Jag är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö


- C

När verkligheten tränger sig på

Imorgon kommer jag hem.
Imorgon ska jag dricka kaffe ute på min altan.
Imorgon ska jag mysa med min bästaste vän.
Imorgon ska jag äta glass i solen.
Imorgon ska jag slå golfslag från gräs.
Imorgon ska jag gymma.
Imorgon ska jag elda i min brasa.
Imorgon ska jag sova min i efterlängtade säng.

Imorgon…..


4

4 dagar...
4 dagar tills jag får gå in i min bubbla..
4 dagar plugghelvete...
4 dagar tills sovmorgon...

4 dagar går fort va? Snälla gå fort!

I wanna dance the tango with chance

Idag är en viktigt dag för en person, jag håller alla mina tummar och jag vet att du kommer klara det utmärkt. <3
För mig så känns allt kanske lite bättre idag, hade i alla fall en anledning att sätta klockan tidigt i morse.
Men på något sätt känns allt lite lättare idag.
Cassandra

Take it or leave it

 
Jag är bara jag,
och det är allt jag har att ge


Trust me


                                                                         Jag står bakom dig varje steg du tar


Sovmorgon?

Nee det blev ju inte så mycket med den sovmorgonen när man har en pappa som inte kan prata i normal ton... oh damp!! haaha nej men jag älskar honom ändå :)

Tänkte njuta lite av söndagen och ligga kvar o titta på vänner :) hihii.. Och hoppas på att vädret blir bättre så att man kan åka och slå lite bollar sen :)

Ni får ha en super mysig söndag, vad ni än gör :)
/Dia*


                                                                                            Ge mig fredag! Snälla...


Well it’s been a year, it doesn’t surprise me


Se på mig och skratta sådär galet fint som bara du gör




Schaa Schaa bloggarn :)


hahhah precis hemkommen från en heldag med golfen med information om säsong 2010, samarbetsövningar och matlagning och en himla massa skratt. Haft en riktig lärorik och rolig dag.

Ikväll blir det mys med Hannis och kissan. Ska bli riktigt mysigt! Var alldeles för längesen jag träffade dom. Borde dock egentligen fixa allt som ska fixas inför säsongen.. Men det är helg, det är lördagskväll. Då får man vila lite va.....?

Nee nu ska jag ta tag i mitt liv :) hahhaha oh yes :)
/Dia*

-

Deprimerande, det är alltid lika deprimerande när man vaknar upp och hör regnet slå mot fönstret..
Sommaren som kändes så otroligt nära igår känns plötsligt hur långt bort som helst. Igår kunde man nästan känna sanden mellan tårna när man låg och fantiserade om de där sommarkvällarna på stranden med mysigt sällskap, mat och skratt. Då man kan vara ute hela natten i bara ett tunt linne och på morgonen kan man äta en god frukost i solen på altanen. Åh vad jag vill ha sommar nu.
Back to reality, jag och mamma ska snart in en runda till stan och mysa lite :) Se om jag hittar något att ha på mig ikväll. Samma visa varje gång, vad ska man ha på sig? Jag förstår inte. Senare hem till Caisa för att börja ladda inför kvällen. Ser redan nu fram emot att dricka vin med Håkan. Skål! Haha.
Måste passa på att gratta världens bästa Alex med som fyller år idag! :) Hoppas du får en bra dag så ses vi i dimman senare:) Det kommer bli en grym kväll !
Cassandra

But i'm not done with the night

Haft en slapp kväll med caisa framför tv. Är trött så jag borde sova nu egentligen, men det är något som håller mig vaken..

Cassandra



I found what I was looking for

Oh yes, idag hittade jag den bit som fattades hos mig. Finns inget bättre att bara stå där i solen och svinga. Ta lite pauser i solen och dricka vatten.. Bara finnas till, bara njuta.. :)

Nu ska jag snart göra iordning mig för ikväll väntar vinkväll hos fröken Hjalmar. Jag får ju dock dricka lite gott underbart vatten för fy tusan vad vin är äckligt :P Hhaha..
Nee här kan jag inte sitta. Nu blir det lite musik så man taggar till :)

Ha en bra fredagskväll allihopa :)
/Dia*

Live like we're dying

Vad händer? Två dagar med sol i rad.. knappast igår det hände. Men vi ska inte klaga :) Verkligen vår i luften vilket är underbart. Och igår var vi och slog våra första slag utomhus för i år, skillnad från föregående år då vi kunde spela ute under nästan hela vintern..

