbart väder. Sprang ner en sväng mot riverwalken, solen höll på att gå upp coh det var fantastiskt. Inte så svårt att springa då :)

Oscar, Kim och Daniel sitter som vanligt och pratar massa skit.. seriöst de pratar om så mycket onödigt att man blir knäpp. Fast det blir ju ett och annat skratt ibland . Haha.

Julaftonen var jätte mysig, alexföräldrar är så underbara. De skämmer bort oss..
Kul att få hälsa på i Parneviks lilla hydda med =)
Gårdagen var inte mycket sämre, med riktig kalkonmiddag och hemmagjord risalamalta som Tore och Agneta tillagat. Underbart gott! Och Tore är Oscars nya idol.. haha.

Idag är grymt väder.. blir en sväng till ritz och träna snart sedan blir det kanske en sväng till stranden . Måste vi ju känna på.. :)

Ikväll ska killarna laga middag till mig och Denise hihi.. Måste bara komma på vad vi ska önska för något.

Allt för denna gång!
Saknar er där hemma,








Gästinlägg!

tjena tjena, god jul på alla i 7milaskogen, här kommer ett gästinlägg från mig, kim... kul ska det bli.. varmt har det vart, idag har vi spelat på ritz carlton gk i USA, match har det vart, 4mannslag med dem 2 bästa nettoscorerna per lag. det var widmarksparet med tillägg, son och fredrik som jag spelade med, trevlig grabb, bra på golf oxå. sen var det de gamla bekanta som spelade oxå, KK, CC, DA, DÅ, OI, JO, AR, LH o EL, även paret rosen var med. det blev en förkrossande seger, just nu vet jag inte riktigt vilka som vann men dem som gjorde det blev säkert jätteglada och grattis till dem:) det var varmt som in i lingonskogen, typ över 20 grader. efter spelet blev det juldagsmiddag hos rosenarna, grymt god mat, gröten var som en riktig GB kl 5!!! nu sitter jag mätt som fan i skrevet på daniel andersson och alla i omgivningen är allmänt trötta och till sist denise o cassandra är 2 jättegoa tjejer och det är en fröjd att ha dem här... hahahaha!!!:)  Från oss i shorts till er alla i varma jävla kläder, ha det skönt! kör väl o spela hårt!

Julafton :)

God jul på er alla:) Hoppas ni haft och får en fortsatt trevlig kväll där hemma :)
Här har det bara börjat. I morse var vi först ute på en mysig liten morgonpromenad ner till straden. Så underbart väder. Säket 20 grader redan kl 8. När vi kom hem var jag och Denise duktiga och gjorde tomtegröt och en riktigt lyx frukost till oss alla. Vi satt alla ute runt vårt lilla bord på altanen, mysigt !

Nu kom vi precis hem från poolen, då vi inte skulle vara hemma hos alex förrän 2 och vädret är kanon kände vi att vi var tvugna att ta ett dopp i poolen och sola lite. Konstig julafton..
Snart ska vi hem till Alex och hans familj för att äta julbord, kan ju bara tänka mig så mycket mat och GOD mat det kommer finnas. Kommer bli en kanon dag, det är jag säker på. Underbara människor.

Hann även med att prata lite med familjen i morse, saknar dem.. spceciellt idag. Visst här är underbart och jag klagar verkligen inte, hade inte kunnat ha det bättre. Men idag saknar jag dem väldigt mycket.. hoppas att ni tar hand om varandra där hemma.

Igår var det även en mysig dag och kväll. Vi var först ute och tränade på förmiddagen i fint väder. På kvällen var vi alla ute och åt tillsammans på Cheesecake factory, herregud vilka efterrätter. Det var nog de godaste jag någonsin har ätit!! När vi kom hem var jag, Denise, Oscar, Kim och Daniel ute på en kvällspromenad på straden. Blåste en hel del, men vad fin det är..

Nu ska vi börja göra oss i ordning,
Ha det så jätte bra där hemma allaihopa och vi ska föröska bli bättre på att blogga:)

God jul och gott nytt år önskar Denise och Cassandra.























sovmorgon

Idag var det lite sovmorgon för dom flesta här i lägenheten. Det var bara jag och Oscar som var uppe med tuppen och bara ville ut och träna :)
Sitter just nu och äter underbar frukost, vem säger att man inte kan äta nyttigt i USA? :) Väckte dom andra innan, fick då en utskällning av Cassie att jag inte väckte henne. Usch, kanske inte en trevligt början men okej :)

Igår var det match på korthålsbanan. Jag, Linda och Cassie mot Oscar, Daniel och Kim. 36 hål. Tjejerna ledde efter 9 och 27 hål, men vi gillar inte dom sista 9 så vi fick tyvärr se oss besgrade. Så igår kväll var det dags att bjuda killarna på hemlagad mat, det blev pasta carbonara med vitlöksbröd. Mums! :)

Denna veckan har det redan hänt massa grejer här nere i Florida. Jag, Daniel och Jimmie har tatuerat oss :) Jag fick dock en liten chock innan jag skulle gå in där, men jag klarade mig. :) Kramade Cassies hand rätt hårt, men hon är ju stark... Hhhahah..

