Lillen! <3

Grattis lillen! Nu är också du stor, usch vad gammal jag känner mig nu då! :( Ne men vi ser inte oss själva så gamla, vi har kvar vårt barnasinne iaf :)
Du är bäst Cassie!

En syster vet mer om en än någon annan i hela världen
Hon har samma minnen från barndomen.
Hon tänker på samma stigar, samma blåbärsställen
och samma stora stenar vid vägkanten


Du finns där i min närhet, låter mig få bara vara
Du ställer inga onödiga frågor
Du låter mig få finnas till

Vi behöver inte alltid prata
din förståelse finns ändå där för mig
Låter mig få bara vara och ger mig 
den tid jag behöver.

Känns konstigt att inte få träffa dig på din stora dag, jag kommer inte ihåg den senaste högtiden vi inte spenderade tillsammans.. :) Men din familj tar hand om dig.
Det enda jag kan säga är GRATTIS och my world is a better place because of you!


Ändrade planer

Jahopp, då var man fast i mullsjö över helgen.. Lång historia, så vi hoppar den :) Jag tror säkert att resten av ligan klarar sig lika bra utan mig :)
Så idag har jag inte gjort mycket, finns ju inte så mycket att göra i mullsjö :) Pluggat lite, kollat runt på internet lite :)

Ikväll såg jag film med mamma och pappa, bra film! Rolig och fällde några tårar på slutet. :)
Men det är ju så fint! När du väl hittar honom på riktigt.
Det är han som får dig att le utan anledning, det är han som puschar på dig och få dig att sätta den sista putten, för du vet att det är ni 2 tillsammans som kämpar nu, det är han som säger dom exakta orden som får dig att känna dig älskad, det är han som du kan gå runt i myskläder med, det är han som har samma drömmar som dig!
Du känner när du väl hittat rätt!

Kärlek är det finaste som finns! Och jag ber till gud & hoppas att det inte finns något som heter once in a lifetime.
/D*


Fredag 29 Januari

Dagens humör: Förvånadsvärt glad faktist :)
Dagens frisyr: Usch nej den ska vi inte prata om..
Dagens klädsel: Det första jag hittade. Jeans, t-shirt o älskade hoodie
Dagens planer: Bilfärd + lunch + skola + fixa o dona :)
Dagens vill ha: Sol och värme
Dagens längtan: Träffa Cassie <3
Dagens beroende: Kaffe & musik. Mina livs drogar!
Dagens tråkigaste: 2,5 timmes ensam bilfärd
Dagens låt: Colbie Caillat - I won´t


Grattis !:)

Idag fyller min söta lilla lillebror 18 år, grattis säger vi till honom :) <3
Nu kankse jag stöter på honom ute på krogen.... :O usch vad han längtat..

Har nyss haft lite tårtkalas här hemma och snart ska jag och oski börja med maten , vi som fick ta på oss det.. efter önskemål av måltid från David. Vi ska försöka oss på en tacogratäng, fast efter att Oscar gjort fläskytterfilé igår så tror jag inte att detta kommer vara några svårigheter.. haha. Gårkvällen var förövrigt väldigt trevlig, jag var hemma hos Oscar tillsammans med hans bror och hans flickvän där de somsagt bjöds på mat och lite yatzi :D
Jag var sämst på yatzi medans Oscar som vanligt har sådan jäkla tur.. eller förlåt det var ju skicklighet som han påstod ;)

Imorgon blir det utgång med Caisa och co :)
Vet redan nu att det kommer bli en lyckad kväll ! Hoppas på att träffa på de andra galningarna ute med :)

Cassandra

Inte mycket.

Tjo!! Nu är jag tillbaka, har inte hänt så mycket hos mig som är värt att skriva om. Inte haft den rätta känslan :)

Just nu är jag hemma hos mamma. Sååå mycket snö det ligger här, herre gud snödrivorna är högre än mig.. Hmm nej jag börjar faktist tröttna lite på detta nu.. :(

Idag har jag faktist varit duktig och pluggat och t.om. lagat mat åt mina bortskämda lillebröder. :) heheh, jag och Emelie hade väldigt roligt framför msn också, :) Helgen kommer bli bättre än bra! :)

                                                           Även om jag inte syns så mycket i din tillvaro just nu så står jag precis bakom dig och puschar på dig.. Det enda du behöver göra är att vända dig om,och se att där inne i skuggorna finns jag och vakar över dig











Sweat dreams! /Dia*


.