Ska snart ta tag i lite hushållsarbete som mamma skickat på mig, höhö. Men idag vill man knappast sitta inne hela dagen, så jag får väl lägga på ett kol snart och få det gjort.
Ändrade planer inför kvällen.. vi hade först planerat att gå till underbar. Men när alex skall ha sin födelsedagsfest imorgon ist så är det nog bättre att satsa alla kort då :)  Jag och Caisa kör på en lugn hemmakväll med mat och film ist. Inget godis, klarar vi de? Caisa har ju börjat nytt liv. För kanske 10e gången :D Men denna gången verkar det seriöst ! Vi får väl se hur de blir med de.
Ska även in till staden lite senare med ozzy och fixa de sista till alex present och lite så :) Borde även hitta något att ha på mig tills i morgon men har nog inga pengar till de ..
Cassandra

Maybe im not as strong as i though?

Solsken

Då var det fredag igen! :) Sker ju dock inte så mycket annorlunda för min del, fortfarande plugg som gäller. Men nu är det kognitionspsykologi. Men jag mitt dumhuvud glömde ju alla anteckningar och föreläsningar kopior hemma i haverdal så jag får väl se hur detta kommer att gå..

Sitter nu och väntar på att min mobil ska ringa, Lillen skulle ringa när hon vaknade men vete tusan vad hon gör! :) Ska snart äta lite och sen åka och träna lite golf. Riktigt härligt väder juh! :) Sen blir det att träffa Malin på A6 för en liten fika. :)

Ne nu ska jag ta och göra mig lite mat, får nog ta och ringa lillen för hon lär väl inte ringa :) Hhahha..
Ha en bra fredag! :)
/Dia*

And this is why

Det är sådana här dagar man inser varför man stannar i sverige, varför man plågar sig igenom vintern. När en sådanhär dag kommer då tar man verkligen till vara på den, och man njuter varenda liten sekund :)

Har precis ätit lunch ute på altanen, så skönt att kunna sitta utan utan någon jacka. Om några veckor kan man nog äta brunch ute, det gjorde vi hela tiden förra våren och var så himla mysigt :)

Ska snart åka till tandläkaren sen blir det att bege sig hemåt till mullsjö igen. Eller ska först få lite kaffe hos pluttis och därefter fys :)

Nee nu ska jag gå ut och njuta lite till, det är jag värd :)
/Dia*

Should i cross my fingers now?

Som ni ser har vi ny design på bloggen! Det är min fantastiska lillebror som hjälpt oss med det. Han är grym! Snacka om att jag och Denise satt som två frågetecken framför datorn igår när han höll på att pilla. Puss på dig <3 :)
Denise var även på ett snabbt besök i Halmstad under onsdag och torsdag för att skriva tenta och lite sånt. Vi spenderade gårkvällen med förhör, mat, film och cheesecake :) Haha måste bara berätta vad som hände under filmen haha! Denise är så jäkla rolig! Klantig som jag är välter jag ut ett glas vatten som Denise så SMART ställt på golvet. Självklart blir hon skit förbanna:) När vi torkat upp allt och satt på filmen igen hinner de gå kanske 5 minuter innan Denise välter ut sin kaffekopp genom att DOPPA FOTEN i den. Hahaha. hur lyckas man?! Det var kaffe överallt men herregud vad vi skrattade! Där fick hon för att hon skällde på mig när jag välte ut vattnet! Rättvisa!
Denise stack för en stund sedan och jag ska strax iväg och träna med wetter och in till gymmet.
Skönt att solen och våren äntligen har börjat titta fram.. allt blir lite lättare då :)
Ha en bra dag!
Cassandra

Öser ner

Snöblandat regn, usch vilket tråkigt väder. Men det är väl bara bra så att snön kan försvinna...

Idag har det blivit massor av plugg, så trött bara. Förstår inte hur jag kan vara såhär trött? Blev lunch med mammis också :) Åkte förbi affären och köpte mellanmål tills eftermiddag. Hittade världens sötaste flaska, med blåbärssoppa. :)
Blåbärssoppa påminner mig om sommaren, golfen, ett annat liv....

Ska snart sätta på lite kaffe för att sen åka ner till träningen, först golf och därefter fys. Skönt!
Ciao!





Pusselbitar

Lyft upp mig och pussla ihop varenda liten bit.


Lite av det bästa med livet :)


Stå och titta på ett fyrverkeri som aldrig tar slut.

Känna en hand krypa upp längst med ryggraden.

Dricka sju koppar te en natt du inte kan sova för att du tänker så mycket.

Läppar mot en hals som skickar ilningar till maggropar.

