truth

 

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover"

- Mark Twain

 

C


Inte mycket

Ligger skönt i soffan och har precis gjort mig en kopp jordgubbes te, väldigt gott. Såg nyss Drott vinna över Ystad vilket innebär att de fortfarande har chans att ta sig till final. Måste säga att dem är grymt duktiga nu drott ! Roligt att se dem spela :)
Hade spelträning med golfen i kväll, tror det var den tråkigaste spelformen jag någonsin spelat faktiskt. Bestämde oss för att spela 4-boll sämstboll, och det tog säkert 2 h att bara spela 5 hål.. så då gick vi av haha. Men det var skönt väder och vi hade trevligt, alltid något! Och just ja mitt cyklande går rätt bra faktiskt:) Förutom igår, när jag var så stolt över att jag bestämt mig för att börja cykla, då jag hade glömt att jag hade bagen hemma och halvt punka på cykeln. Då var de rätt jobbigt att cykla dit...
I morgon är det fredag och då kommer Emma och co ner från Jönköping för lite partaj på västkusten i helgen:)
Ser ut som det kommer bli en bra helg!
Nu tror jag att jag ska upp och göra kudden sällskap..

Growing up is nothing like I imagined it would be

Känns som en riktigt bra dag idag :)

Ska strax ut till banan, och tro det eller ej men nu ska jag börja cykla ut.. kan bero på att David tagit körkort, men kan även bero på att bensinen är helt sjukt hög nu. Kostar ju nästan en 1000 lapp varje gång man ska tanka fullt. Det är sjukt. Och jag tror att jag skulle kunna spara mängder med bensin bara genom att cykla ut till klubben istället för att ta bilen. Tar faktiskt inte så mycket mer tid och det är ju bra motion.. Hoppas bara jag kan hålla mig vid detta nu. Fast å andra sidan kanske jag inte har så mycket till val de flesta gånger ? Och jag tror faktiskt att John Mayer kan rädda mig som så många andra gånger!
Ha en bra dag allihop!
Cassandra



GRATTIS!

Idag fick min söta lillebror körkort! Grattis önskar vi honom. Det var du värd :)
Men nu kommer det bli slagsmål om bilarna tyvärr.. fast jag har ju inte så långt till jobbet så kanske ska ta tag i mitt liv och börja cykla dit då istället!:) Vi får väl se hur det blir med det..
Ställde ingen klockan i morse vilket var otroligt skönt, nu är man utvilad och på gång igen. Lite förkyld fortfarande bara, men vem är inte det just nu?..
Kom nyss tillbaka från ett möte med chefen , skulle skriva på lite pappar och bokade in mig på utbildningarna:)
Nu ska jag över till micke en sväng senare in och fixa lite ärenden i staden!
Cassandra



Never stop believe

Träningslägret på Araslöv i helgen var grymt! Det var riktigt roligt i år. Skönt att vi hade såpass bra väder med. Lite kallt och regnigt på fredagen med både lördagen och söndagen var soliga och fina. Det har varit väldigt långa dagar vilket inte minst kändes igår när man kom hem. Längesedan jag var så slut som människa som igår:) Men vad mycket kul vi haft. Och jag tror att de flesta var väldigt nöjda med dessa tre dagar. Värt att nämna är även att jag körde en av minibussarna både hem och dit, de ni. Men tack alla fina för ett bra läger och lycka till denna säsongen!
Nu, efter 9h sömn :) , ska jag strax in till AF på ännu ett möte. Men känns så onödigt. Men får se vad de säger idag !
Sedan blir det en sväng till gymmet och efter det jobb i eftermiddag.
Hoppas ni med haft en bra helg,
Cassandra

Always by your side

NONE OF YOUR SCARS CAN MAKE ME LOVE YOU LESS


Rise n Shine!

Piggare idag :)

Precis kollat lite OC och ätit frukost, ska strax in till AF för något möte med jobbcoachen.. dock behöver jag nog inte gå på de där längre.. eller snarare, vi får hoppas att det inte behövs så länge. Men man kan väl alltid lära sig något nytt av det där, tror vi ska prata mer om hur man skriver ett bra CV och hur man kan förbereder sig inför kommande arbetsintervjuer m.m. Kan väl vara nyttigt ?
Senare ska jag in och hämta minibussen till lägret, eller jag Kim och Emelie har fått i uppgift att hämta varsin. Jag är livrädd, livrädd! Aldrig kört det innan, jag är säkert löjlig men vadå det är ju ingen liten bil direkt! Men micke ska med och köra hem den haha:D
Ha en bra dag!
Cassandra

Can you really forgive if you can’t forget?