Jag saknar dig..




- Cassandra


En sak är säker...

Jag har världens bästa vänner och familj!
That is why everything will be okay



I need som fine wine and you, you need to be nicer

Precis gjort lite god mat hemma hos hjärtat :) Blev chili corn carne, mums! Vi ska strax lägga oss och kolla på John Falk filmen med varsin godispåse. De är vi värda tycker vi! haha.

I fredags var det en mysig och VÄLDIGT lugn kväll hemma hos Emelie med några gasa vin. Oj vad vuxet det lät.. Vi satt och bara ungicks och pratade skit :)

Igår skulle jag egentligen på middag ute i Torup med Caisa och hennes kompisar.. men jag var helt slut i går. Verkligen helt död i både kropp och huvud. Så efter att klarat mig från en halshuggning av caisa låg jag bara hemma och myste med mamma i soffan på kvällen. Och gud vad skönt det var. Jag somnade redan strax efter nio mednas vi satt och kollade på hope for haiti. Så jag tror det behövdes.. Har gått i ett. Visst jag har inget jobb eller liknande så många undrar säkert hur det kan göra de. Men jag lovar er det är nästan aldirg man har en stund över.. jag undrar seriöst vart all min tid tar vägen. Vad jag håller på med på dagarna och kvällarna.. men de blir väl så när allt och alla drar i en. Och det är inte för att jag inte vill träffa personer som jag säger att jag inte har tid, för det har jag inte.. eller inte haft på sistone kankse jag ska säga. Vart så stressigt sedan jag kom hem från USA. Så snälla ni ta det inte personligt. Det finns många perosner som jag önskade att jag hann träffa oftare. Men så är det, men kan inte vara överallt hur mycket man än hade velat det..

Caisa berättade för mig idag att hon börjat sitt nya liv.. igen.. :) Men det kan man väl inte göra för ofta? Så nu har hon bestämt sig för att köra sten hårt på gymmet.. och jag följer med. Det är till och med så mycket att även jag börjat mitt nya liv. Haha. Undrar hur länge det kommer att vara.. :) Men nu har vi tagit oss vatten över huvudet ochj bokat in ett spinning pass imorogn bitti klockan kvart i 7. Oh herregud. Jag fasar redan för det. Fast det är bara att komma ur sängen som är jobbigt.. dock nyttigt att komma upp i tid?

Nej nu blir det mys i soffan!
Och just ja, Denise har köpt en hellokitty mobil. Jag tror att den är skit ful :) Haha!

Cassandra


Smile


Cause you make me smile, even just for a while


John Mayer

http://www.youtube.com/watch?v=5vGl0UxQGSE

Bara lyssna och njut.. <3

home sweet home

Hemma igen efter ännu en liten resa :) Och vet ni? Lika skönt det är att åka iväg, lika skönt är det atta komma hem igen!

London var underbart. Vilken mysig stad. Eller häftig stad kankse man skulle säga. Men det har inte varit någon lugn resa precis! Det gick i ett! Men man vill ju hinna med att se så mycket som möjligt när man ändå är där :)
Och vi hann med en del, oxford street, picadilly, madame tussauds, big ben, westminster abbey, green park, Buckingham palace, london eye, notting hill och harrods :) Ändå finns det säkert dubbel så mycket kvar att se!
Den ända lugna stunden vi hade var när vi sov :) Men vi var både två väldigt nöjda med resan och Oscar uppskattade nog pubbarna mest! haha! Nädå:) Men dem tyckte till och med jag var mysiga. Ölen kan man dock hoppa.

Men klart bäst utav allt var John Mayer.. det var helt obeskrivligt bra. Och jag bara måste se honom igen.

