!

Tidig morgon igen efter en dags sovmorogon.. nej så tidigt var det faktiskt inte och jag vaknade till och med innan klockan ringde! Igår blev det en lång, för ovanlighetensskull, dag i staden. för mig , Emelie och Denise. Hittade en del men Denise var den som stod för det mesta inköpen (: Vi åt en mysig lunch på vårat favoritställa och snackade massa skit. Träffade även på Casia där, gud vad längesedan vi träffades, alldeles förlängesedan.. hon lyckades även få med mig på box på torsdag. Hur nu detta skall gå. Men roligt att se henne igen!

På kvällen lagade vi mat och kollade idol och en film, The lucky ones, helt okej men inte riktigt lika bra som förväntningarna!

Nu väntar frukosten sedan blir det en runda på golfbanan med Erika! Grymt härligt väder ute idag, dock väldigt kallt. Men skönt att slippa höra blåsen och se blå himmel :) Och ikväll ska vi på bio! Flickan som lekte med elden:O Jag vågade ju trots allt se den första i veckan, och hör och häpna jag tyckte faktiskt att den var riktgit spännande. Det är nästan så man ser fram emot filmen ikväll (:

Nej nu väntar ägget på mig , vi hörs!
- Cassandra

Helgen

Usch dålig uppdatering här, ni får ursäkta! Cassie skulle skriva ett inlägg igår, men då var hon så trött så hon somnade direkt när hon la sig i soffan, gulligt :)

I helgen har vi inte gjort så mycket förutom att spelat vår sista tävling för säsongen :/ Lite tråkigt faktist! Men det komiska med det hela var att vi fick gå tillsammans på sista rundan, vi 2 och en jätte liten söt dansk tjej. Hhhahaa hon såg inte ut att vara äldre än 12 år..
Sen igår blev det lite pluggande för min del, sen kom tessan och höll mig sällskap på kvällen. Mycket trevligt! Såg en film (som vanligt), men det var riktigt riktigt dålig. Vi förstod inte riktigt handlingen, men men skönt att bara ligga i soffan och slappa :)
När filmen var slut och det var dags för sängen låg Cassie fortfarande och sov på madrassen, som tur var vaknade hon för jag hade aldrig orkat bära in henne! :P Hon var inte så glad när hon vaknade utan gick nästan direkt in i sovrummet och slocknade, medans jag var jätte pigg och hade överskottsenergi ;)
Men men sömnen kom till slut, men som vanligt när man har sovmorgon vaknade jag tidigt. Men tvingade mig själv att somna om och en timme senare var det dags för att gå upp. Drog med mig täcket ut i soffan och satte på vänner, världens bästa serie!! Där låg jag i en timme och skrattade lite för mig själv innan lillan kom upp och rog tag i frukosten. Hon fick också in lite klagomål att vi inte hade det hemma, eller det. Bla bla! Hhahha lyssnar inte så noga ;)
Och helt plötsligt så åt vi frukost framför vänner igen, oh så lätt det är att vara ung ibland :) HehhEH.. Men idag hade vi tänkt att ha en dag off från golfen, och det är ju en perfekt dag att ta det på. Med tanke på vädret, fy tusan nu är det höst!!
Så idag tänkte vi åka in till stan och kolla om vi hittar något, kanske ta en fika med Erika. För nu är hon äntligen tillbaka :) hehhe..

Ja thats all for now :)
/Dia*


JMI Final, rond 1

Jaha idag ringde klockan redan klockan 06:00, oj det var ju inte ens ljust när man klev upp! Hmm... Jaja jag gjorde min vanliga uppvärming och med lite kaffe började jag vakna till :)  Jag kände att jag började bli lite nervös bara.. Vilken inte var så smart peppande tanke. Måste fasiken börja tänka bättre!!
Men rundan gick helt okej, kändes nästan faktist som det kunde gått sämre så jag kom runt :) Det var sjuka flaggor idag med, sheet jag trodde inte vi kunde ha så svåra placeringar!
Efter rundan blev det lååång lunch sen bara sprang jag runt och pratade lite med folk. Sedan var det dags för Cassie att börja komma in så då satte sig jag och Nathalie för att kolla på henne :) Och senare var det verkligen att ta tag i vår träning så ner till rangen traskade vi, efter ett tag kom Cassie också ner. Så samtidigt som vi slog blev det lite diskuteringar om flaggplaceringar, medspelare som tomtar och lite större förpackningar! Hhahha, riktigt rolig träning!  =) Efter ett tag var vi tvungna att sitta med lillen för att hon skulle äta, där det då blev en diskussion om hur man gör gräddsås? HAHAHA, vi är fasiken underbara :) Till slut var det dags för lite putttävning men med lite ofokus och ofattande från Cassi och Nathalie gav vi upp efter ett tag.. Vi bestämde oss för att åka och käka glass på Möllegård istället =) Riktigt gott, trevlig liten sightseeing :)

