Ny design

Ja, vad tycker ni? Det är min underbart snälla och duktiga bror David som hjälpt oss med detta. För vi hade ju aldrig lyckats såhär bra själva. Ni såg ju bara hur fin förra var =)

Imorse var jag först på gymmet tillsammans med alla pensionärer. De är alltid jag och dem på morgonen. Ofast sköter dem sig rätt bra men idag fick jag damp på en gubbe. Jag stod och höll på med en maskin när han kommer fram och frågar om jag är klar. Jag svarar att jag har lite övningar kvar men är strax klar. Han svarar ganska kallt "okej" och vänder om. Efter 5 min kommer han tillbaka och frågar ännu en gång om ja är klar, då svarar jag att jag har 5 min kvar kankse. Då svarar han jätte kaxigt "aha okej" och gör en JÄTTE suck efteråt. Men vafan gubbe ?! Kan du inte vänta på din tur bara ?! Precis som alla andra! Hade fan lust att slå till honom! Aaah, sådant gör mig så irriterad!

Efteråt var jag snabbt på AF och fixade lite sedan hämtade jag upp Oscar så åkte vi hem och gjorde lite lunch. Sedan åkte vi ut för att träna lite golf tillsammans med Denise och Daniel. Vi åkte därefter hem alla till vår sjuuuukt julmysiga stuga för att fika lite. Eller först lekte Daniel lite mulle meck bygger bilar då han skulle ge sig på att byta vinterdäck på Denise bil. Men det gick bra ..tillslut.., Bert fick hjälpa honom lite ;) Nädå, bra jobbat killar :)

Imorgon blir det Freeport och Kungsmässan :)
Hoppas även på att vi får se en gran utanför Denise dörr i morgonbitti, wetterstrand?

Lovat att lägga ut lite bilder med , så här kommer de :) Gissa vilka de är.


       

Godnatt ,
Cassandra


Ursäkta röran!

Lite rörigt här på bloggen nu,men det kommer snart hända lite saker här. Bara att vänta och se ;)
Så igår var det en bra dag! :) Hann inte mer än vakna innan maken ringde, bestämde att vi skulle ses på tylösand 1 timme senare så fort upp ur sängen och på med golfkläderna.. Blev ett bra träningspass med speglar och skojsigt. Sen var det dags för hem fort och byta om sen in till Roberts för lite kaffe och peppakakor, Cassie satt också och läste barnkorsord med Daniel och Wikepedia brevid sig :)
Efter det var det dags för hockey! Lite tråkig första period men andra var bättre :) Hann bara se 2 perioder för lillen ville på julskyltning, och hon tar väldigt seriöst på detta med julen :)
Så i regn och rusk gick vi till stan på julskyltning sprang också på dom andra, och det var tur att några hade varit smarta och tagit med sig paraplyer och att man är så liten så att man får lätt plats under :)
Efter någon timme och med kurrande magar bestämde vi för köpa med oss lite kebab hem.. Så jag och Lillen ska åka och köpa, medens makarna skulle hem och kolla fotboll.
Påväg till pizzerian fastnar vi tågrälsen, sitter där i 20 minuter innan Cassie får damp så vi vänder och kör runt hela skiten. :) Medans vi väntar på pizzan åker vi till affären där Cassie står och tjuvläser alla tidningar som innehåller något om Tove eller julbak :)
Väl hemma och magarna fulla ska Oscar och Cassie börja pynta stugan. Jag försökte förklara för lillen att jag inte skulle ha något pynt med tanke på att vi åker snart. Men då blev hon så ledsen och kollade på mig med sina jävla hundögon så då fanns det inte mycket att säga emot :) Men jag måste faktist säga att dom lyckades riktigt bra! Nu ser vardagsrummet ut som en tomteverkstad, med massa ljus och mys. Kommer upp bilder sen! :)
Sen var det dags för ett parti i när och fjärran, pojkarna mot flickorna. Dock förlorade vi.. :( Men oscar var faktist över förväntningarna väldigt grym! :) HAHHAHA..
Och det var allt som hände den söndagen i Carlsson/Ågren hushållet :)
Nu ska jag ta och slänga i en tvätt för snart ska vi ut och träna lite i regnet :)
Svinga lugnt! /Dia*


P.s 14 dagar!!

löpning

Sitter och dricker kaffe medans jag väntar på att mamma ska bli klar så vi kan ge oss ut på varan lilla runda..
Men hon är inte snabb direkt. Herregud. Men så är det här i familjens carlsson..

Det har vart en lung helg faktiskt.. Skulle ut i fredags egentligen men tog mitt förnuft till fånga och beslutade mig för att köra istället. Men det var en trevlig kväll ändå. Jag och Oscar gjorde först lite mat hemma hos honom och kollade på idol. Fick även se lite bilder-som-aldrig-borde-visas på datorn :D. Senare åkte vi in till de andra hemma hos Emelie där de bjöds på både musik, rockband och spel.