Idag blir det träning och spel för de som vill. Ikväll hade vi tänkt att leta upp lite tomtegröt och göra som vi hade planerat äta till frukost imorgon. Så ikväll blir det nog att alla sover här igen och vi går upp och äter en mysig frukost med kanske en julfilm på tv:n :) Mysigt!

Nej nu ska vi åka strax. Jag skickar med lite bilder :)
Svinga lugnt/Dia*

Ps. vi har hittat världens goaste latte på starbucks!! Gingerbreads latte. MUMS! :)


Glass

Nu har familjen slagit läger i denise och daniels säng för att äntligen få äta våran ben & jerry. Den första för resan, undra hur många fler det kommer att bli. En annan står redan nere i frysen och väntar..

Idag har vi tränat och på eftermidaggen var vi och spelade en SJUKT fin korthålsbana här i närheten. Den var grym. Grymt kul och mycket bra träning. Och jag funderar på att anlita Jimmy som caddie, helt otroligt vad han kunde läsa puttar. Skönt med fint väder idag med :)

Ikväll har jag och Denise lagat mat till oss alla här i vår lägenhet, köttfärssås och pasta. Gott med lite riktigt svensk mat :). Blir tidig säng ikväll, känns som vi alla behöver ta igen lite sömn sedan igår .

Innan jag säger godnatt måste jag bara berätta om en så grymt rolig kommentar denise la igår.. De var när vi var ute och spelade, eller vi ´kom körandes i bilen på en bro genom ett jätte fint ställe mellan hålen som liknade en djungel. Då börjar denise prata " Åh vad fint här är, som om man är i Afrika på saffari och så får man syn på en kossa" Hhahahah. Finns de kossor i djungeln Denise? Vi skattade så mycket att vi höll på att köra av bron ..

Nu ska vi sova :)
Ta hand om er!
Cassandra





Paradiset

Hallå glöm inte oss!
Vi fortsätter faktiskt att blogga här även om vi har den andra bloggen :)

Nu är klockan snart 7 och vi sitter alla hemma i alex "lilla" kök och har provat den hemmagjorde glöggen som var bedårande. Kankse lie väl spettsad, haha . Vi har samlats runt runda bordet och fösöker komma på lagnamn inför morgondagens tävling. För hål i hatten, ladda kanonerna, dra fram geväret de ska INTE regna i morgon. Så vid 10 tiden går första bollen, alex,kim och jimmy. Andra boll är är Oscar, emelie, och linda. Sist men inte minst är VI, Daniel, Denise och jag :) Det blir bästboll och i potten ligger en efterrätt. Haha. Så i morogn blir det till att kämpa!

Idag var vi ute och fick känna på banan lite :) Först var de tänkt att vi skulle spela vid 8 tiden men då det regnade hela förmiddagen fick vi springa ut på en 9-hålsrunda istället. Men vi hann inte längre än till 7an tills det började mörkna och verkligen ösregna igen. Men det vi fick se, var grym. Helt sjukt. Visst det var blött men vad gjorde det. Så fint.

Vi är i paradiset och vi hade inte någonsin kunnat bli bättre omhändetagna.

Nej nu blir det middag med allihopa.

Cassandra





Översvämning

Oj vilket väder vi drar med oss till florida.. Usch. Men det stoppar ju inte oss från att träna lite. :)

Imorse ringde klockan 06.00 inne hos mig och Andersson. Förresten så har jag flyttat in hos Andersson, så just nu har vi king sizen sängen :) Resten av tjejerna sover inne i det andra rummet, men det är mysigt där inne också :)
Så fort klockan ringde så sprang jag in till flickorna för det stormade och regnade ute så jag tänkte se vad vi skulle göra med golfen för det var meningen att vi skulle spela golf klockan 08:00, men med tanke på vädret så kom flickorna in utan Linda till stora sängen.
Så då passade vi på att ringa lite hem, med tanke på tidsomställningenn :) Sen var det dags för lite kaffe och mys i soffan :) 
Lite senare ringde killarna för nu hade dom äntligen vaknat så då var det dags för att åka till ett mysigt litet fik vid havet för frukost :) Efter frukosten bestämde vi oss för att testa om vi kunde spela, slog lite på rangen. Hur skönt som helst :) Men sen kom det ännu mer regn och banan stängde så hem till Alex på lite fika och internet :) 

Nu har killarna varit och hyrt film, 3 stycken!! Ojsan :) Men jag ska plugga lite, medens dom andra kollar. Måste få ordning på allt så man kan träna för fullt sen :)
Senare idag kan det hända att det blir lite tatueringar, hihihihi :) Vi får väl se om jag vågar ;)

Men mer läsning finns på: www.uslegends.blogg.se :)





ho ho ho

Jul här i florida, helt underbart! :) Men tyvärr har inte vi något internet bara killarna så vi vill hänvisa er till våran usa blogg :) www.uslegends.blogg.se
Hoppas ni gillar läsningen och bilderna :)
Ciao Dia & Cass

Och där tog det stopp..