Jag skulle ju inte shoppa något där borta heller.. men det gick inte så speciellt bra. Usch man mådde ju dåligt utav att gå in i alla affärerna. Fanns så mycket snyggt! Och så mycket annat än här hemma. Men fick med mig en del hem ändå.. :O

Ikväll blir det "vinprovning" hemma hos Emelie :) Ska bli spännande att se hur det kommer att sluta..

Cassandra





























......


Fate brougth us together to be sisters by heart


London baby

Nu ar vi i London! Tva sma tomtar pa aventyr.. haha!
Men allt har gatt fantastiskt bra faktiskt.. okej vi hade kanske lite problem med att hitta till hotellet igar fran flygplatsen. Men vi kom fram tillslut. Sa efter att bade akt bil, flyg, tag, buss och subway var vi framme i london och hotell Normandie. Hahaha, som vi skrattade nar de tankarna slog oss. Sedan tog de ju ett litet tag att komma pa systemet med subwayn.. finns hur manga olika lijner som helst och maste bytas hit och dit. Vi visste inte ens vad vi skulle kopa for kort. Men de loste vi efter ett tag. Jag fick trana upp min engelska lite om vi sager sa :)
Men nu borjar vi komma in i de ratt bra..

Jag tror att gardagen var en av de absolut basta kvallarna i mitt liv sahar langt.. efter att vi inte fatt nagra biljetter och ringt euroteam ett antal ganger underdagen bestammer vi oss anda att aka dit och se om de gar att fa tag pa ett par biljetter utanfor. Nar vi kommer fram till arenan ar de fullt med folk som borjat koa redan och det star en del gubbar som man kan hora skrika att de saljer biljketter. Vi tar lite avstad forst men da komme de fram en sa sot liten gubbe till oss och vill salja biljetter.. han hade tva stabiljetter kvar bara. Och de var billiga!!! Sjalvklart ar vi jatte nervosa eftersom de inte ar sakert det ar akta.. men efter att vi "provat" honom ett bra tag bestammer vi oss for att kopa biljetterna. Oh jag tror aldirg att vi tva har vart sa nervosa i hela vara liv innan vi fick komma in..

Men herregud vilken kvall.. och vilken konsert. det var magiskt. Helt underbart. Han ar sa bra att jag skulle vilja aka upp direkt nu till Wolverhampton och se honom spela igen. Latlistan var grym och nar han kor Free fallin som ett utav extra nummrena borjade jag grata. Oscar var lika exalterad som jag.. Mayer hoppade direkt upp pa nr tva pa listan over konserter hittills. Haha!

Som allt kan andras fort.. vi var sa deprimerande nar vi akte till arenan dar pa kvallen och nar vi kommer fram och ser allt folk som koar blev det inte battre. Men ett par timmar senare sa star vi innanfor och vantar pa att John mayer ska ga upp pa scenen.. de var kanske meningen att vi skulle se honom trotts allt.

Nu ska vi snart in och gora London osakert. Har laddat upp med karta och "fardvag" och allting. hahah. Vi maste se sa roliga ut nar vi star med vara kartor mitt pa gatan.. men de kan vi ta :) Ska forsoka hinna med de mesta nu pa dagen sedan lite senare ska vi till madame tussauds var de tankt :)

Ska bli spannade och se om vi kommer vara vid liv nar vi kommer hem harifran.. vi var helt slut i kroppen bara efter gardagen . Oscar kan knappt ga pagrund utav sin traningsverk fran innebandyn heller.. haha.

Nej nu maste vi skjynda oss.. kan tyvarr inte lagga upp nagra bilder annu!
Ta hand om er!

