Tillbaka

Hej hopp hallå!
Det var ett tag sen man skrev här, min kompajon här väl gått i ide igen men jag får väl ta tag i det :P
Just nu händer det inte så mycket, är uppe i Stockholm. Älskade stockholm, underbar stad :) 7 Eleven har bäst kaffe ! :) Dock har min kamera gått sönder så allt är lite depp :/ Golfen börjar gå bättre, riktigt skoj!
Dock är det övriga livet rörigt, och hösten börjar närma sig och det skrämmer mig!

Har inte träffat min bebis på länge, väldigt konstigt! Har inte ens knappt pratat med henne. Hade hoppats på att hon skulle komma upp nu till stockholm denna veckan men icke!
Men vi får ju snart semester och då blir det resa ! Weeii .. :)

Nej nu ska jag ta tag i mitt gymmande. Glad sommar allihopa ! :)
/Dia


tänker på dig !



Ge mig !



Allt verkar lättare då

Idag gick jag igenom mitt smyckeskrin, jag hittade den saken som jag aldrig kommer att slänga. Jag testade den för jag kom inte ihåg senaste gången jag använde den. Jag har inte haft mod. Och fortfarande sitter den så bra runt mitt finger, det var som om du visste.

Ikväll är det final i fotbolls vm och vi ska baka blåbärspaj, på något konstigt sätt så kommer minnen tillbaka hur vi alla satt där bänkade framför tv:n och åt blåbärspaj. För det var vår grej.

Men jag är inte ledsen, jag bara önskar att jag aldrig kommer att glömma allt. Jag kan inte klaga just nu, jag har världens bästa tjejer omkring mig, solen skiner och min mamma är min klippa. Framtiden är oviss men på något sätt ser jag fram emot den . Jag tror på ödet och framtiden och det känns bra !

And one day, I'll find someone capable of keeping my heart safe when I hand over the key and say, "Hey, don't fuck this up."


RSS 2.0