Igårkväll hade vi spelkväll hemma hos ågge med inga andra än självaste MR OCH MRS ÅGGE. Åke är så jäkla rolig, min nya bästis. Denise slog till på stort och slog storgrisen i plump medans en annan föröskte att inte komma sist :) De gjorde Daniel, hih :) Men sedan fick vi tjejerna stryk i när och fjärran dock.  Men det kan vi ta. Sedan blev det att vi hann med en beck film med, SOM DENSIE INTE SETT. Dra mig på trisso, kyss mig långsamt , har ni hört på maken?

Idag har jag blivit medtvingad på hockey. Nej kankse inte riktigt. Men jag åker med för att göra mr ågge sällskap vid varmkorven. haha, nä det ska faktiskt bli lite intressant att se om de där hamers kan spela någon hockey :)
Sedan blir det mys med julskyltning. JAG ÄLSKAR JULEN!

Nu är mamma klar :)

Puss,
Cassandra

Mys

Igår var det dags att komma tillbaka till min lilla mysiga stuga :) Först blev det en sväng på ullared, men det var så mycket folk så jag och pappa gick bara in en sväng sen ut igen. Jag ska ju ändå upp snart igen med Cassie och Daniel, riktig mys roadtrip :)
På kvällen var det dags för ännu mer mys! Bio premiär med mamma och pappa. Mamma höger om mig och pappa vänster om.. Hihih kände sig som ett litet barn. Det var dock inte så många barn/ungdomar på bion, mest gamlingar men skit samma, dom får skylla sig själv att dom missar den grymma filmen!
Lite tråkigt nu är ju alla 3 filmer över, vilken bio ska man nu se fram emot... ?
Cassie var då ute och skakade rumpa igår, hon är på fullfart nu på helgerna! :) Jag tänkte vila denna helg få tillbaks lite sug.. hahaha :)
Idag blir det golf, gym, borde plugga med men det är ju en annan fråga! :)
Det var allt för denna gång!
Svinga lugnt/Dia*

Bert

Igårkväll, eller igårnatt, hade jag verkligen tagit mig ork för att skirva ett inlägg enbart oscars skull då han tycker att han aldrig blir omnämnd här i bloggen. Trött som jag var hade jag fått till ett jätte fint inlägg men då DÖR DATORN! kul.. Så oscar du får bli lite omnämnd nu istället :D

Igår var jag snäll och följde med min pappa när han skulle lämna av min bror och sina andra kompisar i jönköping där han och restan utav alla datanördar i Sverige skall sitta och spela dator tills söndag?! Dedär var det sjukaste jag sett.. Men de var överlyckliga. Herregud de blev helt hysteriska bara när de såg skyltan där det stod 1 km till Jönköping? Får se om han kommer tillbaka som samma person som man när man lämnade honom..

Efter vi lämnat av dem hann jag och pappa med en snabb lunch på ikea med dia och lite onödig shopping..

På kvällen var jag och mamma ute och sprang en runda i det underbara vädret..Nä sä underbart var det inte. Men vi klarade oss från de värsta och det bli ju såå mycket enklare när man är två! Är rätt stolt över min mamma faktiskt, visst kanske inte bästa tempot men hon orkar en bra bit ändå.

Senare kom oscar hit, du blir omnämnd igen, och vi drack kaffe och kollade film. Green street hooligans. Grym film faktiskt :) Vi var även tvugna att kolla lite vänner efter.. de är bland det bästa som finns!!

Nu blir de träning med wetterstrand i underbart novemberväder!

Puss,
Cassandra

<3




                                                .Min pappa är den finaste. Jag älskar dig.






/Cassandra


Tecknat

Slog på tv:n imorse när jag vaknade, och som vanligt finns det inget bra så jag stoppade vid något tecknat. Hihih det är ju faktist lite kul, så där låg jag i en stund och skrattade åt pratande djur. Jag får nog ta ett snack med Cassie att vi bör kolla mer på tecknat, finns ju jätte många roliga :)
Idag är jag ju då i Jönköping, men det stoppar inte mig och Cassie för att äta lunch ihop :) Hon åker upp till Jönköping för att äta lunch med mig, hahhah nej då hon ska köra upp sin lillebror och hans kompisar till någon lan-helg på Elmia och då tänkte vi ju att vi måste ju äta lunch så varför inte tillsammans :)
Nee nu blir det lite kaffe på detta ;)
Svinga lungt! /Dia*

I wanna honor your Mother and I wanna learn from your Pa

Kalas!