Jag är rastlös, jag är så fruktansvärt rastlös.. usch. Man kanske skulle lägga sig redan nu så blir det morgon fortare? Hinner nog med ett par avsnitt av OC till innan jag somnar dock..
När man är sjuk och inte har så mycket att fördriva dagen med så blir det automatiskt att man tänker en hel del. Tänker gör man iofs annars med men nu lägger man mer vikt och energi i det.. Min mamma sa en klok sak vid middagen i kväll ( när hon försöker ge Johannes lite perspektiv på livet ). Hon sa att man ibland skall fundera över vad man har i sitt bagage.. och vad menar hon med det? Jag tror hon syftar på alla dem beslut man tagit under livet, vägar man valt att gå, erfarenheter man berikats, misstag man gjort, minnen och en hel del annat. Men ni förstår vad jag menar. Allt det som påverkat dig och format dig till den person du är idag och vad men lärt sig under resans gång... Det fick mig i alla fall att fundera en del, jag tror att det är viktigt att ibland sätta sig ner en stund och fundera över det här. Inte vad man hade kunnat göra annorlunda, eftersom det är omöjligt. Utan vad man lärt sig utav det. För jag tror att allting händer för en anledning. Och jag tror att man skall försöka sträva efter att aldrig ångra något man gör, självklart så vet vi att det inte går och att alla människor gör saker som dem ångrar någon/några gånger under livet, men att man i alla fall försöker ha det som någon slags riktlinje. Att man hela tiden försöker göra det som känns rätt för en själv, och utifrån var man själv står och tror på..och viktigast av allt, att man lever sitt egna liv och ingen annans.. följer sina egna känslor och drömmar, även om det kan vara väldigt tungt vissa stunder.. men då tror jag det blir lite lättare att inte inte ångra..och att leva.
Och som alltid är det lättare sagt än gjort.
Godnatt,
Cassandra

Sjuk.. suck..

Hjälpte tydligen inte att knarka panodil igår.. vaknade med feber och förkylning i morse. Halsen är bättre så det är väl alltid något! Kanske inte skulle vart ute hela dagen igår dock. Men men. För övrigt så gick det bra att jobba igår, kattegattkillarna var inte så farliga som jag trott,  de var riktigt härliga faktiskt :) Och vissa var riktigt duktiga, roligt att se :)

Annars så hände inte så mycket igår.. Emelie, Kim och jag satt på kvällen och ordnade lite inför lägret som Anders bett om oss. Lottade lite bollar, fixade grupper osv. Hoppas vi inte får allt för mycket klagomål på det sedan. Tror det kommer bli bra , hoppas vi har tur med vädret bara.
Har bänkat mig i soffan framför OC nu och med datan nära till hands.. och såhär kommer det nog att se ut resten av dagen med. Himla tur att jag lånade hem OC från Caisa i söndags.. var någon mening med det med. Tråkigt att jag inte hinner att få träffa muppen innan hon åker hem igen.. blev inte mycket vi såg varandra i denna vevan hon var nere.. tråkigt men så blev det denna gången :/
Och för övrigt så saknar jag en viss person otroligt mycket:(..
Cassandra

Snö?

Helt seriöst, nu får du nog ta och skärpa dig lite väderguden. Det är ju för tusan snart maj, kan ju inte snöa då :(
jajjaj vi får bara se till att hålla tummarna!

Ligger nu i min säng efter en helkväll med matlagning och bara en massa snack med Erika, Julia och Lisa. Mycket trevligt, precis vad man behövde!
Annars idag har det inte hänt så mycket, bara att två personer sa några väldigt sanna och viktiga saker till mig idag. Kunde inte hållt med mer, tyvärr så är det sant..
Den ena saken kan jag inte riktigt säga men den andra.. Det handlar om saknad. Jag snackade med en person och jag frågade om han saknade .... Och då svarade han att han tyckte att saknar låter som man ångrar något.
Detta tyckte jag var väldigt fint och sant. För visst man kan sakna en viss grej, men betyder det då att du ångrar att du gjorde på det sättet då så du förlorade det du saknar. Vet inte om ni förstår mig men :)

Nee nu ska jag somna, imorgon blir det först sovmorgon (vilket är väldigt behövligt) och sen blir det träning med Erika. Oh yes tack gode gud!
Sweat dreams! /Dia*

Två främlingar

What would you say if I called on you now and said that I can't hold on...