Doften av nybakade lussekatter.

Drunkna i någons famn när du är så ledsen att huvudet värker.

Stickade raggsockar som inte sitter som dem ska riktigt.

Morgonpromenader och nattpromenader.

Varma kramar från vänner som vill dig hela världen.

Golf, Golf, Golf.

Små bakelser som är så söta att man dör lite.

Gå på marknad eller loppis och köpa små blommiga koppar eller gamla ramar.

När pennan skriver precis allt det där som måste komma ut.

Trånande avståndsblickar som är så nära att dem kväver dig.

Lediga mornar att spendera i sängen bland fluffiga duntäcken.

Att skratta så att magen knyter dubbelknutar.

Sitta på ett café och prata om livet över en kopp som blir två.

En puss på en axel.

Fotografera söta saker en dag då ljuset är perfekt.

När musik berör och skapar tårar och känslor som måste ta vägen någonstans.


Dags för ännu ett gästinlägg!

Fick lite smått panik när denise började snacka om att byta namn på bloggen till enbart Dia..
Så kände jag att det var dags för ett litet inlägg igen. Kanske att hon behåller namnet om jag håller mig till ett inlägg i månadern..

Igår tog iaf mitt pick och pack och åkt norr ut för en helhelg i mullsjö och Jönköping. Emma har blivit ett år äldre och de skall ju självklart firas. Så igår hade vi först en liten mysig middag hos födelsedagsbarnet innan mer folk anlädde, vin korkades upp, lekarna var i full gång och musik strömmade ur högtalarna. Senare bar det av mot Jönköping för att skaka lite rumpa. Och herregud vad det skakades! Tack alla för en grymt trevlig kväll! Och jag måste säga att Mullsjö och Jönköping steg i mina ögon igår:)

Idag har vi hunnit med att gå en sväng till godisfabriken med emma, för jag menar godisfabriken är ett måste när man besöker mullsjö. Den vita chockladen är himmelsk! Hann sedan med en kopp kaffe och lite planering inför kvällen hos emma innan vi var tvugna att åka hem till ågrens igen. Sitter i soffan med mr ågge och laddar inför hockeymatchen. Eller ja åke laddar, jag sitter mest och funderar över hur jag skall överleva kommande timmar =) 

Ikväll blir det nog en aning lugnare än gårkvällen:) Blir lite mys och spel hos emma, kankse lite vin, kankse inte :) Sedan får vi se vart kvällen tar oss.. ryktas dock om lite skakande ikväll med! Men vi börjar lungt :)

Usch nu har åke dragit igång med sången här i soffan.. haha åke är så rolig. Samtidigt snackar han om att han ska åka till hjo i morgon och skotta första hålet. Hahaha!

Måste även passa på att gratta min söta lilla pappa som fyller år idag! <3<3

Nej dags att sluta, ta hand om er.
Cassandra

      

Le



Det blir nog inte bättre än såhär! :)

* Vaknade tidigt, fick lite snack med mamma och pappa
* Galen kväll igår
* Bara ligga i soffan och glo på Friends
* Miljöombyte med Cassie
* Härligt väder

Nu ser vi vart dagen tar oss :)


Tystnad

  Inte riktigt på blogghumör ikväll så jag låter Audrey Hepburn tala för mig..




belive in pink
belive that laughing
is the best calorie burner
belive in kissing
kissing a lot
belive in being strong
when everything seems to going wrong.
belive that happy girls
are the prettiest girls.
belive that tomorrow
is another day
and I belive in miracles

-- Audrey Hepburn


Låt :)



You had me @ hello


:)

Nu har jag äntligen fått igång mobilen så nu är jag ju helt tagen, allt måste fixas. Musiken måste in, ringsignalerna och sms signalerna måste stämma :) hihiih. Men men vi får väl se :)

Har precis skickat iväg mitt första sms på denna mobilen, bara att gissa vem som fick det :)

Annars idag händer det inte så mycket, plugga.. Ska köra ner lill kusinen till stationen, sen i eftermiddag blir det träning. We like! :)

Ne det var allt för mig, Ha en bra dag allihopa! :)
Tjoho! /Dia*

Sömn

Nu har jag och Isac kollat på lite vänner, nu blir det sömn. Får se hur länge han ligger kvar. :)
 Bara så alla vet, Isac är en hund :)
Hade tyvärr ingen bild på honom, men får bli en på mig och molly istället. Oh den hunden saknar jag! Av alla hundar släkten har haft så var hon min favorit (förutom Dessi då) :)

Nej god natt gott folk! Sweat dreams! :)


