Tack för en grymt bra kväll alla!

Igår var det en grymt bra dag / kväll.. kunde dock slutat i katastrof! Nästan i alla fall.
Det var så sjukt kul att äntligen få komma ut och dansa lite, de senaste helgerna har kvällen hunnit sluta innan vi kommit så långt, av många olika orsaker..

Sedan var det grymt kul att träffa på massa gamla kompisar som man inte träffat på jätte länge..
Lite tråkigt var det dock att endast jag, Denise och Kajsa kom in på mårtensson då ´de andra inte orkade köa? Vad är de för inställning!? (: Men vi klarade oss bra ändå.. men visst hade varit lite roligare om hela gänget vart med på dansgolvet! Men det får bli en annan helg .

Ikväll kommer det bli ännu en kanonkväll, fast åt det lite lugnare hållet.. Jag Denise och Daniel skall ha myskväll med mat, film och spel. Och pricket över iet är att vi skall inviga julen med glögg, pepparkakor, lussebullar och massa ljus. Åh vad mysigt.

Nu sitter jag bara och lyssnar på lite musik.. jag har funderat och kommit fram till att jag inte hade överlevt utan musiken. Helt seriöst, musik är bland det bästa som finns. Går ingenstans knappt utan min ipod..

Och just ja, måste ge Daniel en guldstjärna idag för han lyckades PÅ RIKTIGT räkna ut min ekvation på frågan när vi skulle vara hemma idag: Om man beräknar ekvations radie och delar den sedan med luftfuktigheten i amazonas regnskog så skulle ja tippa på att vi är hemma vid halv 5..

Allt för nu,
Cassandra

Och förlåt för allt jag inte gjort och sagt...eller för allt jag gjort och sagt. Du vet att jag aldrig vill förlora dig.


Dagens text

Remember all the things we wanted
Now all our memories they're haunted
We were always meant to say goodbye

Even with our fists held high
It never would've worked out right
We were never meant for do or die

I didn't want us to burn out
I didn't come here to hold you, now I can't stop

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you want to cry

Started with a perfect kiss then we could feel the poison set in
Perfect couldn't keep this love alive
You know that I love you so, I love you enough to let you go

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right when you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on so I'm already gone

Already gone, already gone, already gone
Already gone, already gone, already gone, yeah

Remember all the things we wanted
Now all our memories they're haunted
We were always meant to say goodbye

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right when you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on so I'm already gone

                                                                          Kelly Clarkson -- Already gone


Minnesvärd

Gårdagen var minnesvärd. Härlig avslutning på vårat festande, för nu blir det inget mer på länge!
Så efter spiningen åkte jag, Cassie och Andersson till Calle för lite mat och mys. Väl där så var det mycket folk, självklart Patrick som bjöd på mycket av underhållningen :)
Så där satt vi ett tag tills vi kände att det var dags att röra på sig, begav oss till Emelie där förfesten pågick. Tog ett tag att vänja sig vid situationen, men efter ett tag så... :)
Efter någon timme var det dags för att inträ staden, hela gänget går till Mårtensson och inser vilken jäkla kö så då vänder vi och går till B&B istället för att dansa, men även om hela gänget var där och dansade och hade kul så var det ALLDELES för lite folk så jag, Cassie och Kajsa går tillbaka till Mårtensson och ställer oss i kön. Och efter mycket tryckande så var vi snabbt inne :) Dansgolvet nästa!! =)

Hela natten låååång bestod av dans och hälsningar på människor man inte sett på länge, som man knappt känner längre...
Sen begav jag och Cassie mig hemåt till stugan, ojoj vad kallt det var! På med myskläderna så var det bara att krypa ner i sängen, nu är det myyyyyys igen!

Jag vaknar först (som vanligt), men denna gången ligger inte Cassie brevid. HAHHAH :) Så nu har jag varit uppe ett tag och kände att jag ville göra pannkakor till henne så på frukostmenyn idag så blir det pannkakor :) Måste egentligen cykla ner fort till affären för att köpa mjölk till kaffet innan hon vaknar med, men då blir väl hon livrädd när hon vaknar till ett tomt hus.. :) hahha..

Idag blir det nog lunch med Calle inne i stan sen bara mys. Måste dock börja skriva på mitt arbete :/ usch vad tråkigt! Men men :)

Ha en bra Hallowen allihopa! /Dia*


60 strecket!

Hihii då var man uppe i 60, ojoj :) Duktigt, och det goa är att man ligger låååångt före cassie nu :)

Jaha igår var jag uppe i Jönköping och testade nya klubbor. Jävlar vad gott det kommer bli ;) hiihi hoho. :)
Körde tillbaka ner hit imorse för idag är det full rulle som gäller! Nu packa iordning allt och äta, sen stan och frisören sen spinning och sen ska vi käka middag och självklart kolla på IDOL hos Calle. Mycket trevligt! Och senare på kvällen ska vi dansa hela natten lång med Andersson :) hihi, Kan bli en riktigt jäkla bra kväll!! :)

Nej nu ska jag ta och byta skosnören i mina skor ;)
Ciao!/Dia*

MJ

Nu har jag varit duktig, har suttit hela morgonen och fixat med mina ansökningar och sökt lite olika jobb. Men det känns lite som att leta efter en nål i en höstack. Man får aldirg något svar , men nu är dock mina ansökningar lite bättre så man kan väl hoppas !