Cassandra

Mhmm

Ännu en lång dag har gått.. Idag har jag gjort rätt mycket faktist :) Gym, telefon, plugg, golf, stan och middag. :)

Så skönt det var att svinga golfklubban igen :) Roligt med alla där också, lite små kommentarer då och då men det får man vänja sig med :)
Sen var det dags för en liten tripp igenom stan med Ems. Hon var tvungen att hitta vinterskor, usch vem fasiken behöver inte det :) heheh. Men det fanns ont om sånt i Halmstad så istället fick en tröja följa henne hem. :) Åkte sen hem till Alex, där Kimsan bjöd på underbar mat! Emelie hjälpte också till :)
Men eftersom det tog ett tag för maten att bli klar så åkte jag hem nästan direkt, var tvungen att titta på idrottsgalan ju ;) Ska snart sova med för imorgon är det skola igen. Haha herre gud kommer inte ens ihåg när jag var i skolan senaste gången.. opps.. :)

Förresten så efter en hel dag av tysnad från kärleksparet fick vi höra att dom fått biljetter till John Mayer. Så nu lär dom svävar på rosa moln hela året ut :)
Nej men det är kul för dom, det var dom nästan värda ;)

Nej nu väntar sängen på mig! Imorgon ringer klockan tidigare än vanligt :)
Sweat dreams! /Dia*


18:e Januari

Dagens humör: Lite tankspridd
Dagens frisyr: Lilla my.. Hög tofs på huvudet
Dagens klädsel: Myskläder
Dagens planer: telefonsamtal, plugg, golf & promenix
Dagens vill ha: Sol och värme
Dagens längtan: J
Dagens beroende: Kaffe!
Dagens tråkigaste: Plugg
Dagens låt: Pink - Glitter in the air


Tjoho

Jaa idag har inte fröken Ågren gjort många knop. Men har faktist tvättat, plockat undan lite och gått på promenad. :) Så lite har man gjort iaf.. Har också kollat på en massa vänner avsnitt, attans vad det är bra! :)

Sen har jag också haft hela gänget över på fika. Oh så mysigt det var när vi alla trängde ihop oss runt bordet med tända ljus och mys musik i bakgrunden! Och jag tror att vi alla känner samma sak, och lovar varandra samma sak. Vi är bäst! Och vi låter inte denna gruppen försvinna nu.. Alex, det lovar vi dig!

Så har vi planerat lite inför Lillens födelsedagsfest, oh den festen kommer bli årets bästa kväll :) Ett pluspoäng på den kvällen är att vi alla kommer kunna fira alla hjärtans dag tillsammans. Det är kärlek det! :)

Nu ska jag snart krypa till sängs för imorgon börjar verkligheten igen!
Sweat dreams! /Dia*


De fick du äta upp Denise!

Att Denise har aldirg varit bakfull var de ända vi fick höra påväg in till Jimmy igår.. de fick hon äta upp idag!

Igår var det en jätte trevlig kväll hemma hos Jimmy med alla från Florida. Ni är underbara !
Började med att vi tittade igenom hela paowerpointen som Emelie satt ihop , där fanns en kort beskriving för varje dag och efter de följde en sida med tillhörande bilder.Blev många skratt :D Ett fantastiskt jobb och vilket minne. Tack Emelie!

Efter det blev de mat , dricka och spel innan vi gick vidare till stan!
En trevlig kväll men lite för mycket av det goda för vissa.. eller någon :)
Tack Jimmy för förfesten !

Snart blir det lite fika hos Denise sedan ska jag hem och packa inför London imorgon , hihi.
Åh jag hoppas bara att allt löser sig med biljetterna.. visst det kommer bli en grym resa i vilket fall men får jag inte se John Mayer tror jag att jag kommer gå in i århundrades depression..

Just ja, Denise gick inte upp ur sängen förrän 2 idag. Fattar ni, 2 !!? Tror aldrig det har hänt att hon går ur sängen efter 8 så då förstår ni hur underbart hon mår idag :D Men enligt henne kommer de här aldrig att hända ingen.. hmm..

Cassandra














Mhmm

Ännu en dag har gått nu här hemma.. Usch vi har snart varit hemma i en vecka, känns nästan som en månad...