Så nu var man hemma i skogen igen, efter långa tågresor. Man tycker väl nästan att jag borde vara van med tanke på så mycket tåg som jag åkt, men idag var det faktist lite jobbigt..
Fördrev tiden ganska fort med fruktansvärt roligt samtalsämne med Cassie. Hahhaha vad kul det är att fula sig lite. :) Sen ringde sötis lite och fick mig glad, faktist saknat honom ju ;) hahhaha..

Oh min pappa är så söt, han kom faktist och mötte mig på stationen och så fick man en lite kram. Vet inte riktigt vad som händer med honom, han börjar väl bli gammal :P
Nu ska jag ta och packa upp min väska, slipper nog sova på soffan ikväll ;) Weheeej! :)
Sweat dreams!/ Dia*


you've got a smile that could light up this whole town

JAG LEVER!

Jag lever! Jag har inte ens mått dåligt, det är heeeeelt otroligt. Jag var verkligen säker på att jag skulle ligga hemma i feber och må allmänt dåligt. Hade tydligen bättre immunförsvar än jag trodde. Har till och med varit på gymmet en sväng idag, då kände man iofs att man inte hade full ork så blev ett lite lugnare pass. Men jag lever och det är huvudsaken :) Fast armen gör ont. Väldigt ont faktiskt. Kunde inte sova på min älsklings sida inatt.. jag kommer ju inte ihåg att jag hade ont heller. Vet inte hur många gånger jag vända på mig och fick panik över att det började smärta i armen. Men jag lever. Nu smittar säkert Denise ner mig istället..
Denise var ensam ute och tränade golf idag..med ensam menar ja att endast hennes bil stod på parkeringen. Inte så konstig med tanke på detta vädret. Men tummen upp för henne! Jag däremot, som var hemma och skyllde på att jag hade ont i armen..nej hade faktiskt ont.. fick stå för maten. Blåbärsgröt, sjukt gott! Fan ibland är vi så nyttiga att man blir rädd..

Har nyss fixat i min / VÅR bok.. var ett tag sedan :)
Nu tjatar Denise att hon måste ha datorn för att skriva ett mail till mr J :D

Cassandra





.



.Kärlek.


livrädd

Fyfaaaan idag slösade jag bort 75 spänn på 1 g saffran! Hur sjukt är inte det? Hur kan dem få ta så mycket betalt för de?! Inte roligt för en som är arbetslös.. men sconesen blev ju iofs goda..

Har varit och tagit sprutan mot svininfluensan innan idag.. är livrädd. Är verkligen det. Inte för att jag ska dö utan att jag ska bli sjuk och feber och allt vad det ör folk har drabbats av. Döv? Blind? Nej men allvarligt..jag orkar inte bli sjuk. Har inte tid med det, och ingen lust heller. Annat är de med Denise som tyckte de hade vart skönt om alla vi blev sjuka så vi kunde ligga hemma och kolla på vänner och dricka kaffe hela dagarna.. haha visst dehade vart lite mysigt men neej.. :) Lite komiskt med att den ända av oss som verkligen vill ta sprutan och som inte blir tvingad, Denise, blir sjuk och inte kan ta de..haha. Nej man jag överlevde iaf, kändes inte mer än andra sprutor man tagit. Mer nevös nu när man vara väntar på att febern, huvudvärken och allt vad det är ska komma..

Nu sitter vi båda i soffan med varsin dator och lyssnar på musik och är allmänt sega..
Hörs senare kanske!

Cassandra



1 månad kvar!

Ojoj 1 månad kvar tills julafton! Har dock inte riktigt fått in den riktiga julkänslan, det är svårt med detta tråkiga november vädret...
Men idag är det faktist bra väder och det var meningen att vi skulle träna golf idag,men när klockan ringde kom jag knappt upp ur sängen.. Huvudet snurrar,kroppen är trött och näsan är täppt.. Så jag går upp och tar febern, visar att jag har feber men mår ju rätt okej..
Men vi bestämde oss för att ligga kvar i sängen lite, och nu har Cassie hjärtat åkt iväg till sig för att hämta sin termometer och köpa lite frukostgrejer. Hon skulle visst baka saffrans scones idag. Hihi, mycket skönt att få lite upp passning :)
Men jag får hoppas att jag mår lite bättre snart för vi hade ju tänkt att ta sprutan idag. Cassie är dock livrädd för att ta den, men jag känner att jag måste ta den. Men vi hoppas att cassies termometer inte visar något så jag kan ta sprutan sen i eftermiddag :)
Nu ska jag nog ta och sätta på lite kaffe, blir ju helt förslappad om jag ligger kvar här. Kanske blir lite vänner i soffan dock ;)
Svinga lugnt!
/Dia*

godnatt

Killarna gick precis, haft en mysig kväll med pannkakor och skräckfilm. Jävlar den var grymt äcklig faktiskt, amusement hette den. Men tycker lite synd om de andra faktiskt, jag kan inte vara rolig att se film med egentligen.  Tror inte jag är tyst mer än 5 min totalt.. men tänker inte på de, är så nyfiken så det blir automatiskt att ja ställer massa frågor och komentarer..