                                               Vart tog vi 2 vägen? I miss you with all my heart!

God morgon!

Tidig morgon idag! Fast nu börjar jag nästan bli lite van :) Och jag klagar faktiskt inte, inte ännu i alla fall.
Jag kanske är helt galen men tycker det är mysigt att gå upp i tid och äta en god frukost och dricka kaffe utan att behöva stressa, det gör liksom inget att ställa klockan lite tidigare då även om det redan är tidigt.
Jobbet igår gick jätte bra faktiskt, tycker det är väldigt roligt och det känns bra :)
Men gud vad nervös jag var innan jag skulle dit igår, var nästan värre igår än första gången .. hur det nu kan komma sig.. men personalen är så snäll mot mig och tar hand om mig hehe. Hoppas bara att dem är nöjda med mig.
Nu ska jag ut till Haverdal och jobba idag, min bror och hans klass kommer på besök.. hmm.. fordons och teknikprogrammet på Kattegatt..hmm.. Men det blir nog bra :D
Bra däremot är inte min hals :(.. Men jag får knarka lite tabletter idag så blir det nog bra ..
Ha en bra dag!
Cassandra

Sweet morning

Hur ska man kunna komma framåt när det är nollgradit och frost när man vaknar? Oh så tråkigt detta är! Det måste bli sommar snart..
Sittter och äter frukost framför Friends, men jäklar vad nyttig jag har blivit :) Äter havregrynsgröt med linfrön.. Ojoj :)
Hhahha nee nu ska jag snart åka ut till banan och göra 3D med James och därefter blir det träning!

Ha en bra dag!
/Dia*

Nattpoesi är aldrig vackert

Jag saknar mullsjö.
Jag saknar mamma.
Jag saknar kvällskaffe.
Jag saknar alla ljud.
Jag saknar min kusin.

Please take me away from here,
When I'm far too tired to fall asleep


.

Don´t give up on me yet


Running up that hill

Då var det dags för ännu en ny vecka och en väldigt fullspäckad sådan.
Idag blir det rätt lugnt på dagen dock, hade tänkt åka in till gymmet men min hals gör ont och känner mig varm:/ Bara inte David smittat mig. Har jag inte tid med!
Helgen har varit lugn, eller relativt lugn om man bortser från lördagen som var galen. Det var nog det sjukaste jag varit med om.. och UTAN alkohol! Eller ett glas vin men det räknas knappt :) Jag och Caisa var trötta så trötta efter våran lyxmiddag som vi gjort så vi satte oss och spelade monopol i fyra timmar och skrattade så vi höll på att kisssa på oss. Jag tror vi skrattade nästan konstant under 4 timmar, helt galet. Vi var så trötta att man hade kunnat säga toalett så hade vi knäckt oss av skratt. Caisa låg på golvet och skrattade och pratade med dammråttorna :D Ja herregud..
Nej nu ska jag ta mig en till kopp te :)
Ha en bra dag !
Cassamdra

Bilfärd

Haverdal: 3 poäng

Mullsjö: 5 poäng

Dags att åka hem....


GRATTIS!

Grattis till Marie Ågren önskar Cassandra Carlsson !


Hälsa Åke att han inte ska äta allt för mycket tårta .


Och jag saknar lilla muppen som är hemma hos familjen :)

Hanging by a moment

Usch vilket tråkigt väder det är idag, vi som hade tänkt att grilla i kväll! Men det kanske klarnar upp :)
Åh det var underbart att sova ut idag! Skulle kanske behövt komma i säng tidigare igår kväll men nää, hade man inte tid med :)
Sitter och äter lite frukost och lyssnar på härlig musik just nu. Ska snart bege mig in till gymmet en sväng. Sedan bär det hem till Caisa där vi ska ha lite mysmys ikväll med god mat och lite vin :) LITE vin.
Lycka till idag m :)
Puss
Cassandra

It´s up to you

..If I let myself down, I'm the only one to blame..


Godmorgon!