Nu ikväll har vi bara slappat framför tv:n, vi är helt slut! Har dock beställt proteinpulver och synundersökning, mycket bra, mycket bra! Men när jag ringde om synundersökning ville dom att jag skulle vara linsfri i 2 dagar innan jag kom. Va?! jag kommer ju inte se ett dugg! :) hmm.. :)
Har också funderat över min tatuering, oh såå sjukt sugen nu :)

Jajja nu ska vi snart äta, sen blir det idol :) Men för mig står det emellan idol och morden i midsommer, men Nathalie ville nog se idol. hahhah hon är inte så impad av mina tv- grejer ;) hahha..
Imorrn blir det lite senare start! Gott=)
Svinga lugnt/DiA*


Today

Antar att det är min tur nu.. Kom hem för ett litet tag sedan från banan. "Inspel" med Denise och Nathalie, fan vad det kan blåsa då! Men det känns väl helt okej, hittar dock inte den där riktiga känslan som innan men kankse inte är så konstigt heller.. men huvusakenär att handleden känns bättre. Och det gör den.

Imorse blev det tidigt igen, kvart i 7 ringde klockan .. Denise skulle med Alex och göra en banguide på ringenäs och jag skulle med Linda till gymmet. Sedan träffades vi hemma igen efter ett par h och Alex fick äta våra hamgjorda bagles. Denise hann dampa lite på mig med.. Men jag kan ta de (:

Nu sitter jag i soffan och bara tar det lungt, usch jag är så trött. Hela jag är trött. Men det är en tävling kvar för oss, så fokus på den sedan kan man koppla av lite.. Det skall bli riktigt kul att spela i helgen och på hemmaplan. Jag är bara lite nervös eftersom jag inte kunnat träna och spela så mycket som jag velat. Men vafan (:
Hoppas bara att vädret blir bättre..

Ikväll skall jag även äta och sova hemma, kan inte komma ihåg när jag gjorde de senast . Denise kickar ju ut mig ur stugan nu i helgen .. snällt. Haha nej det blir fullt hus där uppe och det passar inte så bra nu under tävlingen och så.. rätt mysigt att komma hem med. Och pappa hade bakat brödbullar och håller på med fin middag så det luktade helt otroligt när jag kom innanför dörren. Lilla pappa, han kan ibland :)

Nej nu ska jag nog ta och sätta mig och läsa en ny bok.. koppla av lite. Herregud vad har hänt med mig? Jag läser nu förtiden.. :O

Ta hand om er!
- Cassandra

Onsdag

Ännu en dag har gått, idag blev det lite sovmorgon sen träning + spel och lite träning igen sen var det dags för oss att åka till spinningen.. Vi var så laddade, men usch vad besvikna vi blev! Sådan dålig musik det var, usch. Förstår inte varför dom har så dålig, dom av någon borde ju veta att musiken är en peppande träningskompis. Jajja sen blev det lite stretching på det :) Och som alltid åkte vi iväg för att hyra film, idag hittade vi 3 filmer. Mycket bra att ha hemma :)
Väl hemma så blev det bara en enkel kvällsmat, ikväll orkade vi inte riktigt lägga ner så mycket tid på lagande, men det blev ju gott ändå :) Efter detta följde självklart IDOL, åh så underbart det är :)
Sen var det dags för film, ikväll blev det dumpa honom. Vi tyckte faktist den var bra, man kanske behöver något som väcker upp en. Vissa kanske inte klarar det, vissa behöver det. Så nu har vi suttit och tänkt lite, eller mest jag :P Jag menar, som dom sa i filmen du ska bara inte ge upp hoppet. Det kanske bara är det, det handlar om. Sen när man kanske känner sig deppig en dag så fråga dig själv om du verkligen behöver en kille just nu? :) Hehhe för mig ikväll fick det mig att inse att jag behöver nog fasiken inte det. Jag har min klippa och ängel, jag har världens bästa föräldrar och denna vintern kommer bli så jäkla underbar! Vi kommer ha det så sjukt kul =) Och hur skulle man hinna med en kille? Hhaha nej men man har golfen, skolan och gymmet sen om jag behöver mysa så är min klass verkligen myskillar. =) Titta dig omkring och se om din tillvaro skulle bli bättre för att du hade en pojk/flickvän.. Eller jag kanske har fel?