Tack för igår förresten, ännu en trevlig kväll. Men måste nästan säga att den slutade bäst.. ja denise alex o oscar lägger oss alla i dubbelsängen och kan inte sluta skratta. Vet inte vad vi fick all energi ifrån, helt galet. Vaknade upp och får mig en stor utskällning av de andra för att ja tagit upp all plats o alla täcken, kankse kan stämma iofs men förlåt. OCh denise höllpå att bli så galen att hon fick gå ut och lägga sig på en madrass ute i vardagsrummet mitt i natten istället:D

Fast att man vart rätt seg hela dagen var jag och Denise duktiga och var på spinning ikväll, men de var tungt.. riktigt tungt. Dålig musik med .. men vi lyckades överleva.

Så gick de med den vita helgen..

Godnatt,
Cassandra




21 nov

Sitter och dricker kaffe i uterummet.. försöker hitta ork till att hoppa in i duschen. Känner att det kan vara dags snart , ska möta upp de andra vid halv 2 tiden. Men just nu är de bara skönt att sitta här och lyssnar på musik och läsa massa onödigt på internet. Men fan vad jag älskar katrin och hennes blogg, vad du än säger denise. Hon är grym. Jag tycker verkligen det. Så jävla rolig. Och visst hon kanske hävdar sig lite för mycket och vräcker ur sig lite väl grova ord ibland men det är ju ändå det som gör henne. Och vad som är bäst är att hon säger sådant som andra inte vågar. Nej jag tycker hon och Jideh är klockrena i eftesnack, varandras motsattser som möts halvvägs.. De borde hålla i idol tillsammans!

Blir en sväng på stan med Denise först innan vi ska åka och titta när Daniel spelar match. Kommer bli mycket spännande.. ha ha. Måste få med mig en väska hem från stan, MÅSTE. Håller på att bli galen. Denise får inte låta mig läma stan utan en väska. Men fan jag hittar ju inget i Halmstad, och jag kan inte köpa någon ful bara för att ha en.

Nej nu är de nog dags att sätta lite fart..

Cassandra


Sunshine

Jaa nu börjar fredagsmyset närma sig med stora steg! :) Jag sitter här framför tv:n och myser lite, har precis varit på godisfabriken och köpt lite godis hem till Cassie. Och jäklar vad hon kommer få äta nu.. ;)

Idag har jag varit uppe och hälsat på min lilla farmor, hihi satt och försökte se vems sida jag mest är lik. Pappas eller mammas? Hmm.. :) Sen har jag faktist gjort klart mitt arbete, dock från min lillebrors datorn. För min mamma har tagit sönder min dator, ALLA bilder och dokument är borta!! Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan min dator så jag får bara hoppas att dom kan rädda den.. Snälla gud!
Ikväll ska jag träffa 2 av mina äldsta vänner, vi ska ha en typisk mullsjökväll. :) hhehheh med pizza, gott snack och idol. Kan det bli bättre? Gott tema på idol ikväll med :) 
Det ska bli oerhört trevligt att träffa dom igen! Från att växa upp tillsammans, och träffa varandra varje dag till att gå till att nästan aldrig träffas så måste man ta vara på tillfällena :)
Såå kärlekstema ikväll på idol, hur ska detta gå? Vem kommer att berör oss svenskar mest? Själv tror jag på Erik och Mariette, dom kan nog sjunga en rätt in i hjärtat men det återstår att se. Det får kvällen utvisa :)
Nu ska jag ta och hämta upp Hanna panna!
Ha en trevlig kväll allihopa :)
/Dia*

Upp med tuppen?

Blev en tidig morgon för mig som arbetslös idag.. wetterstrand kom och hämtade mig och vid halv 6 var vi ute och satte upp strålkastare på ranchen för att kunna se bollarna. Men lasse vart var du?

Nä skömt o sido, han hämtade mig vid nio tiden så blev lite lagom tidigt =)
Men en gryyymt skön dag idag! Tränade i ett par timmar sedan hade vi lite deeptalk..
Kom hem för en timme sedan och har precis gjort mig lite mat. Kanske skulle gå övertillmikael innan spinningen.. men nej jag måste göra ngt åt mitt liv, vilket inte går allt för bra. Kanske skulle ta och stanna borta i USA? :D bara strunta i att åka hem.. haha

Men herregud vad jag har ont i mina vader. Det är helt sjukt verkligen. Kan knappt gå efter ja suttit stilla ett tag! Brukar inte klaga över träningsverk, men tror aldirg jag haft sådan träningsverk i mina vader innan. Tror nästan aldirg jag haft träningsverk i dem överhuvudtaget. Vilket låter konstigt?