Idag har det inte hänt så mycket i mitt liv, mest försökt trycka in det sista lilla av träningsläran i mitt lilla huvud. Vi får väl se hur det går imorrn :)
Sen nu ikväll åkte jag förbi Andersson på en kaffe, och han var uppe i varv som han alltid är innan tenta så allt är lugnt. Det var ändå lite kul att få träffa honom, faktist saknat honom lite juh.. Men bara LITE. haha!!
Åkte sedan förbi Emelie, fick träffa Alex. Hihihi oh så skönt att alla är hemma och hela! Satt där ett tag och kollade på gamla kort från den gamla goda tiden.. För det var en god tid, det var en underbar tid.
Sen skulle dom andra iväg och hämta Alex golfklubbor på flygplatsen som visst inte hade kommit så då var det dags för lilla mig att åka hem.

Ligger nu i sängen och pratar med Pluttis. Oh vad jag saknar henne! Men vi ses snart :) Nu väntar kudden på mig för imorgon blir det plugg genomgång sen är det dags för tenta. Jippie! Noot. hehhe vi får se vad som händer, det löser sig alltid på nåt sätt..

Nej det får räcka för idag! Sweat dreams!
/Dia*

Fredag

Sitter i Denise soffan med 3 andra knäppgökar. Har precis ätit lite sen lunch och spelat lite jazz :)
Ska snart hem till öz och göra en god kvällsmat innan vi ska på premiären av " Snabba Cash" ikväll. Jag har ingen aning om vad det är för film men alla säger att den ska vara grym så det blir nog jätte bra :):)

Igår hade jag och Caisa ett utav våra deeptalk och jag fick leka lite psykolog igen .. var ju ett tag sedan nu och herregud vad man har missat mycket. Haha. Såg den nya Wallander och åt ben&jerry med fisk i. Gott.

Denise pluggar som vanligt och jag tror den börjar gå framåt..

Nej nu måste vi åka innan mrs Ågge går i taket här hemma.

Ta hand om er.
Cassandra


I got magic beans <3

http://www.youtube.com/watch?v=55pc6ozTqf4&feature=related


Saknad..

Jag saknar gingerbread latten.. Jag saknar mysiga promenader längs stranden.. Jag saknar att ligga i sovrummet med alla och ingen kan sluta skratta.. Jag saknar frukostarna på altanen med Carlos.. Jag saknar Jupiter Dunns.. Jag saknar alla ljud och skratt..  


                                                    Men mest saknar jag dig.... you're my perfect little punching bag And I need you, I'm sorry.





Kommentera!

Ni måste bli bättre på att kommentera :)


Färdig =)

Nu var man färdigpluggad för dagen, så nu blir det filmtajm med grabbarna :)
Kladdkaka, kaffe, naturgodis och vatten till det. Kan det bli bättre? :)


Plugg

Usch nu har jag suttit och pluggat i 2 timmar. Så här mycket har jag aldrig pluggat veckan innan en tenta, men det kanske funkar det med :) Men jag tror det kan bli väldigt svårt att klara den faktist.. Tyvärr..

Ska plugga lite till sen ska jag göra frukost till Lillen, tänkte eftersom hon var så snäll och bakade bröd igår så kan jag göra lite frukost åt henne. Det blir som gamla goda tider med lite vänner på också :) Tror faktist vi ska börja om från början nu :) hehe vi får väl se när vi tröttnar!.

Idag blir det mer plugg och sen gym! Såg att dom visade morden i midsommer ikväll, så jag får nog se till att plugga rejält så jag kan se den :) Längesen jag såg nåt deckaraktit nu, vi får väl se om man kan dra med Cassie med men där är nog inte chanserna så höga :)

Nej nu väntar böckerna på mig! Ha en toppen dag i snölandet! :)
/Dia*


Hemmafru

Ännu en dag är snart över.. Planerna ikväll blev helt ändrade plötsligt. Skulle kollat film hos denise nu ikväll egentligen men efter att Denise insåg att hon har alldeles för mycket plugg för tillfället och jag kände mig lite trött så struntade vi i de. Hoppas vi inte får allt för sura miner efter oss nu :)

Så nu sitter jag hemma och ska mysa lite med mamma istället :) Vi ska se på de sista bilderna från resan var de tänkt. Vi tog ju trots allt en hel del så det blev för mycket att se på en gång..