Ja, vi är fast i Danmark. Närmare bestämt på ett hotell 2h utanför Köpenhamn i Odensen. Kul. Nej inte dirket. Fast vi har ändå gjort det bästa utv allting och haft sjukt kul under dagens lopp med både spel, lekar, flum och LITE sömn. Men vem kunde ana att vi skulle ligga här i morse när vi satt i flypanet och endast trodde det var något litet fel..

Men här är vi nu i alla fall. Med alla andra i vårt gäng som skulle med samma flight. :) Nu flyger vi istället i morgon kl 11 om allting går som det ska. Men det blir en tidig morgon i mon med, frukot kl alv 6 då de inte lyckas boka in oss på något närmare hotell än 2h !! ifrån flygplatsen. Men vi klagar inte. Vi förösker att inte klaga i alla fall, finns ändå inget att göra åt saken.

Men alla mår bra och vi har ändå haft en rolig och spännande dag :)
Nu ska det bli jääkligt skönt att få sova lite i en riktig säng.
Tänk, vi har redan rest i 18 h.. men vi har inte kommit längre än till Danmark. Usch, vilken lång resa det här kommer bli. Tur man har så grymt sällskap. Och åh vad vi bara längtar tills vi får sätter våra fötter utanför Miamis flygplats i morgonkväll..

Och fan vad vi ska kräva pengar av dem..

Ta hand om er där hemma!
Cassie och Dia


Glömt nämna att jag och Denise har införskaffat oss en målarbok och färgkrior som vi ska ha på planet ( mest för att reta killarna, eller ? ) och det här är vad Denise har åstadkommit idag:


Redo?

Aaa :)
Frukosten är gjord, ipodarna är full laddade med julmusik, kamerna är laddade, chokladkalendern är nerpackad så nästan all packning är klar.. :)Jag ska bara väga min och packa ner det sista sen är jag klar :) 
Ska gå in och väcka dom små snart, dom höll sig vakna till efter 12 Wetterstrand sen var det dags för de att ge upp, medens jag har gott runt och fixat lite i stugan.. :)

Christine kommer och hämtar oss om 1 timme, sheet!! Helt sjukt då börjar resan. Helt underbart att få komma iväg till värme, golf och Alex såklart :) Nej det kommer nog bli en toppen resa och vi ska vara snabba på att uppdatera och lägga ut bilder så det behöver ni inte vara oroliga för :)

Nej nu ska jag ta och gå och väcka dem, vem kommer bli surast? Hmm.. Kan nog hända Andersson faktist, för Cassie kommer nog vara lite uppe i varv och nervös. Hhehe.. jaja.. Vi får se :)

Vi skriver så fort vi kan :)
/Dia*


Timmar kvar!

Oj nu var det bara timmar kvar tills vårt stora äventyr börjar :) Helt sjukt! Jag vaknade idag med lite resfeber.. Hmm.. Men det blir nog bra, klarar vi bara flygresan så är resten baggis ;)
Jag kom precis nästan hem, har ju varit i mullsjö i helgen... Så just nu håller jag på att städa lite lätt, mormor kommer ju imorgon så man måste ju städa lite iaf :) Ska snart ner till Carlssons och äta lite julegott. Dom är så snälla och bjuder mig och Daniel på lite mat :)

Igår hände det en ganska stor grej i mitt liv, och det är lika bra att göra det offieciellt för bara några har vetat om det.... Igår skrev jag på papprena för att gå över till A6 gk.. Den största anledningen för detta är ju att jag har min tränare där uppe, sen finns det andra grejer med. Men det kan vara bra och testa något nytt.
Jag kommer dock att sakna åka iväg på seriespel med världens goaste tjejer, men tänk såhär tjejer nu slipper ni någon planeringsmänniska och nu kan ni bara glida med lite :)

Nu blir det lite mat, sen fortsätta städa, tvätta och packa :) Senare ska jag, Cassie och Daniel ha vännermaraton hela natten, för 03.45 hämtar Christine oss. :) Vi får ju dock se hur länge Cassie orkar hålla sig vaken, det återstå att se ;)
Nej nu ska jag packa min bag! Talk to you later :)
/Dia*


Full fart

Jag håller på att gå under här hemma. Min pappa är så jäkla klantig. Eller han är helt otrolig ! Visst jag uppsakttar verkligen att han tar sig tiden att föröska fixa min dator, men varför ska han leka datasnille och tro han kan allting när det ända slutar i katasrof varje gång?! Varenda jäkla gång han har vart på min data och pillat så slutar de med att vi får återställa allting.. Jag hoppas verkligen inte att det behövs den här gången. Kan knappt starta något pogram på datorn.åh jag blir galen. Perfekt timing nu när jag ska resa iväg med, ingen musik eller något. Hoppas verkligen de fixar sig !