Tack för igår förresten. Du är fantastisk . Tack för att du får mig att prata..och tack för att du orkar lyssna.
Men jag tror jag behöver detdär.

Cassandra


Vad står kärlek för?

Det är inte passionen som är den stora glädjen. Det är det första leendet man delar, det lågmälda samtalet medan man promenerar. Det är att dra sig undan från världen och försvinna i sin egen tystnad.



dålig uppdatering

Nej usch vad jag är dålig på att blogga nuförtiden..

Ja Denise har åkt hem till mullsjö över helgen, jag skulle följt med först.. men känner at jag verkligen inte har någon ork till det just nu. Förlåt. Men jag tror du kommer ha det kanon ändå!

Igår träffade jag sanne och amme i stan på en fika, underbart att träffas igen. Åh alla gamla minnen. Herregud vi var helt galna på den tiden.. vissa kan inte haft det lätt. Allt flum före, under och efter träning. Tror inte vi spelade så mycket innebandy egentligen. Stackars Patrik, att han stod ut. Kommer ihåg vilket temprament emma hade, kunde slänga ut sig vad som helst. Då var de inte kul men gud vad man kan skratta åt de nu. Att hon blev så arg en träning att hon gick och köpte godis på maxi i sina målvaktskläder. HAHA.  Nej det var en grym tid faktiskt..

På kvällen var jag på mitt första step intervall pass, aaah det var sjukt jobbigt. Men grymt kul! Mina ben, eller framför allt mina vader mår inte bra idag!

Nu ska jag söka lite jobb hade ja tänkt, ska in och möta upp Daniel på en lunch i stan senare med :)

Cassandra,

 

Going

Nu är det snart bara 25 dagar kvar :)

Home sweet home! Men vilka påhopp lilla mullsjö har fått på sig idag :( Började med att J, frågade om jag verkligen kallar mullsjö mitt hem. Hmm KLART jag gör, jag har ju bott här i 16 år.. Sen när jag sitter på sista biten hem, kommer konduktören och tar min biljett, tittar på mig och säger: Ska du till mullsjö av alla ställen?
Hhhahha vaa?! Hhahhah.. Nej men söta lilla mullsjö!

Så nu har jag intagit min plats i huset, min älsklingsfötölj :) Dock har min jäkla lillebror lagt sina hockeygrejer brevid så det luktar som tusan här nu!!
Mamma sitter i soffan och försöker berätta om Modo, att dom är så starka nu med foppa och näslund. Jag lyssnar inte, det finns bara ett lag! =)

Imorgon ska jag träna med Piff och Puff hela långa dagen. Nice! Jag får mina nya klubbor också, dubbelt nice på den =)
Heheh nu ska jag ta och låna min lillebrors säng för ikväll är toffeln hos tjejen. Hahaha! Vad händer?
Sweat Dreams! /Dia*

Packat och klart!

Nu har jag packat ner det sista i min överfulla väska. Jag förstår inte hur jag kan få mig med så mycket. Men det är ju mycket som ska med, golf, gym, party, vanliga kläder. Det blir väl en del då?
Usch så jobbigt när man har så mycket med sig och ska åka buss och tåg :/ Men men.. Så ska snart åka bussen in till gymmet för att köra ett benpass, sen blir det grupparbete sen åker jag. Lång dag? aa..

Så i helgen ska jag åka hem till lilla mullsjö, Cassie skulle följt med också men det blev lite ändringar. Så hon får sköta allt på hemmaplan denna helgen.. :)

Nej nu måste jag skynda mig, måste springa inom Cassie för att hämta min jacka. :)
Ha en bra dag allihopa!
/Dia*

Ge mig december.... Snälla?

November är faktist ingen rolig månad, bara en jävla massa födelsedagar. Hhahaha :) Nej men det är grått, regnigt och trist i Halmstad då..
December där emot! Då börjar julen närma sig och folk blir mysiga, brasa, tända ljus, glögg och bara mys. Året börja lida mot sitt slut och man sätter upp nya mål, skaffar sig nya saker att se fram emot. Man ser positivt på livet.

Jag längtar efter december för många olika saker.. Årets mysigaste högtid kommer, spela golf i värme och få ett fantatiskt äventyr med världens bästa gäng, kommer att ha en jävligt rolig helg nere på PGA, och nästan det bästa. Vi får öppna våran Hello Kitty chokladkalender. Det ni :)

Nej nu ska jag ta och sova för imorgon är det en ny dag. Med nya hinder..
Sweat dreams! /Dia*


Dagen efter

I'm back!!
Ja jag kände att det var på tiden att ja skrev ett inlägg nu.. nej jag blev faktiskt tvingad av denise. Nädå. Men oavsett vad så skriver jag lite iaf:)

Har nyss ätit lite och ska snart in till fredrika och ha monopolkväll (:
Vet inte vad ja fick min energi ifrån , för bara ngn timme sedan hade ja kunnat somnat för kvällen.
Men det ska bli mysigt med spel o kvällsfika :)

Igår var det en trevlig kväll. Varhemma hos håkansson några stycken först, blev många nya lekar. En del bättre än andra? Eller ja för det tillståndet iaf. Haha. Sedan ut på stan en sväng med lite spridda skurar.
Men tack för en trevlig kväll iaf :)

Nej nu måste vi åka iväg,

Cassandra


I love you enough to let you go


I love you enough to let you go


Fredagen den 13:e....... Buuuu!