Ska snart iväg och spela golf med min lilla pappa och nonne, så sjukt fint väder idag :) 
Annars händer det inte så mycker mer idag.. eller skall baka brödet till Denise i eftermiddag hade ja tänkt, husmor som jag blivit :O Och de var ju uppskattat! Måste ju ha grovt bröd med!! Sedan blir det kankse en sväng till gymmet, men är lite trött i kroppen så kankse är dags att ta en vilodag..

Denise är i mullsjö över dagen så idag får jag klara mig själv.. rätt skönt att vara ifrån henne lite med. Eller inte?
Fast egentligen behövs det med, så vi får ägna oss lite åt saker som vi behöver göra med och inte bara massa trams hela tiden (:

Filmen igår kväll var sjukt bra, verkligen grym! Ni måste se den. Han var helt otrolig.. Visst han är ju en väldigt speciell person men dansa och sjunga det kan han i alla fall..Egentligen är det sjukt att han blir så stor , eller visst han var STOR innan han dog, men att han blev ÄNNU större först efter han dött.. I alla fall för sådan som mig, för mig var han han mest ett namn och ett par låtar i månaden kankse, men det är först nu efteråt man har börjat förstå hur stor och begåvad han egentligen var..

Dags att kila,
Cassandra


HJÄLP

Fan vilken ångest jag har nu, nästan så man vaknade kallsvettig i morse!!
Jag VILL INTE gå till tandläkaren.. inte när man ska laga ett jäkla hål iaf!
Denise gör ju fan inte saken bättre heller, " ta två bedövningar då är de lungt" " men vi får se när vi åker in till stan beror på hur du mår " , jag menar kommer jag ha sååå ont? Hmm.. Men hon erbjöd sig faktiskt att följa med, men jag kände att jag behövde göra detta själv, stå på egna ben. HAHAHAHA.. Nej men herregud jag är fan 19 år..

Men ja usch..egentligen hade jag velat ringa och säga att jag är sjuk? Nä de är bara att bita ihop, som denise sa de känns väl inget med bedövning.

Annars är det fullt upp idag med en bra avsuktning med Michael Jackson bio  :)

- Cassandra


Smile!

Roooolig dag! :)
Tisdagen började med att jag och Cassie skulle åka till gymmet.. Väl där inne tycker jag bara att det är massa pensiönärer, men cassie går bara runt och njuter :) Hon trivs i deras sällskap. hahhah..
Det var någon tant som hade börjat prata med Cass om det fina vädret och om att kratta löv medens en annan gav mig en komplimang. hahha gulliga små tanter. :)
Sen bar det hemåt för lite frukost och sen skulle vi dra ut till banan för att göra 8 bollstest, medens vi stod och väntade på att alla skulle bli färdiga sjöng vi lite på rangen och fick lite smått skrattanfall. Hhhahha roligt att träna golf ;)
8 bollsövningen kämpade vi oss igenom med lite stöd från Wetterstrand och THorin.. :)
Och efter det fort hem och packa ner gymväskan igen för sen bar det av på spinningpass. Ojoj vad problem jag hade idag med att få rätt inställningar på cyklen, t.o.m intruktören fick hjälpa mig.. Oh PINSAMT! :) Men så grymma vi är på spinning! Haa den som ger upp ;) hahha..

Efter passet kände vi att det var väldigt längesen vi åt kanelgodis så iväg till Maxi för att inhandla lite sånt, Andersson fick ett litet kinderägg också ;) Och jag kom på vart man ska gå för att ragga snygga studentpojkar! :) Maxi jaaa tack ;) Cassie bara skakar på huvudet och muttrar något. ahhhaha..
Sen blev det middag hos Andersson, idag på menyn stod pasta och köttfärssås.. Oh så gott! :)
Cassie hade dock ett ilandsproblem!!! Hon fick inte ihop sin kinderleksak. Hhhah vad jag och andersson knäckte oss då. :)
Efter middagen kom´Thorin över och vi satte gång ett parti i när och fjärran... Pojkarna mot FLickorna.. ahhh!! Vi förlorade, men med min jävla mobilkompis till partner så finns det inte så mycket att säga om det.. Jag älskar henne men fan vad jag HATAR hennes mobil!!! :)

Påvägen hem satte jag och Cassie på högsta volym på töntiga låtar och sjöng med. Hhhaha bilfärden blir så mycket lättare då ;)
Nu ska jag sova och imorgon håller vi tummarna för lillen för då ska hon laga ett hål i sin tand. :/ Hon har fått lite ångest för detta idag, men det kommer nog gå bra med lite bedövningar ;) ahhaha..

Det var allt för denna gången!
/Dia *

Bowling!!

Haaaa!! Andersson fy fan skärp dig nu! :) hahhah han hade inte alla hemma idag på bowlingen så Cass gick och vann och jag kom 2:a med 6 pöäng mindre. FAN också, hhaha :)
Riktigt rolig timme där, med goa människor!

Som sagt idag hade Cassie bakat tårta och ohh vad fin den var ;) hihii hon är bäst! Och Andersson bjöd på lite underhållning så vilken underbar födelsedag det har varit! Fan vad jag älskar mina vänner!! You keep me from falling apart!

Sen har Calle balle och Johan varit här ute med på lite kaffe, mycket trevligt att träffa henne igen. Blir ju inte så mycket nu men det får bli ändringar på det!! :)
Tänkte ge lite bilder från födelsedagen, bara 365 dagar till nästa gång :) hahhaha..