Igår gick dagen i ett och på kvällen var jag och empa på årets roligaste spinning, tema årets låtar. Hade kunnat sitta på cyklen i år. Nä kanske inte men man kände inte hur trött man var förrän efteråt..
Sedan hade jag myskväll med mamma och pappa framför idol. Måste umgås mycket med dem nu innan resan, speciellt mamma. Haha hon är så söt.

Och vilken tur att erik vann.. men hur pinsamt var det inte när hans flickvän kommer upp på scenen när han sjunger vinnarlåten. Visst du får gärna gå upp och krama om din kille som precis blivit Sveriges nya stjärna, men en kram räcker. Du behöver inte stå där igenom hela låten. Speciellt inte sjunga och dansa med. Det var inte du som vann ? Åh vad pinsamt, förstörde allt.

Idag blir det att packa och fixa det sista, sedan ska jag och empa på "happy saturdayday" och köra lite skuggboxning. Vad det nu kan vara ?

Cassandra



Vem vinner?!

Aaa nu är snart idol slut för detta året, lite sorgligt. Fredagsmys är ju lika med idol kväll.. Men detta året har jag och Cassie faktiskt inte sett så många tillsammans,men vi har klarat oss rätt bra ändå :)
Så ikväll har familjen Ågge haft lilla julafton, mycket mysigt. Men nu är min mage så full så jag vet inte om jag kommer upp ur soffan :) Och tomten kom också till mig, hihi.. :) Fick en rosa kamera,oh den är sååå söt :) hihi och lite smått och gott. Fick bland annat ett jätte fin nyckelring av min kära mamma, såhär står det på den:
Daughter
You are more precious to me than words could ever say. When you were a child I held you in my arms and now that you are grown you held dear in my heart. Wherever you go and whatever you do, I want you to know that I´ll always love you. May all your days be happy ones and may all your wishes come true.

Nej nu ska jag fortsätta och titta lite, ska snart sova. Upp tidigt imorgon och träna. Oh så härligt, snart är vi i värmen! Och alla våra bekymmer försvinner, can you tell me how it could be any better then that?
Sweat dreams! /Dia*


AJ!

Ni får ursäkta min uppdatering, men jag hinner inte riktigt med :)

Igår var det träning heeela dagen, först hos massören och knäckte alla mina knotor. Aj bubblans vad det gjorde ont! Senare var det dags för att åka och träna och snacka lite med mr E. Han vred och vände på mig, gjorde lite ont där med. Hahha.

På eftermiddagen var det dags för gruppfys, och fy bubblans vad dom körde med oss. Speciellt mig, men jag får nog lära mig ta det ;) Gruppen fick efter i igår, ett nytt namn: kylskåps if. Vi är rätt stela om man säger så ;)
Efter det blev det filmtajm med Landin och Löfqvist, mycket bra film och mysigt :) Landin gillade dock inte slutet, jag tog all mjölk så dom andra fick hälla grädde i kaffet men annars gick det bra :)
Efter filmen åkte Löfqvist hem medens jag och landin fortsatte mysa, efter ett tag kom mellan-landin oxå upp. Så där låg vi och försökte lösa lite korsord och läste se & hör. Hihih mycket mysigt. :) Klockan blev mycket och lillen började bli lite gnällig så då var det dags för mig att åka hem till skogen. :)

Idag har jag varit på Lucia tåg i skolan, mycket mysigt! Jag och min kära lillebror satt där och tittade på,trevligt :) Sen åkte vi hem till Mormor för att fika lite. Pratade om allt mellan himmel och jord, t.ex min tatuering kom upp några gånger. Mormor hjälpte mig med förslag :) Hihih gulligt att min mormor tycker det är okej att jag ska göra en, hon är cool hon :) Så nu har jag nog tänkt ungefär hur jag vill ha den, nu ska jag bara klura ut VART jag ska sätta den. Kom gärna med förslag!!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite, sen ikväll blir det lilla julafton hos familjen Ågren. :) Mamma går runt och spelar julmusik och är glad, medens mina lillebröder håller på att dö att dom ska sitta hemma med familjen HELA kvällen. Hhaha mysig familj man har va? :)

Nej nu ska jag ta tag i detta. Ha en fortsatt bra dag :) /Dia*


:)

Igår kväll hade jag skrivit vääärldens längsta inlägg, så dör internet!  Okej jag hade kankse inte skrivit ett speciellt långt.. hade inte ens börjat. Men jag var inne på sidan och det var irriternade nog. Denise skulle blogga nu på morgonen men jag hinner nog med en liten snabb upptaering innan.

* Jag har blivit ljusare och har inte lika mycket hår längre. Kändes knappt som jag hade något kvar när jag vaknade på morgonen, så skönt att tunna ut det. Tack snälla Caisa för hjälpen.

* Denise är hemma och firar jul i mullsjö och när hon kommer tillbaka är det bara några timmar kvar tills vi ska åka..

* Jag har redan börjat packa, sedan två dagar tillbaka.. Tror aldirg det har hänt att jag vart ute i såå god tid innan.