Fredag :)
Kom precis hem från mormor, där som vanligt är det frukost varje morgon. Idag fick man läsa i tidningen med. Oh sheet så pinsamt :)
Ska snart ta och packa bagen.. Först blir det ner till a6 för att träna en sväng, sen hade jag tänkt att åka upp till Hökensås och spela in med pappa :)
Snart dags för premiär juu.. Sheet, det har redan gått ännu en vintersäsong.. Tiden springer iväg. Positivt? Aaa att tiden går fort under vintern är väl skönt, nu när säsongen kommer igång den tiden kan vi väl få behålla lite längre.. Tänk vad skönt det hade varit att kunna leva i en bubbla hela året!

Jajja nu ska jag packa lite, idag blir det nog mössa för det är lite kallt idag :)
Ha en bra dag! /Dia*

När verkligheten blir för hård

Drömmar är bara tankar som aldrig kommer att bli verklighet.
Det är därför jag har slutat att drömma.
Hey, I'm a believer

Finally!

Idag har varit en bra dag! Och ni som känner mig vet att jag inte ofta säger så.. :) 

Började med en lugn lång frukost framför friends sen var det dags för att åka till träningen. Det var skönt att få lite självförtroende igen.! Sen bestod dagen mest av hänga på klubben och träna, lite snack med Rasmus blev det med. Helt sjukt vad gamla minnen man har ihop, man börjar verkligen bli gammal nu.. :O hahaha., 
Nu på eftermiddagen har det blivit mys med mamma och självklart har man hunnit med en kopp kaffe hos mormor :) Blir väl säkert att man springer ner till Emma senare också på en kaffe, om inte hockeyn lockar mer ;) 


Snart kommer min pappa hem, då ska jag krama honom och påminna honom att jag älskar han.... <3 

Går framåt?


I took one step forward and two steps back


Hihi

Gårkvällen var mysig :) Blev dock ingen våffel och spel kväll. Det blev ännu bättre med grillning och mys ute på altanen:) Kändes verkligen som en sommarkväll igår. Underbart!

Sitter nu på altanen och dricker kaffe och läser igenom lite papper. Äntligen blir det något kanske :) De känns väldigt bra i alla fall. Ska sedan ut till banan för att spela lite golf med muppen. Tredje dagen i rad med strålande sol, vad har hänt? Blir sedan en liten sväng till gymmet innan jag och kim ska på utflykt ikväll :D
Cassandra

Tisdag

Ser ut att bli en fin dag även idag :) Har precis ätit upp min frukost och ska snart bege mig ut till banan för att spela golf med lasse och lasse :P

Ikväll blir det spel och våffel kväll hos Denise :) Mys!
Puss,
Cassandra
You are my heaven.

Frid


Finns inget så fridfullt som att ta sitt morgonkaffe ute på altanen i vårbrisen.
Men solen, vart tog du vägen?


God natt

Låt mig få sova i dina skrattgropar i natt


Can't stop smiling

Sitter på altanen och har precis njutit av en god lunch i solen. Så underbart väder! Ska snart göra mig en kopp kaffe innan jag ska köra in till gymmet för ett spinningpass:) Senare ikväll blir det möte med juniorkommitén.

Sov hos dia inatt, den sängen är helt otrolig. Tror det är omöjligt att sova dåligt i den ! Undra om man kan få köpa den när man flyttar hemifrån? Men i alla fall, Denise hade varit gullig och gjort en god frukost när jag vaknade. Hur bra är inte hon? Sedan åkte jag ut till klubben för att jobba och träna lite. Denise skulle hänga upp lite tvätt ut i solen innan hon skulle ut och träna. Då är det vår när man kan torka sin tvätt ute hihi. Gulligt.
Allt för nu. Ta hand om er:)
Cassandra
:)

Som det ska vara men ändå inte

Igår var det mys hos Cassie. :) Det lagades underbar mat, gott snack och därefter kaffe & film i soffan. Slutade med att Cassie följde med hem för att sova. Måste ta allt ju :) Mycket skönt tycker jag :)
Låg där i vår älskade säng och kollade bilder från Turkie och pratade. Det bästa som finns är att prata sig till sömn. Oh speciellt med den muppsan :)
Så nu blir det att laga lite frukost till henne för sen blir det golf i massor. Cassie ska jobba och jag ska träna. Skönt att bara kunna sticka ut och bara vara :) Senare idag blir det gym, golf och telefon. (Blä)

Nee nu ska jag ta och förberedda frukosten, lillen ska väckas om en halvtimme :)
Ha en bra dag allihopa! /Dia*

Fri som en fågel

Då var man hemma igen efter lite semester. Varit den bästa veckan på länge. Det var detta man behövde!