Det är ingen vanlig dag idag, för det är Denises FÖDELSEDAG!

Ja idag fyller lillen 21 år, inte så liten längre :) Går och bli sjuk gör hon med , men det struntar vi i idag ändå! Vi andra får ta den smällen om vi blir smittade ! Men hon var iaf hos doktorn, PÅ TIDEN, och fick lite medicin så det blir nog bra snart.

Jag var en sväng på gymmet i morse och nu har jag ätit och fixat lite här hemma så ska snart upp o handla till tårtan. Jag har fått den stora äran att fixa tårtan tills i eftermiddag.. mycket spännande. Fast förra årets blev ju succsé så det blir nog inga problem :D. Så klockan 3 är det middag och fika hos ågge, hennes mormor har lagat god mat till oss ( mig denise o daniel ). Senare ska vi in och bowla med killarna.. mysig dag!

Grattis igen Denise, du är det bästa jag har. Tänk vad livet hade vart tråkigt utan dig..

" När ditt inre gråter, ditt liv känns tomt.
Människor sviker och allt gör ont.
Hjärtat plågas av varje slag.
När du aldrig tror att det ska bli dag.
När natten är mörk frukta ej.
Du vet att jag finns här för att beskydda dej.
Livet är svårt och känns kallt, men jag lovar jag offrar allt "





26:e oktober

Idag är det min dag :) Började dock inte så bra med ont i halsen som tusan! Så idag har jag varit hos doktorn och tagit lite prover. Dom hittade inte så mycket fel ;) Men fick lite medicin så jag kan börja äta igen. HIHi..
Men idag ville mamma att jag skulle vila så nu ligger jag i soffan och är rastlös! hahhaa yrkesskada man har kanske?
Lite senare kommer det lite folk på middag och tårta som min Cassie ska göra till mig. hihi:) Sen ska vi dra iväg och spela bowling. Andersson tror att han är så jäkla grym så man får ta ner honom på jorden lite ;)

Joo förresten dagen började rätt bra, fick en kusinson i present :) Så nu är vi 3 stycken i släkten som fyller år idag. Bra jobbat :) hihihii...

Nu ska jag ta och vila upp mig lite. OH SÅ TRÅKIGT!! :)
Ciao!/Dia*

 

 

 




Jag älskar dig inte BARA för vad du ÄR utan, för VAD jag är när jag är med DIG


Step by step

Oj vad det smällde igår! :) Började med att jag och Cassie blev riktigt försenade för våran lilla present till Jimmie vägrade att stå upp, hhahah men tillslut kom vi dit med allt i behåll..
Hos Jimme bjöds det på UNDERBAR mat med trevligt sällskap, efter maten blev det lite amerikanskt ölspel. HHhahhah mycket intressant och mycket skratt!
Väl inne i stan hände det inte mycket.... Så jag, Cassie och Andersson begav oss hemåt med bussen, sen fick lillen för sig att vi skulle GÅ hem från Haverdalsbro! Sheet vad lååångt det var. Hhhahha men mycket rolig promenix. :)

Söndagen började med att jag kommer upp vid 10 tiden och väcker Andersson som får lite smått damp på mig eftersom det visar sig att jag glömt att ställa tillbaka klockan så den var visst bara 9.. Opps :) hahhaha så jag sätter på lite Vänner och efter ett tag kommer Cassie upp med.. :)
Sitter och snackar ett jäkla tag och inser att vi är sjukt sugna på pizza!! Oh :) Så några timmar senare GÅR vi ner till Cassie i regnet, och Cassie säger: vadå? Njut! Vi lever livet :)
Hhahha aaa så kanske man kan se det också ;)
Med varsin kebab i handen (förutom Andersson som skulle ha 2) så åker vi hem till bolmens för att käka och kolla på vänner ;)

Och nu har jag precis varit och hämtat min kära mor och mormor som är här nere för att fira mig lite ;) hihihihihi.. Mamma ska gå på hockeymatch idag, Jag pallar inte det så jag och Cassie sticker till gymmet ;) ojoj..
Ikväll blir det nog bara lite off kväll, känns som vi behöver vara lite för oss själva lite. Snacka ihop oss lite :)

Det var allt för denna gången!
Ciao! /Dia*

Kämpe gott!!

Vilket tråkigt väder det har varit i Halmstad idag! Så idag har vi tagit det lite lugnt, med gym, städning och nu ska vi snart börja göra iordning oss för ikväll blir det middag hos Jimmie :) Hihihi hög mysfaktor just nu!

Måste berätta en rolig sak som hände imorse när vi satt och kolla på vänner..
Cass: har inte han blivit lite .....
Jag: aa tjock
Hahhaha slutar med att vi tittar på varandra och börjar skratta. Har det gått för långt när vi avslutar varandras meningar? Hmmm...

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen för vi ska hinna åka till Alex innan Jimmie för en match på Tiger Woods 010. HhahHAHA vi lever livet? :)

Ha en bra lördag ni! :)
Ciao! /Dia och Cassie :)


Mys i stugan!