* Jag är helt förkrossad över allt jag läser om Tiger Woods, min världsbild rasar.. det är heelt sjukt.

* Nu blir jag nog sen till träningen..

Cassandra

Heartbreak Warfare



I don't care if we don't sleep at all tonight
Let's just fix this whole thing now



Cassandra


Du får mig att le som ingen annan

Oh, idag har varit den bästa dagen på länge! Jag och Cassie tillsammans, det kan knappast gå fel då! :) 
Började med att vi åkte till gymmet, gjorde det vi skulle. Cass i maskinhallen medens jag var i bollhavet, Cassie kom sedan in till bollhavet för att stretcha och då var jag redan klar så då började jag leka med bollen. Skulle stå på den och hålla på, hahha tog ett tag men jag kom upp + att jag inte ramlade och slog mig. Oj så mycket pluspoäng där! :) Efter det var det dags att åka hem, jag satte på radion medens lillen fick lite damp för att hon ville ha musik men då säger jag att vi ska lyssna på radion, det är nyttigt och snart kommer nyheterna. 5 Minuter senare höjer lillen för att nyheterna börjar, när dom är slut säger hon: bra nu har vi hört dom idag, det räcker nu! :) hahah..
Sen var det dags för lite lunch och vänner, Oscar kom också förbi. Vänner visade avsnittet där Joey ska prata franska, oh så bra det är :) Efter det blev det lite golf, sen åkte jag hem för att sätta på glöggen och ta fram lussebullarna så då kom tomtarna förbi igen. hehheh nej dom är så söta tillsammans :)
Nu hade dagen gått över till sen eftermiddag och vi skulle till tylöhus på Spa :) men oj vad nervösa vi var, vi 2 muppar in i ett sådant fint hotell att dom ens släppte in oss är vågat ;) Efter vi har fått vår varsin ansikte behandling, frågade vi om vi fick bubbla lite i bubbelpoolen och ja det fick vi ett tag så fort in och bytte om och ner in den varma pool. Oh så skönt :) Sen såg vi alla frukter som bara låg där så då gick vi upp för att ta varsin apelsin och lite vatten för att sedan gå tillbaka till omklädningsrummet men då hittade jag en övervåning till med massa relaxgrejer så då sprang vi upp där ;) Vi började med att lägga oss i varsin vilofotöllj och åt våra apelsiner, efter ett tag var det tråkigt där och vi hittade en pool UTOMHUS!! hahhaa efter många om och men så kände vi att vi var tvungna att testa så ut där och låg och kollade ut mot havet. Oh så fint det var :) Sen var det dags för att gå in och testa en grej för fötterna, man skulle gå runt i först varmt vatten sen kallt. hmm usch, det var inte skönt :) Sen hittade vi en ångbastu som också var tvunget att testa ;) Påvägen ut hittade vi en till pool med liggplatser i så då testade vi den också ;) hahha vi fick lite blickar på oss med vad fasiken det bjuder vi på ;) När vi väl gått ut så hittar vi en lapp där det står drömdusch.. Båda två tittar på varandra och börja skratta så då går vi och testar den. Det var massa teman du fick välja, tropisk, relax och massa annat. Hihi lite roligt :) Sen var det dags för oss att gå tillbaka till omklädningsrummet, men där fick det bli lite bastu också. Vi var ju tvungna att testa ALLT! :) hahhaah. Vi är helt otroliga tillsammans :)
Jag hoppas att det alltid kommer vara vi, you are my better half!
Ikväll har jag faktist pluggat och lillen skulle iväg till Caisa och färga håret, fin ska hon vara inför florida. ;) Oojoj vi åker snart, helt sjukt! Börjar få lite resfeber.. Hmm... Oh :) Så kul det ska bli!
Nej nu ska jag ta och sova lite :)
Sweat dreams! /Dia*

I år tar jag knäcken.. på oss alla

Åh vilken mysig dag vi haft. Massa med julbak :) Vi träffades vid halv 2 tiden i stugan med tomteluvor på, julmusik i högtalarna, tända ljus, recept och ingredienser framme. Vi har både gjort pepparkakor, lussekatter, knäck, fudge och saffranskaka. Killarna tyckte det var roligast att göra pepparkakor... Och vissa blev ju riktig fina? Men jag tror nog att vi lyckades med allting den här gången, helt otroligt. Vi var tvugna att bjuda ut ek ( bagaren ) på en fika för att få våra underverk godkända. Och de blev dem ! (:

Så ikväll hade en vi en mysig julfika , var ju tvugna att testa allting. Hade jag inte ätit utav allt hade Denise nog dödat mig. Så nu får jag nog läggas in på sjukhus ikväll.. haha. Vi kollade även lite Sunes Jul, så jäkla roligt. Håkan är så söt så man kan äta upp honom och rudolf är klockren! Eller hur Denise? haha. Jag och Oscar skrattade bra iaf :)