Idag var jag hemmafru igen och tillbaka i kölket , haha! Denise bad mig baka bröd till henne igår och man vågar ju inte säga nej :D Jo men det är faktiskt väldigt gott och just nu har jag ju ändå inget bättre för mig..? När det var klart så bjöd vi killarna på lite lunch och kaffe. Sedan var det dags för en liten promenad ner på straden, mysigt mysigt :) Ja säger det igen, det är så otroligt fint där nere!

På eftermiddagen hann jag och Denise med LITE plugg,eller Denise hann med jag hjälpte henne lite bara,innan vi skulle på spinning. Hade först tänkt att köra 75 minuterspaset men efter att vi konstaterat att vi nog inte riktigt är där ännu i vår formkurva och med tanke på allt Denise plugg så blev det ett tidigare pass och endast 55 minuter :)Men det räckte gott och väl ska ni veta....hoppas ja kommer upp imon. Och just ja, efter gårdagen pass på gymmer så är det inte så farligt som jag trott. Visst har man träningsverk men jag ska inte klaga..kunde vart värre och nu känner man att man ju vara att man lever :)

Ta hand om er,
Cassandra















:)

Jaa nu börjar man ju äntligen få lite struktur över sitt liv.. :) Har suttit och pluggat i några timmar nu, men det är knappt att jag får in något mer nu. Ska hämta några gamla tentor och plugga på istället, tror att det blir bättre då :)

Jag har kommit på att det är ganska roligt att ha en bästa vän, för ibland får man sådana konstiga kommentarer som bara hon vågar säga.. Till exempel idag så var Cassie uppe för att hämta lite grejer till brödbaket, så det första hon säger: "vad fan är du så glad för"
Hhahhah så tydligen får man inte vara glad längre.. Sen precis innan hon går säger hon en kommentar till: "Men, knyt dina inneskorna Denise, det ser för jävligt ut!!"
hahha det tänker väl inte jag på, det är ju bara jag här.. hahha..

Nu ska jag plugga lite till sen ner till Cassie för hon har bakat bröd till oss så då blir det lite brunch med grabbsen, sen en promenix och sen ska fröken Cassandra förhöra mig. HHAHHA hur ska detta gå?
Nej nu är det dags att plugga vidare! Ha en bra dag! :) /Dia*


Tillbaka :)

Nu var de dags för Cassandra att komma tillbaka i skirvandet. Vet att ni saknat mig. :)
Nu är vi i alla fall hemma igen efter en helt fantastisk resa. Jag menar det har vart helt underbart. Helt obeskrivligt. Och allt har vi Alex och hans familj att tacka för. De är otroliga, fantastiska människor. Finns varken ord eller sätt nog att tacka dem på. Jag hoppas att de förstår hur tacksamma vi alla är över allt som dem gjort för oss. Tack, ni är guld värda <3

Idag var jag på gymmet första gången efter resan.. usch vad tungt de var. Oh herregud. Undra om man kommer få träningsverk imon ? Jag och Denise var sedan ute och gick en sväng på stranden.. det är så otorligt fint där nere nu. Jag tycker faktiskt inte alls att de var farligt att komma hem till det här vädret. De är så fint när de ligger så mycket snö och de är klarblå himmer och strålande sol. Då får de gärna vara ett par minus :)
Hellre de än att de är 10 c och regn!

Ikväll hade vi lite kortspelskväll hemma hos mig. Vi fick ju lära oss ett och annat där borta i USA av Tore och Agneta. Åh jag saknar dem redan:) Men dem bor ju bara i Falkenberg så inte helt omöjligt att vi åker dit en kväll, hahah! Vi seplade Jazz, och ikväll hade jag korten på min sida. Ni andra hade inte så stor chans :) haha!

Nu väntar sängen, godnatt !
Cassandra








Back to reality

Jaa då var vi hemma igen.. Det har varit en fantastik resa med underbara människor. Mycket skratt och kärlek. Det skulle vara svårt att skriva ner allt som hänt så vi lämnar in lite bilder. Som sagt en bild säger tusen ord.



Nu börjar vi spara ihop pengar till nästa äventyr! Vi 2 mot världen <3


RSS 2.0