Tjo! Just nu sitter vi och myser i soffan framför IDOl, Rahbi har precis sjungt.. Fy fan ut med idioten!!
Vi sitter och väntar på att maten ska bli klar, Andersson är ute i köket och fixar och drar i alla möjliga lådor, låter ju nästan som jordbävning där ute! :)

Idag har jag och dom andra 2:orna har spelat mot 09:orna. Hhhahhahah vilken cirkus, vi 08:orna höll på med! Hhhahhahah det var inte många bollar på banan idag.. Själv var man knappt med i matchen någon gång. Hahhaha Usch.. Men det är ju faktist snart november!! Eller? :)

Nej nu ska jag och Cassie ta och diskutera lite idol.. Hhhahha vi är sådana experter ;) Hhhaha..
Ciao! /Dia*

(:

Igår var det en mysig kväll . Jag lagade världens godaste lasagne och alla åt som hästar. Eller ja alla utom alex som inte tycker om svensk mat utan stannade på BK på vägen hit, TACK! Haha! Nej men jag hoppas att dem tyckte den var god och inte bara sa de.. (: Efter maten blev det film, eller ja för alla andra än mig och Erika blev de film . haha. Kunde verkligen inte sluta skratta.. vi är båda lika trög. Eller jag kan vara smart om jag koncentrerar mig men igår orkade jag inte de. Värre med Erika :D Och vilket jäkla tjat om dessa KINAPUFFAR! Inte en gång till Erika!

Idag blev det ännu en frukost med Daniel och Denise. Och Daniel åt lite mer idag iaf. LITE. De har gett sig iväg för att spela match mot 1:orna på Vasatorp :) Får hoppas att Daniels driver håller sig på banan och att Denise limmar några träklubbor :D Själv ska jag till gymmet sedan träffa mamma på stan och kolla runt lite (: Sedan blir det spinning med fia ikväll! Och ikväll skall Daniel göra middag åt oss, mums. Och så blir det självklart idol!

Vi hörs senare,
Cassandra


Dagens ros

Dagens ros går till VÄRLDENS bästa kille, Daniel Andersson..
Du får mig att skratta som ingen annan (förutom Cassie då <3), men det är med dig jag kan vara lika töntig som jag egentligen är!



Torsdag

Daniel och Denise har precis gett sig iväg till Vasatorp för att spela in inför imon. Själv fick jag stanna kvar och ta undan efter frukoste (: vi måste nog ha den godaste och nyttigaste frukosten i stan. Ägg, egen musli, och hemmagjort riktgit grovt bröd. Men man måste börja dagen med en ordentlig frukost, man kan äta som en häst då !

Själv ska jag snart iväg och träna med wetter, sedan in till arbetsförmedlingen för möte och därfter lite gym.. lugnt pass för alla som oroar sig. Och jag kan ta hand om mig själv ( ibland ) jag har inte kört något riktigt tungt pass utan bara så jag får röra lite på mig på bandet. Precis som att gå här hemma ?! :) Och jag hade inte tränat om jag var riktigt sjuk..Men nu mår jag bättre !!! Så sluta oroa er.

Ikväll blir det johan falk och lasagne med killarna, kan inte bli bätte!

Och förresten , grattis caisabajsa :)

Ta hand om er,
Cassandra

Sweat!

Onsdag, lill lördag? Nej inte för oss :) Just nu sitter vi med varsin dator i soffan och självklart kollar vi på vänner :)
Idag har vi faktist inte setts så mycket, med tanke på att Cassie inte sover hos mig. Hihihi... Nej men imorse var jag på gymmet sen iväg ut till banan. Där Cassie och Oscar var helt uppspelta för att dom hade bokat bio biljetter till Michael Jacksson, weeheej! Något att se fram emot till nästa vecka då ;)
Jag och Cassie spelade ett snabbt varv på korthålsbanan sen gick ju åt varsitt håll gör att träna.. Duktiga vi har varit idag och klarat oss själva idag ;) hahhaa..

Nej nu ska jag ta och sätta på lite kaffe till oss, insåg precis att jag inte druckit en enda kopp idag? HMM.. vad händer? och nu är jag knappt kaffe sugen.. 


P.S Aww vilken helg det kommer bli =)
Svinga lugnt!/Dia*


Full speed!

Skillnad från Cassie som är sjuk och nästan sängliggande så har jag hunnit med mycket idag.. Klockan 08.15 gick bilen upp mot Jkp, där jag då träffade min tränare och fystränare. ojoj vilket bra pass! Mycket ändringar och träning dock.. Sen en lunch på a6 på det, sen ner till stan för att hämta mina nya glasögon ;) hihihi..
Sen RINGDE jag faktist Cassie och sa att jag skulle börja åka hemåt och att jag skulle svänga in på gymmet och göra lite nytta där, då fick hon för sig att vi skulle ses där för att röra lite på oss tillsammans och lite solning på det ;)
Så när jag svänger i på Nautils parkering så svänger Cassie också in, vilken jävla tajming! Hhhaha man blir väl så man umgås, snart är vi väl en person? Som vi dock märkte ikväll också, Cassie behövde bara säga ett ord och jag visste exakt vad hon skulle säga. Hhahha kul att vi avslutar varandras meningar... :) Det är kärlek de!

Efter någon timme på gymmet skulle vi åka hem, i varsin bil. Hhhaha måste ju sett så roligt ut när två muppar åker på rad efter varandra.. Hhhaha..
Sen väl hemma blev det bara lite lätt kvällsmat ikväll, måste spara pengar ;) hahha nej då. Efter maten blev det juh självklart kaffe och tända ljus, och film på det. Jag bara låg och skrattade för fy tusan vilket bra liv vi lever! vi ligger bara och njuter framför film, nej men det är skönt att vi kan slappna av...