Nej fredag den trettonde, gillar vi icke. Men nog med det, saker händer..

Det var tungt att komma upp ur sängen imorse.... Mamma fick ringa massa gånger, hihihi. Nästan som att bo hemma ju :) Gick upp, satte på en brasa och kaffe.. Satte också på vänner självklart :)
La mig i soffan för att käka min nybakade musli, tröttnade lite på vänner. Kände att det var dags att kolla idolpulsen inför kvällen.. :) Hihi..
Mycket bra låtarval ikväll, din låt kommer vara med.. Tänker alltid på dig när jag hör den...

Förresten igår var det ju middag och karoke, mycket trevligt! Dock inte så mycket sång, men va fasiken man kan inte få allt i livet ;)

Dagen till ära består av: Plugg. Verkstad. Gå hem från GB. Plugg. Spinning?. Chafför. Sängen =)

Akta er för denna dagen :P
/Dia*


.!.


...Du fick mig att hoppas...


Kyligt

Det börjar bli lite kyligt här nere på västkusten nu..

Idag tog jag sovmorgon, ska nu orka ta mig upp ur sängen och åka till golfbanan för att träna lite =) Sen blir det åka till nyhem för vaccination. usch :/ men sen så! Då ska jag åka och storhandla, helt tomt i kylskåpet nu så måste fylla på lite. Detta är ju då Cassies höjdpunkt på veckorna, men idag kan hon inte vara med. Hon skulle hjälpa sin mamma i stan.. Men men hon får följa med nästa vecka :)
Efter alla ärender måste jag sätta mig ner och plugga, men det klarar vi nog idag nu när man har fått sova ut.... =)

Ikväll ska goa gänget ut och äta sen går vi till Mårtensson för lite karoke. Hahah jag ska vara chafför ikväll så kan bli riktig rolig kväll, Jag tar med mig kameran så ni får lite bildbevis =)

Nej nu ska jag hoppa i mina varma golfkläder!
Have a nice day =)
/Dia*


Wopido!

Gårkvällen var grym! Vi åkte ner till stan för att sätta oss på Roberts med lite kaffe och plugg. Duktiga vi var! Andersson fick mig att speciella Chai Latte, drack några muggar men usch :/ Så han gick och köpte en ny latte åt mig, gulligt! :)
Alex hade dock lite ångest över vilka klubbor han ska spela, klart han spela PING ju ;) hahhah..

Idag har bestått av: Lektion. Gym. Biblan. Gym. och nu äntligen hemma :) Riktigt trött idag, men ska plugga lite till nu. ojoj litet ryck idag kanske?

Ikväll är det ÄNTLIGEN dags för film igen, och ikväll står Wallender på schemat. Till min förtjusing och till Cassies otur. :) Hheheh, men vi kan säga att det blir straffet för att hon inte bloggar. Eller vad säger ni? :)

Nej nu är det dags för att begrava sig i böckerna igen!
Trevlig kväll allihopa! :)
/Dia*

Dagen till ära




KAFFE
.FÖRELÄSNING.GYM.LUNCH.GOLF.PLUGG.SNUTTIE



5 veckor!

Opps, nu var det bara 5 veckor kvar.. :) Till vårt livs största upplevelse, värme, massor av golf, disney och samtidigt kunna uppleva detta med grymma kompisar. Jag längtar iaf, gör ni? :)

Idag har det varit riktigt kallt nere på västkusten, men det stoppar inte oss från att spela golf. :) Så idag har dagen bestått av gym, skola, golf och plugg.
Dagens golfmatch gick ut på korthålstävling, jag och Cassie mot Daniel och Oscar. Och efter många särspelshål så stod vi klara som vinnare, ojoj :)

Sen var det dags att åka hem till stugan för att värma sig lite. Kim och Alex skulle titta förbi så jag satte på lite varm choklad, vilket var uppskattat från killarnas sida. Hhahha :)
Efter det var det dags att ta tag i pluggandet, har kommit en bit men lång väg kvar. Usch inte lätt när man varit ifrån skolan så länge. Men kämpar man på så kommer nog något gott upp ;)

Nu ska jag ta och sätta på lite kaffe åt mig sen lite mer plugg, sen ska jag försöka att komma i sängs i tid ikväll. Föreläsning tidigt imorgon ju, ojoj hur ska detta gå? :)
Ha en bra kväll allihopa!
/Dia*

                                                                                              
Du får mig att le.