<3

Har jag berättat att jag har världens bästa mamma! :) Fick ny mobil idag. Hihih den är så söt :) hihihi, jag är så lycklig :)

Okej jag är världens bästa pappa också, men han fattar ju inte vad det var för speciellt med den mobilen men han är söt ändå ;)




Onsdag

Jaha igår var det vårmöte med klubben, var ju dock inte så intressant men hjälpte dock att man satt emellan Pluttis och Blåbär som fick tiden att gå :) Efter mötet fick jag min nya bag och Blåbär fick nya klubbor. We like! :)
Dock är det ju rätt jobbigt idag att plugga när bagen bara står och tittar på en. Jag vill ut och spela nu!! :)
Och idag har det snöat ännu en gång, inte så mycket kanske men vädret tog ju ett steg tillbaka.. :/

Längtar tills fredag, när Lillen kommer! Vet ju dock inte om hon kommer klara av att åka tåg och byta så vi får väl se om hon kommer fram :) hehe..

Nej nu ska jag ta och sätta mig med mina jäkla instuderingsfrågor, jag måste ju komma framåt på något sätt..

P.s Vi säger grattis till Blåbär som fyller år idag :) hihihi.. 16 dagar! :)


Räddare i nöden

Har jag berättat att jag har VÄRLDENS bästa mormor? :)
Sitter här och försöker plugga den där jävla idrottsfysiologin så ringer hon och frågar om jag vill ha våfflor. Ja tack! :) Precis vad jag behövde, en paus i mitt slitande. Hhahha nee men nästan :)
Så nu ska jag springa bort till lilla söta mormor, och japps jag kan springa.. Det är bara 50 meter så det klarar jag ;) hehhe..




18 dagar...

Oh MÅSTE hålla ut! Bara 18 dagar plugg kvar sen "semester". MÅSTE vara duktig och plugga nu..
Oh jag orkar inte!

 

 


Tjo!

Ja jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig & Cassie, vi har gått och blivit lite djupa och inte skriver något längre. Men ni läsare kanske gillar det, det vet ju inte vi :)
Nej men det händer inte så mycket i våra liv plus att vi hittar så fina texter och bilder så att man känner att det verkligen går rätt in i hjärtat :)

Men om ni nu vill veta vad som händer i mitt liv så ska ni få höra :)
  * Är hemma i mullsjö, vilket är riktigt skönt. Få lite kvalitetstid med mamma 
  * Har kommit på att det är otroligt svårt att plugga in något när man inte alls är intresserad av ett ämne
  * Precis anmält mig till årets första tävling, kändes ju lite konstigt att anmäla sig när snön fortfarande ligger på marken. 
  * Saknar golfen som in i tusan, och bara räknar ner dagarna till april :)

Annars händer det inte så mycket :) Ska gå ner till affären för att handla lite mat som jag tänkte laga till La familja ikväll, springer säkert förbi mormor på en kaffe också :)

Nu får ni ha en fortsatt trevlig dag läsare! :)
/Dia*



Friendship



Friendship isn´t about whom you have known the longest...
It´s about who came, and never left your side...



                                                             My world is a better place because of you!


,


:)




Have you give the world a smile today?




!

Jaaa!! Våren är påväg :) wiiiii! Nu dröjer det inte länge tills man kan plocka fram de vita conversen ur garderoben, eller kunna sätta klockan tidigt för att gå ut och spela en runda då man hör fåglarnas kvitter.
Oh låter det inte underbart! :)

Nej nu väntar solen på mig, ska ut på en promenix med muppsan. Kanske till och med att man vågar ge sig på cyklen. Oh så underbart, våren är påväg! :)


                                                                                             You had me at hello..


.

Varför kan jag inte ta till mig de fina orden?
Ser jag tveksamhet i dina ögon eller inbillar jag bara mig?


Fredagsmys!

Då var fredagen redan tillbaka, jag förstår inte vart dagarna tar vägen :) Antagligen plugg, gym & golf. :)

Sitter just nu och försöker läsa idrottsfysiologi, får verkligen inte in det i mitt huvud.. Hmm. Väntar också på att snuttie ska ringa när hon vaknat. hehe, sovmorgon där ja :)

Annars idag blir det gamla vanliga, plugg, gym & golf.. Sen ikväll ska jag laga mat åt Cassie & Oscar, nya recept idag så vi får väl se hur detta går :) Bildbevis kommer upp senare!
Senare kommer Johan & Fredrika för lite spelkväll antagligen, på tiden tycker jag! :)

Annars händer inte mycket, sugen på roadtrip. Sommarnas lediga dagar = roadtrip :) Snart kommer sommaren, we like! Golf, Golf, Golf! =)

Nej nu skriker böckerna på mig! Ha en bra dag! :)
/Dia*

dream


Don´t dream your life, live your dreams


                                                                   Mamma & Pappa <3


För din skull

                                           

                                                                                                Jag stannade för dig....
And I think I lost you my diamond while I were too busy collecting stones.


oh vilken dag!