Efter film säger lillen: Du förstår väl att jag måste sova hemma i natt?
Hhhahhahahha, aaa det är lugnt lillen :) hahhahhahha..
Lillen: Jag fattar inte hur du kan sova här själv? Hur vågar du liksom?
HAHAHHA, det är bara att bita ihop ;)

Nej nu ska jag sova lite. ahhahha hoppas inga spöken kommer ;) hahhaha..
Sweat dreams! /Dia*

Seg dag.

Idag har det varit den segaste dagen på länge.. jag har verkligen inte gjort någonting. Jo jag var ute och gick en sväng men det är allt. Skulle träffat en kompis i stanoch fikat egentligen men när hon fick reda på att jag hade öroninflammation vågade hon träffa mig längre. Okej det kanske inte riktigt var så nästan :)  Men örat börjar fakiskt bli bättre nu (: lite av locket släppte nyss så nu hör jag lite bättre iaf..YES!

Så idag har de blivit mycket kaffe och vänner istället..

Ska snart in och träffa Denise på gymmet, nej jag ska inte gymma bara gå lite på bandet.. måste röra på mig lite och snacka lite skit med Denise samtidigt!

-Cassandra


Söndag

Ännu en dag har gått.. Hmm idag sov jag sjukt länge.. helt otroligt. Men var riktigt skönt faktiskt. Men nu är de dags att ta tag i sitt liv igen . Vi åt en snabb frukost sedan fortsatte denise att plugga medans jag åkte ner till mig för att fixa med mina anökningspapper och cv och allt vad det är tillsammans med mamma :) Sedan blev det en runda in till gymmet och spinning med Caisa.

Ikväll var det middag hos familjen carlsson, åh vad gott med riktig hemlagad mat! Tyckte vi nog båda två :)
Sedan åkte vi upp till stuga igen för att kolla någon film, som vi inte orkade se klart..

Imorgon ringer klockan tidigt.. jag ska upp och ringa doktorn, måste kollaupp mitt öra. De har börjat bli jätte konstigt när jag är förkyld :S.. Och Denise ska plugga :)

Allt för nu, och en sista sak.. wetter du är dålig på att kommentera nu..

Godnatt,
Cassandra

Words..





I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces
When my heart is....broken


woooopiheeej

Vilken jäkla fredag! :) Började då med lite förfest/IDOL tittande, mycket mysigt när vi alla ca 15 satt runt tv:n och kollade. Sen började det bli lite för mycket för vissa, medens vissa kunde hålla sig i skinnet.. Det blev shottar, deeptalk och dansande innan vi drog in till staden. När vi väl skulle gå in till stan tog det ett tag eftersom Cassie och Andersson fick för sig att dom skulle dra en shot på varje bar i stan, hehhehe men till slut kom vi till Mårtenssons, satt där ett tag i lugn och ro sedan var det dags igen....
Sedan var det dags för Mårtenssons att stänga, vilket vi inte tyckte var okej! Herre gud klockan var 12?! Hahha, vi skulle sedan dra vidare, men som sagt Andersson och Cassie var lite runda om fötterna så blev mest att jag, Alex och Jimmie drev runt och försökte få dom att gå med oss.. hheheh, fick tag i dom inne på en bar alldeles själva med bartendern, (som bara ville gå hem).
Vi begav oss sedan till donken för att få lite mat i magen, och jag och Cassie hittade några trevliga grabbar som vi satt och snackade med, men nej dom var inte lika roliga som våra toppenkillar! Hehheh, med lite mat i magen begav vi oss till tre hjärtan, men var nästan bara inne och vände för att det slutade med att Andersson satt och somnade vilket var kanske ett tecken på att vi skulle gå hem.
Så jag, Cassie, Alex, Andersson och Jimme började gå mot bolmens, trevlig liten promenix. :) Jimmie skulle sedan gå hem för att sova men vi andra 4 drog upp till Alex.. Jag kastade mig sängen direkt, måste ju ta vara på platserna, :) Cassie satte sig ner för att döpa alla fiskar, vilket ledde till att alla fiskar fick heta cassie, men cassie 1 upp till cassie 15 :)
hahaha! Sen fick hon för sig att hon och Alex skulle spela match på tiger woods 2010 så jag och Andersson tog sängen och somnade som 2 bebisar..

Morgonen kom, och vi alla 4 satte oss för att spela tiger woods 2010, sheet Alex var ju grym! så det fanns inte så mycket att säga om det.. Begav oss sedan för att käka lite frukost hos Andersson. hahha med lite mat i magen var det dags för att åka och kolla på fiskar åt Alex. Men nej det fanns ingen Nemo så idag blev det inga fiskar..
Sedan var det dags för mig och lillen att åka hem, jag åkte hem och eldade och pluggade lite. Lillen åkte hem för att sova =) Några timmar senare begav vi oss ut till golfbanan för att möta Alex och Andersson i match, hahhah mycket roligt. Gick ju faktist bättre än förväntat ;)
Tyvärr så delade vi ju den matchen, men vi förlorde ju iaf inte ;) HAHHAHA!

Ikväll har vi haft en toppen kväll med tacos och film! Underbart, många skratt. Härligt så slipper tänka så mycket, eller vad tycker du Caass? :) hahha hon har redan somnat här brevid mig :)

Nej nu ska jag också ta och sova lite. Imorgon väntar; tvätt, plugg, golf, gymmet hmm jaa det var nog allt =)
Hoppas att ni har haft en lika bra helg som oss! Ta vara på era vänner, dom riktiga vännerna!
Sweat dreams! =)
/Dia och Cassie*

IDOL!!!