Du!

Du ger av din glädje så att jag blir varm.
Du delar med din styrka så att jag kan lyfta.
Du slösar med ditt hjärta så att mitt blir lite större.
Tack för att du finns, för att just du andas brevid mig.
Tack för att du såg mig som jag är och oss som vi kunde vara tillsammans och var och en för sig.
Tack för du är och lever så nära mig.


                                                         My world is a better place because of you!


Och där var den låten förstörd..

Hej hallå bloggen.
Idag har det vart en, nja inte jätte händelserik dag , men helt okej. Fast bättre kommer det bli. Jo just ja, värt att nämna är att jag vann över Danne A idag!!
Ingen utgång( tyvärr ) men vi hade lovat oss själva att ta det lungt denna helgen....
Men det blir faktiskt mysigt ändå, vi ska ha spel kväll med fredrika, johan, kim och daniel.

Har nyss ätit och nu sitter vi och hänger och gör inte mycket vettigt i soffan medans vi väntar på fredrika och Johan..

Men ni andra får ha en bra kväll och skaka lite rumpa åt mig med, vad ni nu än ska göra!

Cassandra


Yeah!

Bubblans vad trött jag var igår! Så tidig kväll för mig igår, medens dom andra två filurerna satt kvar och tittade på mord i sinnet. Ojoj att Cassie klarade av att kolla på den ;)

Vaknade av att Andersson pratar i tele, trevlig vakning.. Hmm.. Blev att vi satt och åt en liten frukost sen begav vi oss ut till banan för match. ;) Mycket folk på banan så vi smet ut på 5:an och spelade 14 hål, trevligt trevligt.. Förlorade dock, men fasiken den lilla tönten kan ju spela ;)

Nu ska jag ta och fixa lite saker så man kan komma ifatt i livet lite, sen ikväll blir det som vanligt matlagning tillsammans :) Såå fruktansvärt mysigt! Sen kommer nog lite folk så blir det spelkväll, oj det var längesen.. hahha not.. :) Nej det kommer nog bli en toppen kväll! :)

Det var allt för denna gången!
Ciao /Dia*


..

Tror det är dags för mig, Daniel och Denise att starta upp en pizzeria här hemma. Jag menar kolla på dessa 3 vi fick till ikväll :)

      

Vi har haft ännu en mysig kväll med idol och massa kaffe . Jag och Daniel har även suttit framför facebook i ett antal h och drygat oss som vanligt. Men jääääklar vad kul man kan ha, åt så sjukt tråkiga saker (:

Nu skall jag fortsätta att kommentera några statusar.
Denise ligger och sover så sött i soffan, för en gång skull är det hon som gör det med. Hon behöver nog ta igen lite sömn!

Cassandra

Fredagsmorgon

Fredag = Fredagsmys :)

Idag hoppade jag faktist upp tidigt och skulle städa huset. Duktigt! Så där gick jag runt och städade lite lätt, hann klart med mesta var bara dammsugningen som fattades, kunde liksom inte dammsuga när Andersson ligger och sover. Ville ju inte väcka honom :) Så jag satte på lite kaffe och satte mig och började plugga.. Ännu duktigare :)
Efter ett tag kom tröttis upp och la sig i soffan, ville att jag skulle spela hans låt. Men nu sitter vi här med varsin dator och pluggar, med lite julmusik på. Mycket mysigt! Andersson sitter här och sjunger alla Amy Diamonds låtar, hahhaha!

Idag är det fruktansvärt grått och trist väder i Halmstad, men blir nog en liten sväng på rangen sen.. :) Sen blir det in till Snuttie för att plugga lite, sen blir det Spinning!! Woohoo, vet dock inte hur jag ska kunna sitta på cyklen med sån träningsvärk som jag har. Börjar känna igen mig nu :)
Ikväll blir det bara mys framför idol, vi har dock inte bestämt vem som lagar middagen ikväll. Kul när man är 3stycken och varje dag så lagar en middag. :) Blir nog Andersson som står för maten ikväll eftersom han hatar idol.. Hmm, hur kan man göra det undrar jag och Cassie? :) hahhaha..

Förresten igår fixade Andersson så att vi har med oss inspelning av kalle anka och hans jul så vi kan sitta i Florida och kolla på den. Vore ju inte desamma om vi missade det. Bra initivativ tycker jag!
 
Nej nu ska jag plugga vidare!
Ha en bra fredag! :)
/Dia*

Sanning?

Life is too short to wake up in the morning with regrets. So, love they people who treat you right, forgive the ones that who don´t and believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it! If it changes your life, let it.
Nobody said it´d be easy, they just promised it would be worth it!


Did i throw it away?