Ajja nu ska vi ta och släcka. Imorgon blir det upp tidigt igen! Jag och Alex ska göra banguide och Cassie ska till gymmet. Sen senare blir det inspel med Fagerberg, mycket roligt , mycket roligt! =)

Sweat dreams!
Dia och Cass =)


Trötta!

Oj vad trött man är, både i kroppen och huvudet! Men det är väl det man ska vara efter en träningsdagar?

Ikväll blev allt lite stressigt, skulle laga mat, baka kaka, duscha, stretcha och massa grejer. Men till slut så stod maten på bordet och folket började komma.. Middagen innehöll bara en massa skratt, och Andersson fy fan vad du är bra! Oscar fick ta lite skit från mig idag, men vad fan jag kan inte hjälpa det. Inte så lätt när man försöker glömma men sedan kommer allt upp till ytan lika fort.
Efter middagen var det dags för att bänka sig framför IDOL, då kom också Helge och kimman förbi. TREVLIGT TREVLIGT! Tyckte inte idol var så bra idag, man får inte höra så mycket, men med gott sällskap så ska man inte klaga!
Sen var det dags för filmtajm, den nya fast and the furios. Kände att jag verkligen ville se den, men sen är det såhär att dessa folk inte kan vara så tysta vilket gör att man tappar lite fokus. Sen fick jag telefonsamtal, ojojoj jag vågade möta min rädsla för att prata i tele. hihih t.o.m 14 minuter. mycket bra!
Just nu ligger jag i sovrummet och skriver, dom sitter och kollar på filmen och Cassie sover i Oscars knä. AWW, såå mysigt! ÄNTLIGEN! =) 

såå sjukt trött men man kan ju inte köra ut dom små killarna, men det blir säkert bra. Måste plocka ur disken oxå, oh såå tråkigt! :/ Sen ska vi sova och imorgon hade vi tänkt att inte ställa någon klocka. såå skönt! Imorgon blir det väl ungefär samma som idag; gym och träning. Måste sätta mig ner med kalendern och planera lite också så jag får lite struktur i min vardag. Detta är inte likt mig! :O

Nej detta var allt för mig idag!
/Dia*

I make it that
easy to walk right in and out
of my life..


INTE okej!

Ojojoj, gårdagen var lååång! Kom inte hem till stugan förrän 20, och vilken tur att Cassie var hemma och hade gjort mat. Så skönt att slippa tänka på det!
Efter middagen blev det kaffe och Wallender, jävlar den var ju bra :) Sen var det dags för att krypa till sängs för tidigt hoppade vi upp imorse. Det var fasiken inte lätt att komma upp imorse, plus att det var såå tråkigt väder så man vill bara ligga kvar i sängen..
När vi väl kom upp så började vi göra iordning frukosten då insåg jag att kaffet var slut! Ahhh, ingen bra början på dagen! ännu svårare att vakna juh! Men vi kom iväg iaf, jag skulle till gymmet och Cassie skulle till massören. Jag har tur att jag har henne!
Cassie hämtade sen mig och körde hem mig för hon skulle ut på träning med wetterstrand, jag kände att jag var tvungen att äta lite innan jag åker ut.. Eller cyklar ut.. Fan detta funkar inte längre, jag måste skaffa en bil! det går fan inte cykla i en kvart när det spöregnar ute! eller? :O
Nej men det är väl bara att bita i det sura äpplet! Så nu får det bli lite träning sen har jag lektion klockan 1 sen får vi se vad som händer. Borde börja plugga och fixa lite saker, men orkar inte!