Japp då var det fredag igen, och äntligen dags för idol! =)
Denna veckan har varit mycket intressant, kanon vecka egentligen.! Men det är inte så svårt när man har sådan goa tjejer som gör allt för en!

Jaja men jag och Cassie kom hem i onsdags efter en lång bilresa hem, vi körde lite fel i skogen, slutade till slut med att vi var tvugna och stanna för att fråga en jägare, hahha han måste undrat vad fan två muppar gör så långt i skogen. =)
På eftermiddagen kom erika ut och vi började lite med banguiderna.. Oh arbetet tog ju aldrig slut! Sen fick vi ju för oss att vi skulle åka och storhandla, 3 muppar in i maxi som bara springer emellan hyllorna och skriker till varandra.. HHhahhah, vi bjuder på det! Väl hemma fick jag lite panik, Cassie ställde sig vid spisen och Erika satt och klagade på dessa jävla bangudier! Fy tusan, gör aldrig det =)

Torsdag morgon fick jag och Erika för oss att vi skulle simma 50 minuter innan skolan, jag fick då dra upp Erika ur sängen, men sen jävlar när hon kom upp då var det krut i henne.. Sen var det dags för skola, och jag o Erika tillsammans på en lektion funkar inte alltid så vi satt mest och skrattade.. :) Sen var det dags för nästa gympass, Erika kom med nya magövningar som hon ville att vi skulle göra. Men vet e tusan asså, hahhah.. ;)
Lite mat i magen på det, sen omplanering av dagen så åkte vi hem till Erika. Jag var tvungen att damsuga hennes lägenhet, JAG? jag hatar dammsuga ;)
Hahhaah sedan dags för att åka in till stan, väl där inne träffade vi Cassie och Emelie.. Cass och Erika fortsatte på stan, medens Emelie följde med mig till frissan. Tur det! Lite jobbigt att välja färger själv ;) Men bra jobbat Ems! :)
Några timmar sprang vi för att möta Erika och Cassie, hahhaha den minen från Erika när hon ser mitt hår är så jäkla grym!´HAHHAHA :)
Efter många om och men begav vi oss till Erika för lite kvällsmat, sen blev vi sittande i soffan. Bestämde sedan oss för att vara lite hurtiga så på med en massa kläder så begav vi oss på kvällspromenad, hem till Emelie och tillbaka :) Duktigt duktigt!

Fredagen börjar med att klockan ringer och Erika kläcker ur sig: Denise för fan, detta tempot är inte klokt!
hhahhaha, vi skulle på spinning 06.45! Hhehhe men också detta klarade vi, begav sedan till Expresso house för att äta frukost, oh vanilj latte! Mums :)
Jag satt då mest och messade med Cassie, hahhaha fan vad jag diggar henne :) hahaha.. Hon är min favorit! <3

Idag har jag då varit duktigt och pluggat och städat lite.. Ska nu hoppa in i duschen för sen bär det av till emelie, där Cassie väntar och idolkväll :) Sen får vi se vart kvällen tar oss.. Mys! Oh ni är underbara flickor! Höst och Ni, det är hög mysfaktor på det! =)

Svinga lugnt!/ Dia*


13 Oktober

Lååångdag idag.. Usch lite sliten idag.. Men vi har haft en rolig dag :) Okej, det är ju alltid roligt med oss men ändå ;)
Ikväll t.e.x har vi kollat på tecknad film med Emma.. Hahaha vi kände att det var dags för en liten oseriös film. =) Vi skulle ju då egentligen kollat med Anton och Rickard, men dom skulle på dejt så vi fick klara oss själva. :) Hhehhe just nu så sitter Emma och Cassie där uppe och snackar skit, och om killar så det orkar inte jag höra på.. Som sagt vi pratar inte om sånt :)

Imorgon bär det av hemåt igen, men då tänkte vi faktist ta lager 157 på vägen hem, mycket mysigt! :) Sen så ska vi ringa Snuttie för hon har saknat oss, men vi har ju faktist saknat henne med :) Så imorgonkväll blir det myyys för hela slanten! Köpt nya doftljus och allt ;) hihihi kan det bli bättre?! :)

Nej nu ska jag nog ta och nanna lite =) Sussa sött!


You know I can use somebody like you...


Mullsjö!

Ja då var det dags för ännu en liten tur, denna gången åkte jag och Denise upp till Jönköping och hem till familjen Ågren! Vi kom upp igår kväll och efter lite skitsnack med åke om älgjakt, sprit och fylla gick vi och la oss. Haha åke är så skön !!

Idag umgås jag med lilla Rickard medans Denise skulle träffa sin tränare och lite annat.. Vi vaknakde vid halv 10 utav att det var snö på marken! Redan? Kallt är det med , 1 grad! Usch ångrar nästan att jag följde med :) Nej men det är väl bra att man börjar vänja sig? Vid 10 tiden var vi först och hämtade Rickards kompis Anton sedan åkte vi till ett litet fik för frukost . Väldigt mysigt faktiskt och billigt var de med :)
Efter det åkte vi till simhallen för att sola lite och nu sitter vi och väntar på att Denise skall bli klar så vi kan åka in och möte upp henne i stan och kolla runt lite där.. :) Ikväll hoppas vi på attde blir film med dem andra, sedan beger vi oss hemåt imorgonbitti igen !