Det blev frukostar ute i solen
Det blev goa drivar mitt i fairway
Det åts glassar i solen
Det dracks vatten i massor
Det slogs goa wedgar, en studs och därefter spin
Det blev massor av skratt
Det blev en resa vi aldrig glömmer

Men nu är det dags att ta tag i verkligheten igen, väskan måste packas upp, kläder måste tvättas, plugg måste göras, telefonen blir använd igen..

Ikväll blir det mys med Cassie muppsan. Skönt. Saknar dock mamma och pappa..
Nee det var allt för mig, nu ska väskan packas upp!
/Dia*


From this moment

Aldrig förr har någonting känts så rätt.

Godnatt,
Cassandra

If i lay here

Dålig uppdatering, men Denise har stuckit till Turkiet med Emma och har det riktigt lyx! Tänk All inclusive på ett fem stjärnigt hotell. Oh herregud då har hon hamnat i paradiset Denise ;) Haha nädå de har faktiskt en golfbanan 100 meter från hotellet med, så tror de gör en del med:)
Själv har jag bara tagit det lugnt de senaste dagarna. Det blev en lugn påsk i år. Eller ja, förutom skärtorsdagen då. Som var mer eller mindre galen, men galet bra! Har myst med mamma i soffan framför en film ett par dagarna nu.. väldigt skönt när man känner att man inte riktigt känner sig 100. Och det av en massa olika anledningar..
Min mamma är så otroligt bra och jag älskar dig av hela mitt hjärta. Man kan inte säga det för många gånger..
Just ja, gav mig ut och spelade påsksmällen igår med alla gubbar och gummor. Haha. Men jag älskar det ! :)
Var skönt att få komma ut och spela lite med, även om det var så fruktansvärt kallt. Kan inte komma ihåg när jag sist var så frusen. Man blev liksom aldrig varm heller. Men det var väldigt skönt med ett varmt bad när man kom hem sedan :) Efter tävlingen kom mamma ut till klubben och åt en mysig påskbuffé med mig, och jag måste säga att den nya krögaren verkar väldigt bra. Otroligt bra mat!
Nej nu ska jag in och svettas lite på gymmet, ta hand om er!
Puss Cassandra

-


Förlåt

Schaa Schaa Turkiet

Väskan är färdigpackad och stängd. De nya converserna får följa med. Ipoden är laddad med go musik. Favoritkepsen är med. Datorn är laddad med massa vänner avsnitt. De nya klubborna är redo att testas.

Nu kör vi! :)


                                                              
                                                               Tomte Tomte, du är det bästa som finns!
                                                                                  Jag saknar dig redan!


strike an iron and attack my soul

Denise var nyss här på en kopp kaffe ( varför låter det som om vi är 80 år ) och lite prat. Bönorna var dock inte lika goda som jag hoppats på, men de dög :)
Nu skulle hon hem och ta tag i sin städning innan vi ska bege oss in till gymmet en sväng. Var ett tag sedan jag var där nu, har inte riktigt haft någon ork på sistone.. Och det beror antagligen på en mängd olika saker. Men nu är det dags att ta tag i det igen. Och allt annat för den delen.
I kväll ska vi inviga våren! Eller vi ska fira att våren är på gång och vart gör man inte de om inte på bulls uteservering som öppnar idag :)  Blir nog lite mat och sånt mys innan :)
Glad påsk
Cassandra

I don't wanna win, I don't wanna lose. I don't wanna play.
I just wanna remember, oh my name..


Det verkar bli en bra dag :)

Solen skiner och om några timmar är det påsklov :) Oh yes we like!

Gick upp extra tidigt idag för att läsa lite innan tentan, jag vet inte men det känns rätt okej men vi får väl se. Ska väl åka om någon timme :)
Idag har vi fulltspäckat schema efter tentan :) Mys faktor! :)
Stan, lunch/kaffe, Golf, hårdrocksspinning, middag och därefter kväll :)

Nee nu ska jag ta och göra mig lite gröt, tror ni lillen är vaken och kanske vill äta frukost med mig? Njaa, vågar man chansa på att ringa? :) hehe..
Ha en bra dag allihopa! /Dia*


RSS 2.0