Ikväll blir det fisksoppa som står på menyn och IDOL, DET ÄR OKEJ!!!!!!!

Nej det var allt för mig! Svinga lugnt!
/Dia*


Ombytta roller..

Ja idag är det ombytta roller hos familjen Carlsson/Ågren. Eftersom Denise går i skolan tills ja, jag vet inte när, så får jag se till att middagen står på bordet tills hon kommer hem :)

I helgen har vi jobbat in mycket pengar till familjen. Denise spelade lysande golf på mölle och blev några tusen rikare medan jag slet uppe i Stockholm. Nejdå det var grymt roligt faktiskt, fantastiska människor det finns! Måste bara berätta om Anders kompis Jonas som med var med på rean och bodde hos oss, hhahaha han var precis som David Batra! Helt sjukt verkligen. Såg precis likadan ut , pratade exakt likadant och var precis lika rolig. Hahah, men skrattade bara han öppnade munnen! Så det var inte så slitsamt ändå, visst rätt långa dagar och jag är så trött på skor och vika kläder så jag vet inte vad, men allt omkring gjorde det uthärdligt :) Och gud vad jag älskar Stockholms skärdgård..underbart.

Idag jobbade jag några timmar sedan kände jag på hur handleden kändes.. och det var faktiskt bättre. Kände knappt något i början :) Nu ikväll har jag vart på spinning, dags att ta tag i gymmet ordentligt igen nu när hösten är här.. men jag tycker faktiskt att spinning är skönt, speciellt efteråt.
Var sedan och handlade och hyrde film.. Denise skall äntligen få se sin nya Wallander.

Nu sitter jag bara och väntar på att ågge skall höra av sig att de slutat så jag kan börja med maten. SNÄLLA SNART ! Jag är hungrig.

- Cassandra


Rond 2

Nu sitter man här i soffan framför idol igen :) IDOL är fasiken det bästa som finns + choklad då ;) hahaha..

Ja idag har vi då spelat rond 2, det gick ju fasiken vägen idag också :) Jag spelade väldigt solid idag, vilket var väldigt skönt och skoj :) Kändes väldigt skönt att få lite stöd från Sofia idag med.. hihi.. 
Innan jag gick ut i morse fick jag ett tips från klubbens "chef" han sa till mig att bara spela mitt på green och inte attackera flaggorna,  vilket var ett sånt grym tips! Man måste hitta lite gubbar som ger en tips ;) Hhahha!
Nathalie klarade också cuten, sin första :) weheej! Vi skulle egentligen spelat en biljardmatch men detta hann vi ju inte eftersom vi var tvugna att åka in till ängelholm och ta ut pengar. Hhahha det var en liten rolig åktur!

Nej nu ska jag ta och stretcha lite för min kropp är såå döööd! Imorgon kommer söta Alex och går caddie åt mig, riktigt snällt tycker jag. Så grymt skoj det ska bli :)

Jaja, svinga lugnt!
/Dia*

Rond 1

Jaa då var första speldagen avklarad.. Hade lite mycket funderingar innan starten imorse, ingen caddie och puttern är så sne så jag förstod inte hur jag skulle kunna klara av att putta med den. Men jag bara tänkte för mig själv: fan Denise nu biter du ihop och går ut och ha skoj, det får bära eller brista..
Så det gjorde jag, och jag tyckte jag spelade riktigt bra men jag fick inte ihop min score. Fast jag är ändå riktigt nöjd med min dag för jag klarade av att spela utan att riva mig och slå mig. RIKTIGT BRA DENISE! :)

Jaja nu ikväll har jag stretchat och bara legat i soffan och slappat, mkt behövligt! :) Försökte ragga upp Alex så han kunde gå caddie imorrn men han var tyvärr upptagen så jag får bara se till att klara cuten så kommer han ner :) hahaha men om någon vill gå imorgon 11.20 så hör bara av er! :)

Såg att min lilla bebis tagit tag i bloggandet och hon ska nu i helgen också åka och tjäna in lite pengar till oss familjen. RIKTIGT BRA Cassandra! :)  hahha men detta beyder att jag kommer få vara själv i helgen.. :( tråkigt juh! hehhehe..