Men usch jag känner att jag håller på att bli sjuk, jag orkar inte de.. Vaknade med huvudvärk och ont i halsen :/.. Men familjen ågren proppar i mig c vitaminer och torkade rönnbär så de blir nog bra! 

- Cassandra


Weeeheeej

Bubblan vilken helg! Började då med nattgolf på fredagen, jag gick mest runt och skrattade för det var ju lite idoitiskt. Herre gud hur ska man kunna spela med bollar som knappt lyser till flaggor som man knappt ser? hhahhahha men det var kul, jag och Fredrika hade skoj. Kom in runt halv 12 gick direkt in till resturangen för att köpa lite kaffe, jäklar vad nerkyld man blev.. Hhahhah sen fick man vänta en timme på prisutdelningen för det tog ett tag för dom fulla gubbarna att komma in. Men men, när vi väl kom hem ville vi bara krypa till sängs men kommer hem till värsta goa gänget som sitter och spelar kort och härlig musik.. Så vi sätter oss där med alla våra underställ och mössa för att käka lite musli.
Kände sen att det var dags att krypa till kojs, så jag, emelie och Malin gick för att sova. Blev inte mycket sömn den natten, Malin vände sig om hela tiden! Hhahha, jajja klockan ringde tidigt och på med myskläder snabbt iväg till ullared.. När vi väl kom dit fick vi knappt någon parkering och klockan var bara 9?! usch vilka tanter det finns. Så där gick vi bara in och gjorde det vi skulle sen hem igen.. Påvägen hem åkte vi förbi maxi för att hitta lite hattar till kvällen, blev också en lunch på Max med grabbsen., MUMS! ;)

Väl hemma blev det lite kaffe och huset skulle fixas för fest. Alla var superladdad och vi hade riktigt skoj, sen ville vi tjejer se idol på datorn, men slutade med att vi satte upp datorn, kopplade in högtalare sen satt vi där alla 7 i en lite ring och myste. Grymt!

Efter några timmar rullade gästerna in, och det blev en toppen kväll. Tror vi iaf :) Fick festa med mina lillebröder, mycket gulligt :)
Natten började komma, och alla hittade sina sovplatser så fullt hus var det. Härligt! vaknade bara mitt i natten av att Cassie och Malin var tvungna att ha lite fyllemat, hahahha så söta var dom när dom gick runt i sina täcken men varsin tallrik i handen..

Morgonen kom, och Cassie lillen vaknade före mig! Dags för lite kaffe och snack, sen begav vi oss "gänget" ut på promenad till skallen. OH, det är ju sååå mysigt!
Väl hemma tog vi tag i städandet, och såhär fin och fräsch som stugan är nu så är det ju kalas ;)
Hehhehe ikväll har jag och Cassie pluggat lite och slappat framför tv:n, kände att vi var värda det! Vi skulle kolla på wallender på 4:an, eller just nu så kollar jag och lillen sover här i soffan. Men jag klarar mig, jag har ju min brasa ;)

Nej det var allt om våran helg! Här kommer några bilder ;)

 





Gästbloggning :)

Tack Denise och Cassandra för en jätte trevlig helg, och Emelie riktigt bra jobb med lekarna!! jag tror alla var nöjda (Y) topppen:)
Imon ska de besöka Jönköping! De gillar vi:)

Kraaaam Malin
<3


Ojoj!

Ursäkta uppdateringen, men varit mycket nu denna veckan. skola, umgås med Cass, träning och utgång på det :)
Jaja, jag kom iaf hem från Portugal i tisdags kväll och då hade Cassie varit så snäll att tänt i brasan och gjort kaffe. Tack gode gud för henne!
I onsdags sov jag och Erika ut, sen var det dags att börja plugga. Emelie och Cass kom över på fika och lite planering. Sen senare efter en god middag av Cass, bar det av till gymmet där simningen och solning stod på schemat. Jag och Cass tävlade lite, tråkigt att bara simma juh! Men jag åkte faktist på storstryk i den grenen, men men jag kan ta det ;)
Senare på kvällen skulle SCHOOL OF GOLF ha sin nollning, riktigt bra kväll! ;)
Och visps så var det torsdag, så gårdagen spenderades med mycket snack och skratt, och självklart lite spinning på det.. Sen kände jag och Cass att det var faktist dags för att hyra film, längesen nu! Det blev flickvänner från förr. hmm, lite konstig film men men.. Men mitt i filmen så gick strömmen!! Och tack gode gud att mamma var här och tog tag i det, annars hade Cassie blivit så rädd!

jaja, idag är det fredag och fredagsfinalerna börjar!! wehhej, men nu missar vi den för vi ska spela nattgolfen ;) Lite jobbigt läge med tanke på att vi aldrig missar en fredagsfinal, men det får väl gå för denna gången! ;)
Idag har vi varit duktiga: gymmet, gjort musli och stooorstädning! ojoj, såhär fin har min stuga aldrig varit ;) hahhaha. härligt att få den lite ren och fin!