Nu är det inte lång tid kvar tills vi åker. Om en vecka vid den här tiden går vi nog på helvarv. Denise och Daniel har fått för sig att de skall vara uppe ända tills vi ska åka , vid halv 4 tiden. Så att dem somnar på planet sedan. En annan har inte riktigt samma problem då det gäller sömn :) Nej men det är helt sjukt. Vi åker om en vecka.. till värmen. Till fantastisk golf. Till oförglömliga upplevelser och minnen för livet.
Men jag börjar ändå få lite smått panik här hemma, eller min mamma snarare.. hur ska hon klara sig. Hon pratar om att hon kanske ska jobba hela julhelgen ? Självklart skämtar hon, eller?  Nej det kommer bli en konsitg jul iår.. men jag tror det kommer kännas mest konstigt för min familj här hemma.  Får se till att umgås lite extra med mamma och familjen den här veckan så de klarar sig:)

Sov så gott,
Cassandra

   

   

Livets brudar

Jaa igår var det då tjejmiddag + utgång. :) Började med att laga till lite tacos hos Fredrika, mums! Alla var på topp, till och med Cassie höll sig ifrån sin mobil. Mycket pluspoäng där! ;) Lite singstar blev det, lillen tror att hon är så jäkla bra på det, men vem vann över henne igår? hhahhah just det JAG! :) hahha..
Med kvällen närmare lämnade Angelika och Tessan oss, men vi andra sjöng lite till. Cassie och Fredrika fick för sig att dom skulle ta en hot shot, vilket i deras värld betydde varm starkglögg, vet dock inte hur det gick med det där. :) Livets brudar
Väl inne i stan mötte vi upp dom andra, men dom satt på donken och åt. Hmm.. så jag lillen och fredrika gick ut på stan och började leta efter oscar. Hihi rolig promenix det där :) Hittade honom,bestämde oss för att gå till the corner. Men den sjukaste kön och massa tomtar i kön så gick vi vidare till b&b. Där inne var dock dödare än döden så det blev kanske inte så skoj.. Så jag och Fredrika gick ut och mötte lite folk :) Väl ute bestämde killarna att dom ville ha whiskey så in på närmaste bar.. Efter suttit där ett tag var det dags att börja dra sig hemåt. Fick lite beslutångest om jag skulle sova på soffan hos Fredrika eller ta bussen hem. Men det fick bli bussen :)
Fredika följde mig till buss stationen, och när vi står där, lugnt och stilla. Kommer en pike buss med poliser, 2 personbilar och 2 secturtias bilar!! Polisen plockar upp en kille.. Hmm.. Sen dyker det upp en bil med 2 killar i och dom börjar ropa på oss att vi ska komma då går polisen dit och tar deras personnummer och bilens registering. Hmm vad fasiken hände?!
Jajja sen kom jag hem till slut till min lilla mysiga stuga :) Fick lite damp på Cassie, som förresten har fått nytt namn nu heter hon Fullkorn :) Nej i natt vid halv 4 frågade hon vad vi skulle säga för tid idag. Fullkorn klockan är halv 4!! :) hahha..
Men som vanligt vaknar jag tidigt så just nu ligger jag fortfarande i sängen och väntar på att fullkorn ska ringa, för idag blir det julbak och massa mys! Har man inte tomtemössa på sig så kommer man inte in :)
Så nu ska jag tända en brasa och göra min stuga lite mysigare :) /Dia*

p.s. Förresten så hade vi planerat att ta en massa kort igår, men lillen,liten som hon är glömde kamerachippet i datorn så där gick den planen i kras. Hahahah hon lyckades få med sig kameran men inte kameraminnet. inte okej :)


Tack tjejer för igår, ni gör mina dagar till en fest!

utgång

Spelen är spelade. Drinkarna är uppdruckna. Låtarna är sjugna. Problemen är disskuterade. Nu är vi redo för en riktig tjejkväll!

Cassie

( dia )

Upp och hoppa!

Opps, vad vi har varit trötta idag! Våra kroppar är helt slut, och våra hjärnor ska man väl inte ens att prata om..
Idag var det så fint väder inne i stan så vi bestämde oss för att ut och gå i det fina väder, men när vi kommer ut till Haverdal, är det grått och allmänt trist. Men på med understället så är vi fit for fight! Sen lite mellanmål uppe i stugan, vi skulle åkt ut och tränat men med tanke på klockan och det tråkiga vädret så tog det stopp för oss. Så jag lägger mig och tar en powernapp, somnar direkt! Och det är inte sånt som jag gör, så måste nog inse att jag är riktigt trött! Vaknar upp utav att Cassie försöker tända en brasa,men hon lyckades faktist! :) Hon börjar kunna detta nu :)
Sen var dags för Cassie att somna lite och för mig att försöka ta tag i mitt pluggande.. Hmm..
Väckte precis henne för nu måste vi börja ladda lite, så jag skickade iväg henne för att hämta kameran och massa kläder för vi vet ännu inte än vad vi ska ha på oss.. Så skulle jag fixa lite kaffe tills hon kommer tillbaka så vi kan vakna till lite extra :)
Ikväll blir det tjejmiddag hos Fredrika, sen antagligen så möter vi upp grabbsen i staden efter :) Kommer nog bli en kanon kväll, med lite spel och singstar ;) ojojoj. WE LIKE!
Nej nu ska jag koka lite kaffe till lillen :) Ha en bra kväll allihopa!
/Dia*