Nej det var allt för idag! Håll era tummar ;)
/Dia*


Funny how my favorite shirt smells more like you than me

Denise är duktig på att skälla på mig nu för tiden :)
Iaf så sitter jag hemma och tycker synd om mig själv, nej så illa är det kankse inte men nästan..Fått en liten seninflammation i handleden så kan inte spela golf för tillfället. Så Denise får spela för oss båda på mölle idag!

Jag får istället tjäna litepengar åt oss.. hhaha! Ska upp till stockholm med klubben på rea, ska bli spännande att se om jag har någon säljare inom mig. Kan jag passa på att vila handleden lite med.. men det är ute på Värmdö gk och golfklubborna ska med så lite träning kommer det förhoppningsvis bli. Måste hålla igång ju!

Annars är det inte så mycket som händer.. känner mig lite hängig bara. Men tror att det är kroppen som börjar bli lite trött..och huvudet. Sedan börjar jag få panik inför hösten.. jag måste hitta ett jobb. Måste. Ellernågoting att göra i alla fall. Vad som helst.  Någon som har något förslag så är det bara att höra av sig. Sedan får jag panik över att jag aldirg kan bestämma mig, att jag aldrig kan bli nöjd. Att jag hela tiden skall hitta fel i saker och ting och tro att det finns något som är bättre. Perfekt. Men det finns det inte, ingenting är perfekt. Jag måste bara lära mig att inse det..

Just nu längtar jag bara till Florida. Vi kommer ha så jävla roligt! Det kommer bli så spännande. Skall bli intressant att se hur det BIG USA är på riktgit. Och det skall bli skönt att komma iväg ett tag..haha jag och Denise kommer vara så uppspelta! Kommer säkert inte kunna sova på flera nätter innan..och jag kan bara tänka mig hur jobbiga killarna kommer tycka att vi är under resan! Men det spelar ingen roll för vi kommer ha så grymt roligt. Kan redan nu se det framför mig. Kommer kommentera allting i våran omgivning och när vi går ur flyget kommer vi stå där som två ufon och inte förstå att vi verkligen är där. Och tänk så tjocka vi kommer vara när vi kommer hem igen, det finns i alla fall risk för det. Jag menar vi som älskar allt som har med mat och godsaker att göra har ju kommit till paradiset. Vågar inte ens tänka tanken på allt onyttigt som finns att stoppa i sig där. Usch vi måste verkligen skärpa oss när vi kommer dit. Men å andra sidan, man lever bara en gång och USA besöker man inte heller allt för många gånger under sitt liv. Och jag menar vi kommer ju ändå spela golf under tiden, fast just ja. Självklart får man inte gå banorna där bort ( man kan ju trots allt dö av lite motion ) utan måste köra golfbil. Så där sprack det. Men vi kommer klara oss.

Och tack Denise för att du finns, herregud vi är precis lika dana och fullständigt olika. Kan inte bli bättre.
Vet inte vad jag hade gjort utan dig! <3

Nej nu skall jag packa lite, vi hörs!
Cassandra



Mölle!

Jahopp nu sitter jag, mamma och nathalie ivarsin soffa och myser framför idol. IDOL är grymt!! :)

Idag var det pro am, vilket var riktigt tungt. Jag börjar känna att min kropps energi börjar ta slut men det är bara att bita ihop nu denna veckan så kör vi hela vägen HELA vägen in i mål! Imorgon peggar jag upp 08.40 och Cassie ska inte spela eftersom hon har tränat för hårt och tar inte hand om sig själv. Vilket jag alltid påpekat, men hon lyssnar inte.. :P
Men men, nu ska jag fortsatta kolla på idol sen är det dags för sängen eftersom det inte blev mycket sömn inatt. Jag kunde ju inte somna, det var helt galet!! Jobbigt när man vet att man behöver sova, men kan inte somna.. hmm. Något tips? hahhaa..