Nej nu ska vi dra på oss en massa varma kläder och ut och spela lite golf, oh fy tusan vilken kanon kväll det kommer bli! :)

Svinga lugnt!/Dia*


Hjälp

Sitter uppe i stugan nu och har börjat värma upp den till flickorna kommer .. inte nog med att det bara var läskigt att gå in när allt är nersläkt, utan denise har självkalrt inte någon ved kvar här uppe så får gå ner i källaren! Hjälp!! Men jag överlevde, funderade dock på att strunta i det  och åka hem istället.. nädå. Men nästan (:

Idag var det fint väder så vi passade på att spela lite golf. Jag och alex mot empa och kimman i en bästboll. Jag och alex förlorade dock, men mitt spel var inte speciellt vasst så tar på mig de.

Ikväll var jag en sväng på gymmet och körde spinning.. och jag har fått mitt första parkeringsböter !! Fan, jag får egentligen skylla mig själv för att jag aldrig har några lösa pengar och hur många gånger har jag inte klarat mig ? Men nu var klockan halv 6 nästan, en halv timme tog hon mig på! Men men, kom rätt lindrigt undan men ändå.. att det ska behöva gå så långt innan man lär sig? Typiskt mig..

Ta hand om er !
- Cassandra


Make a difference

Jag bara måste tippsa er om denna bloggen : http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/frans/
Så jäkla rolig hahah! Jag tror speciellt att du Wetterstrand kommer tycka om den. Herregud killen är ju ett geni, hans ironi och sarkasm är helt oroligt. Grymt rolig läsning!!

Nu är jag död. Och snacka om impulsivitet när jag kommer till gymmet, helt föreberedd på att köra ett benpass, och emelie säger att vi ska köra yogan om 10 min istället. Men tror det var ett smart val eftersom vi var rätt sega efter tävlingen innan. Men jo visst var det avslappnande, men vissa övningar är sjukt jobbiga! Hej vad mina lår började skaka efter ett tag.. 
 
Nu ska jag lägga mig och kolla lite tv, men känner jag mig själv rätt så dröjer det inte länge innan jag somnar..
- Cassandra

La portugal!

Tankte att jag kunde slanga in ett litet snabbt inlagg. =) Har nere e det varmt och skont, nastan lite for varmt faktist :) Men jag klarar ju faktist av att spela ratt grym golf anda ;) hahha nej usch vilket skryt!..
Men jag saknar min lilla bebis, lite tomt utan henne faktist.. Men jag kommer faktist hem snart lillen och da far du hamta mig pa stationen? :)

Hhahha nu ska vi aka ivag att ata lite middag, typ bara 20 grader nu ;)

Svinga lugnt!
/Dia*

suck

Idag när jag vaknade och såg vädret utanför funderade jag starkt på att ringa och sjukanmäla mig. När jag satt och åt frukost funderade jag över hur knäpp jag måste va som självmant går ut och spelar golf i storm och ösregn. Men regnet slapp vi senare iaf.. tack gud för det! Men herregud vad det blåste.. har ändå spelat i rätt bra vind innanE men detta var utöver det vanliga! Men det gick bra faktiskt.. Emelie tog mig på mållinjen dock :)bra lirat empa!!!

Efter tävlingen var det dags för fadderrunda, kan ju säga att jag var lite lagom sugen på de då.. men bara att bita ihop. Och Julia är inte så jobbig så det var rätt lungt ! Nu kom jag precis hem, försöker hitta de sista krafterna för att åka in till gymmet en sväng.. kanske borde hoppa det idag?

Vi hörs senare !
- Cassandra

..

Jag saknar ågge redan.. jag behöver henne! Usch det är inte bra att bli beroende av folk. Man borde inte få bli det. Det är livsfarligt. För rätt som det är kankse dem inte finns där vid ens sida längre..

- Cassandra


Sweet Sweet lights

Om jag hade ont i min kropp igår, så är det inget jämfört med idag.. jag brukar inte klaga men nu gör jag de.
Hoppas verkligen att det blir bättre tills imorgon, för nu förstår jag inte riktigt hur jag skall kunna svinga en klubba..

Eftersom Denise är iväg vilar bloggen på mina händer nu, och som ni vet är jag inte allt för duktig på att uppdatera. Men för att inte få en allt för stor utskällning när hon kommer hem skall jag föröska ligga i :) Och ni som vill veta hur hon klarar sig där borta, om det är tråkigt och dåligt väder och hon bara vill hem? Då kan jag tala om för er att hon har det jätte bra :)

Igår kväll var jag inne hos micke och spelade GTH och kollade idol :) Vi skulle även kolla film men kände för att skratta lite så satte på parlamentet, hahaha. Och skratta gjorde vi!

Nu ska jag snart in till stan med mamma och pappa :) mysigt. Längesedan jag umgicks med dem ju! hihi de är så söta:)

Vi hörs senare!
- Cassandra

The drugs don't work..

AJ , vad jag har ont i min kropp idag!
Casia drog med mig på box igår och det var lika jobbigt som jag trott, om inte jobbigare! Men kul hade vi (:

Denise har åkt iväg till Portugal med skolan. Dem hade tydligen 25 grader där nere.. kul ..
Men jag klagar inte för idag är det faktiskt en sjukt fin höstdag här med.. eller jag klagar visst. Vill med gå i shorts och t-shirt och bli solbränd! Men inte långt kvar till USA nu..

Idag har jag tagit tag i mitt liv och städat på mitt rum, herregud vad det såg ut. Men är ju nästan aldirg hemma längre och mamma har börjat med att bara slänga in saker som är mina som hon hittar när hon städar..
Men nu är det fint här(:

Allt för nu :)
Take care,
Cassandra

RSS 2.0