Intressant?

jaa livet kan ju vara rätt intressant ibland, det händer grejer som man inte trodde kunde.. T.ex att Tove åker ur idol!! Hur stor är chansen? Jag tyckte dock att hon skulle åka ut, men jag trodde aldrig att hon skulle kunna..
Vaknade tidigt idag, också intressant! Med tanke på att denna dagen är första dagen på länge då jag kund esova ut och så vaknar man 08.00..Det är ju nästan inte okej?..
Nu ska jag ta och göra iordning mig för klockan 11 har vi gruppmöte på Roberts om Florida. OH!! Inte länge kvar nu ;) hihih. Det kommer bli så jävla bra! :)
Nej ha en bra fortsatt lördag! /Dia*

Pust!

Jäkla vad stressigt det blev idag ändå... Mötte upp Oscar och Cassie i stan, sen gick vi runt där och hittade massa roliga saker att göra faktist, sprang in till Dennis och träffade honom lite. Sen ville oscar och Cassie ha kaffe så då gick vi till mysiga broktorpsgården, och kan säga såhär: nu har vi skämt ut oss där med :)
Cassie hittade ett test om hur vuxen man är, så vi började göra det. Jag vann då, har ju villa och garage och hela kittet ;) Cassie och Oscar fick stämplen: klipp dig och skaffa ett jobb!!
Hhahhaha kan det bli tydligare.;) heheh nej skoja bara!
Lite senare skulle jag och Cassie till maxi också där kan vi skämma ut oss :) Fick ett litet skrattanfall när vi stod och läste varsin horoskop bok :) Hhahhah så underbart man kan ha det.
Nu i sena eftermiddag har vi stressat, jag skulle städa och Cassie skulle göra sig fin :) Men vi hann :)
Nu ska jag snart stänga ner dator och ha fredagsmys, idol och skräck är det som står på schemat ikväll. Hmm det blir nog jätte bra :) hehhe..
Ha en bra fredag ni! Och se till att göra er röst hörd om vem ni tycker ska åka ur idol :)
/Dia*


Dagen till ära

Kaffe & vänner. Förläsning. Stan. Gym. Golf. Städning. Fredagsmys!

Pluspoäng

Så var det läggdags igen :) Idag var jag då uppe i jönköping och tränade lite.. Trodde det skulle vara skönt att komma ut lite själv, men redan efter en halvtimme hade jag såå sjukt långtråkigt!! Usch inte skoj att åka bil själv, men fick göra av mig lite ilska på gymmet efter :)
Ikväll har jag och Cassie planerat lite, vår packning, saker som ska göras innan, morgondagen och julbaket. :) Kändes skönt att ta tag i det hela, pluspoäng för oss! :)
Vi insåg också att denna helgen kommer nog bli en riktigt bra helg, men många olika varianter :) Mys.Middag.Bak. Kan det bli bättre? :)
Nu ska jag ta hoppa i sängs, fick sova själv denna natten med. Inte ofta man gör det, så vi får väl se om jag somnar :) hihih.. An other day in paradise!
Sweat dreams! /Dia*



oh

Åh herregud. Jag tror jag har gjort världens jobbigaste spinningspass ikväll. Jag är så otroligt klantig. Jag tror att jag glömmer minst en sak varje gång jag skall till gymmet. Det är helt otroligt. Även om jag satt mig ner och tänkt igenom allt innan jag åker så lovar jag er att jag hade glömt något ändå. Men idag glömde jag min ENA sko. Hur fan lyckas man att bara packa ner en sko? Hmm. Men som tur var hade Denise precis gymmat så jag fick låna hennes skor. Fast vet inte om det var så mycket bättre än om jag tagit mina converse. Hon har storlek 36 och jag 39!! Hur fick jag ens ner mina fötter. Åh stackars mina stortår. Trodde de skulle trilla av efteråt. Tror aldrig det har varit så skönt att ta av sig ett par skor innan..

Idag har Denise vart i jkpg över dagen och träffat sin tränare. Jag var ute och spelade golf med Ozzy :) Men aah vad kallt det var, tror aldrig jag hört Oscar klaga så.  

Nu har Denise gjort egen hasselnöts latte och vi ska planera inför resan.

Cassandra

.

                                          .Here I stand six feet small, 
                                    and smiling cause I'm scared as hell.

       

                                                  

Cassandra


Roadtrip!