Usch inte varit den bästa dagen idag, men men.. Började med som vanligt nu för tiden att jag fick stressa till skolan. Jag kommer inte upp ur sängen! Jävla snö :( Sen var det lektion ensam med killarna som handlade om idrottsfysiologi skillnad mellan män och kvinnor. Hhhahah inte den roligaste lektionen att vara själv på.
Sen mitt under lektionen när jag sitter och äter mitt mellanmål, går en tand sönder! Så där kommer det inte bli kul imorgon att laga, ont sen blir det väl säkert en hög jävla räkning på det.. Tror ni att tandläkaren går på att jag är 92:a? :)
Därefter var det dags att hämta ut psykologitentan, ingen trevlig syn där heller. Men det kunde gått :) Men efter all denna skit så har dagen varit okej.. :) Gym med James, fyndade lax på maxi, bra golfträning och nu sitter jag och test dricker min nya kaffekopp som jag fick av Cassie :) Hihih den är så söt! Kommer komma till välanvändning i sommar på golfen :)

Nej nu är det dags att börja plugga idrottsfysiologi, snart dags för tenta!
Ha en bra kväll allihopa! /Dia*

Love

Love doesn´t make the world go´round.
Love is what makes it the ride worthwhile.


Dagens låt

http://www.youtube.com/watch?v=s6_usxcr_U8


!



....He broke your heart, he took your soul....


Inte bra Denise..


Såhär kommer jag se ut i sommat enligt Denise..



Ligger någon sanning i det :)

Belive

When you really want something, something you have to swim a little deeper...
You can´t give up just because things don´t come easy... You have to overcome the obstacles and face your fears... But in the end, it´s all worth while!
Life is full of ups and downs, but if you belive in yourself you will always come through with flying colors...
Value friendship, love and faith...
Never underestimate yourself, belive in yourself....!


Dagens låt :)

http://www.youtube.com/watch?v=VUZ23QyfnAA&feature=related


Är det min blogg också?

Ja ibland undrar jag.. kanske ska skiva att detta är ett gästinlägg? Det får ni avgöra :)

Nu är jag i alla fall hemma igen efter två underbara veckor i Thailand. Jag älskar er min familj <3
Och jag älskar Thailand, människorna där är fantastika. Så otrolit mysiga. Tänk om vi i Sverige hade kunnat vara lika glada och trevliga..

Men lika skönt det är att åka iväg är det att komma hem igen..Hade då inte tackat nej till att stanna där ett tag till men jag saknar alla här hemma så mycket. Och sedan ska man inte får för mycket av det goda..Måste finnas något att längta efter.

Så tillbaka till vardagen, vilken det nu är? Nej men jag hoppas och  håller mina tummar för ett positivt besked i morgon..Annars blir det nog extra tungt för mig och Denise på lördag morgon;) Sedan är dags att ta tag i träningen igen. Både gymmet och golfen. Gymmet blir nog tungt, ja golfen med antar jag. Men det är ju inte precis som att man gjort av med något överflöd av kalorier där nere ;)

Ikväll kommer hjärtat hit och vi ska äta middag och ta igen dessa två veckor:) saknat dig  <33

Cassandra






Wohoo :)

Vaknade i natt av att jag fick ett sms, fan! Hehe nej det gör verkligen inget, för det var världens sötaste sms och du är äntligen hemma. Det känns som allt annat kvittar då.. :) Fan vad jag saknat dig, du kommer vara brun som jag vet inte vad men jag kan ta det :)
Så förhoppningsvis kommer denna helgen vara full med skratt och glädje, om jag får någon tid med henne. ;) Kan ju hända att någon annan har bokat henne ett jävla bra tag framåt, hehhe nej skoja bara med dig Oscar. :)

Nej nu ska jag iväg!
P.s Solen skiner idag igen :)


Kaxigt

 
I´m better than your ex and will be better than your next.

:)

1 Månad kvar :)
Mars kommer gå så fort nu, så skönt! Nu blir det stenhårt plugg, fys och teknik så kommer allt bli bra :)


Picture


I put your picture away


RSS 2.0