Om det är något som jag har lärt mig,( under de år jag levt :)) , så är det att man verkligen skall ta vara på de saker man har. Det känns som man lägger så otroligt mycket tid på att längta eller önska sig saker istället för att verkligen ta vara på det man har och uppskatta det. Leva i nuet. Lägg tid på att älska det du har istället för att "gråta" över allt det du inte har..  Jag vet att jag själv måste bli mycket bättre på det här, går runt och längtar alldeles för mycket.. men på något sätt känns det mycket enklare då. Att ha något att se fram emot, men det gäller väl att kunna balansera det på rätt sätt med..

Hittills har jag verkligen inte åstadkommit mycket idag.. eller jag har städatköket som pappa sa åt mig , men sedan har jag suttit framför datorn i snart 2 h:O..Skulle egentligen gjort min "läxa" från af men istället har jag ägnat mig åt att kommentera caisas status.. vi ska slå världsrekord!

Ska snart upp till Denise och Daniel och käka lunch sedan ska vi ut och spela.. Daniel du kommer få det tungt idag vill ja lova!

Nej kankse ska ta och göra något nyttigt av mitt liv nu....... plocka upp diskmaskinen kanske? Eller nej det kan få vänta en stund till.

Cassandra

All by myself

Jao, ikväll är jag alldeles ensam. Andersson och Denise på någon konferenssak i Ängelholm med skolan. Men får passa på att mysa lite med mamma och pappa då:)

Idag har jag vart på arbetsförmedligen i ett par timmar för möte, grymt bra faktiskt. Vi får lära oss att skirva cv och hur man skall gå till väga för att så snabbt och smidigt få jobb.. Efter det så var det spinning och gym. Träffade på Kicki, aaah det var ååår sedan jag såg henne. Skit kul att se henne och snacka lite skit! :) Kul att hon med på går nautilus, snart går alla på nautilus. haha. Men skönt det så slipper man träna själv :)

Nej nu ska jag och mamma dricka lite kaffe(:

Ta hand om er,
Cassandra

Dålig planering

Aaa idag brast ju våran fina planering, vi som hade planerat dagen in i minsta detalj.. :) Och jag hatar när planering ändras men det gick ju ganska bra idag :)
Idag har vi varit lite extra flummiga, eller kanske inte jag men Cassie och Andersson. Jag håller mig lite i bakgrunden :)
Eftersom vädret inte riktigt var på vår sida idag så blev det bara lite rangträning idag under taket, sen så begav vi oss hemåt för ännu en match i det underbara När och Fjärran spelet :) Men Cassie har just nu blivit tokig i glögg så hon var tvungen att åka ner och köpa det. Men så mysigt det var med spel i soffan och glögg, brasa och regn utanför. Kändes precis som jullov nästan :)
Efter några timmar begav jag och Cassie oss till ett spinningpass, själv tyckte jag att det var riktigt bra ikväll. Berodde dock mycket på musiken, att musik kan göra så mycket på ens humör är ju rätt skrämmande faktist.. :O
Ikväll har det blivit god mat lagad av Cassie, dokusåpan Ullared och lite Johan Falk på det.. :) Filmerna har nog tusan gått ner sig lite, men är fortfarande ganska bra :)
Sen bestämde sig Cassie och Andersson att sova hemma på varsitt håll så i natt får jag sova själv.. Hmm.. Kommer knappt ihåg sist jag gjorde det...

Imorgon ska jag och Andersson på någon slags konferans med skolan, intressant intressant.. Cassie vet jag tusan vad hon ska göra, hon får iaf sköta bloggen :)

Nu ska jag faktist ta och läsa lite, måste börja ta tag i livet ;)
Sweat dreams! /Dia*


Tillbaka i vardagen

Så nu var det ny vecka igen, vecka 44 var dock grym för oss! Riktig bra vecka, hade kul och saker att göra hela tiden. Härligt :)
Men nu är det vecka 45 och med detta så betyder det att det är bara 6 veckor kvar tills vi åker till the United State Of America , the big apple you know.

Igår kväll hade vi taccokväll med film. Jag coch Daniel hade även Jääävligt kul framför facebook, längesedan jag skrattade så mycket!!  ( Denise har en finne på kinden )

Har nyss ätit en gymt god frukost med nybakna scones som jag blev tilldelad att gå upp och baka i morse. Men jag menar det är väl ändå bäst att jag gör de, det blir ju bäst då. När Denise, och Daniel ska vi inte prata om , gör det vet man inte hur det slutar ! Vi hade även lite smoothie och kaffe , mums!

Nej nu har vi flummat färdigt, ska ut i regnet och slå lite. Älskar Svensk höst. Men snart är vi GOOOOOOOOONE .

Cya,
Cassandra, ( lite Denise ) Och Andersson sitter jämte och tror han är cool med sin iphone.

RSS 2.0