Då var det dags för ännu en roadtrip för min del, hade tänkt att åka upp till jönköping för att träna lite :) Får dock åka själv, Andersson hade tänkt att följa med men han behöver sova lite så jag får sysselsätta mig själv i bilen :) Det ska nog gå bra!
Annars idag händer inte så mycket, ska åka förbi kusinen och hämta lite filmer som min söta lillebror bränt åt mig. Hihihi måste ju ha lite filmer nu på vintertid :) 
Sen blir det säkert en sväng på gymmet ikväll, och sen ska jag nog nästan försöka få lite kvalitetstid med mig själv. Hhhahha vet dock inte hur det kommer gå, eftersom det springer folk här hela tiden, men det löser sig nog :)
Nej nu ska jag ta och göra lite reskaffe och en macka :) Måste ju ha lite färdkost ;)
Svinga lugnt! /Dia*


Mina tankar upptas utav dig

Sent!

Blev ett sent inlägg ikväll.. men bättre sent än aldrig:)
Idag har vi som sagt vart på Gekås för att julshoppa och inhandla lite välbehövliga saker inför florida. Var där tidigt så vi slapp allt folk. Fast det är väl ingen garanti nu heller längre. Men det var inte alls så farligt vilket gjorde att vi blev klara ganska snabbt. Vi visste ju vad vi skulle ha och det som tog längst tid var nog att välja ut vilket julpynt vi skulle ha med hem. Daniel gick mest runt i sin egan lilla värd och uppskattade nog fikan mest. Eller kanske sina julstrumpor och tomteluva. En snabb sväng blev det i alla fall och vi var väl hemma igen runt 11 tiden.

Då var det dags för mig att hämta ner våran plastgran på vinden, vi beslutade oss trots allt att slänga ut den riktiga. Den såg fan förjävlig ut , rent ut sagt. Vi orkade inte med allt barrande heller. Men nu blev den fin i alla fall :) Jag pyntade den medans Denise stod och gjorde tomtegröt, kors i taket det trodde jag aldrig hon skulle klara av. Men det gjorde hon! Och god blev den! Rätt imponerad av henne :) Så det blev en liten snabb julfika med Daniel och Oscar innan jag skulle iväg och träna med wetter och Denise träffa Sofia. Fytusan vad kallt det var, men grymt fint väder. Riktigt julväder , mysigt :)

Nu är det en riktig tomteverkstad hemma i stugan! Pyntad gran, tomtar , tomtegröt, julkalender, granris och glögg i massor. Men vad ska vi göra. Vi åker ju om 12 dagar, måste ju få fira lite "riktig" jul.

Nu är klockan alldeles för mycket!
Godnatt,
Cassandra
      

     


Julmys

Ja nu är det verkligen julnys i stugan. Helt sjukt vad mysig den är! Nu har vi ju till och med en gran här inne. Wetterstrand hade vart snällt och fixat en liten från hans grannes tomt först, men den var lite för konstig och lite liten så jag och Oscar gav oss ut igår kväll för att hugga en. Och högg gjorde vi. Haha ni skulle sett Denise min när vi kom tillbaka med den. Visst det var kanske inte den finaste då det endast var grenar på ena sidan haha,men stor var den :) Men sedan var det ett jäkla jobb med att få den att få plats och stå här inne. Vi fick såga av lite grenar och ingen julfot hade vi så den står i en kruka fylld med jord fastspänd med ett snöre så att den inte ska tippa. haha. Men vi har en gran! Kul dock att jag efter kanske 1 h jobb kommer på att vi har en platsgran hemma.. Men med lite pynt blir det här nog bra :) Måste faktiskt ge Oscar en står elosh för sitt arbete, han var nästan som Rudolf själv.

Igår var jag och Oscar i Kungsbacka som sagt. Oscar hittad både ett par skor, byxor och t-shirt. Mycket fint :) Jag däremot som inte skulel shoppa något kom ändå hem med ett par skor. Jag blev kär. Var tvungen att ha dem! Jag övertalade mig gång på gång att jag behövde dem. För de gjorde jag väl? Åh jag hittade så mycket snyggt, hade kunnat handla upp hela kungsnässan. Nädå. Men måste spara pengarna till usa, fördär finns ju allt enligt mig och Denise. Haha. 

På kvällen kollade alla film här i stugan, nr 23. Skulle vara en skräckfilm men vad jag förstod på de andra så var den inte så läskig. Jag sov nästan igenom hela. 

Nu har jag precis ätit lite frukost som hade klar när man vaknade. Vilken service <3. Daniel kommer strax för att hinna med en snabb frukost innan vi ska iväg på julshopping på Gekås. Hoppas på att träffa Morgan.

Ta hand om er,
Cassandra


Suck

För de första borde du sluta tro att du är så häftig, för det ä du inte. Verkligen inte.
Och för det andra så sitter jag och dricker kaffe och väntar på att mr O ska komma och hämta upp mig. Vi ska en sväng till freeport och kungsmässan idag. Jag har inga pengar att köpa något för men ska vara smakråd och sällskap. Alltid något.

Ha en bra dag!
Cassandra

Lååång dag

Kaffe & vänner. Föreläsning. Gym. Lunch. Föreläsning. Plugg. Fys. Film?
P.s 13 dagar!!

RSS 2.0