Nej nu får vi hoppas att min andra hälft kan också skriva något inlägg då och då, eller vad tycker ni? :)
Svinga lugnt!
/Dia*


Måndag

Ny vecka, ny början, ny tävling :)

Morgonen började bra med att vi alla 3 småflickor hoppade upp i våra pyjamesar och åt en underbar frukost. Hemagjord musli + hemagjort bröd, kan det bli bättre? :) Sen var det dags att ta tag i dagen, Erika och Cass skulle åka och träna medens jag skulle till coachen för att snacka. Blev ett väldigt intressant samtal, som fick en att tänka riktigt mycket.. Dags att växa upp, dags att börja ta eget ansvar. Forever young?
Sen var det dags att stressa hem och duscha och byta om för första skoldagen på mååånga månader, hehhe va bra man har det... Vi kom iväg till slut,men glömde bort att vi inte ätit lunch så snabbt in på Maxi där vi inhandlade lite drickyoghurt, inte så mycket till lunch men så kan det bli ibland..
Sprang iväg till skolan, där jag och erika kom inspringade där alla nya ettor var. HHhahha snyggt första intryck!
Efter några timmar i skolan, blev det staden. Inhandlade en GRYMT snygg mössa och ett linne.. Hhehhe kände t det var dags att skaffa lite nytt.. Cassie fick nog inget inhandlat, hon åkte senare iväg till doktorn.
Vi får hålla tummarna att hon klarar att spela i veckan!
Efter någon timme var jag och Erika riktigt hungriga och idag kände vi får kina mat. MUMS! Sen var det dags för att åka hem, packa och dricka lite kaffe.
Så det är det jag har gjort ikväll, nu är det dags för att gå och lägga sig och läsa min bok för imorgon blir det tidig uppstigning. För imorgon bär det av till Mölle GK där pro am väntar och på onsdag börjar tävlingen. Jag kommer ha med mig datorn så det blir update!

Oj inte så roligt inlägg men men.. Svinga lugnt!
/Dia*

 
Du var mitt skyddsnät, men du lät mig falla


Here we go again!

Sorry dåligt med update här, men det är inte lätt att vara ute på touren :) Vi ska ta tag i vårt bloggande nu igen, så ni kommer inte missa några detaljer i våra liv.

Jaha imorse var det dags att bege sig den lååånga resan hemåt. Första stoppet blev vid godisbron, där det blev lite godis och självklart kaffe. Efter denna paus var vi beredda på att  ge oss ut på vägen igen, inte för att vi körde men ändå. Jörgen var vår egna lilla privatchafför idag, och det tackar vi för! 
Vägen ner bestod inte så mycket av snack utan mest lite allsång, och självklart lite prat om hemska greener;)
Nästa stopp blev i kära kalla Jönköping, där ikea stod för maten. Mycket gott! Sen var det dags för avresa igen, den sista biten hem bestod mest av bokläsning och lite sömn.

När vi väl kom till halmstad, passade vi på att åka och hyra en film. Ikväll blev det en enkel komedi eftersom vi var lite för trötta för seriösa filmer. HAHHA.. Vi och seriösa filmer? Hmm.. :) Men filmen var lyckad, självklart bidrog kaffet och täcket med mycket också :)

Nee nu är det dags för en nybäddad säng för imorgon blir det inspel på Mölle. Vi håller tummarna för bra väder!
Sleep well!
/Dia och Cass*

Not yet..

Nu har jag tagit mig orken och tid att sätta mig vid internet.. men tycker Denise var lite väl orättvis i förra inlägget. Du kan inte ta för givet att jag har internet gumman =)
Men ja, nu är ja hemma hos våra släktingar igen. Om ni vill veta så heter dem Gittan och Arne och är nyblivna pensionärer. De ni! Dem har det inte helt fel.. bara slöar hela dagarna. Annat från en annan som bara sliter.. HAHA.
Nej men de har jag faktiskt gjort nu ett par dagar.. om det gått bra vet jag inte direkt. Blev ingen klarad cut på sasen men vad hade vi förväntat oss? Eller klart man strävat efter de.. och jag har aldrig känt mig så stabil på de långa spelet som nu. Men då är det något annat som inte fungerar.. men Denise du måste hålla med om att det var sjuukt svåra greener. Men hade man kunnat putta hade det kanske inte vart något problem heller? Äh, jag är en erfarenhet rikare och det var i alla fall grymt kul! Glad är jag däremot är jag för Denise skull som klarade cutten efter riktigt bra spel! Stolt över henne och det är hon värd  :) I morgon håller vi våra tummar!
Storstaden lämnar vi inte förrän lördag.. måste säga att jag trivs rätt så bra här uppe..
. Cassandra

Cassandra!!

Oj vilken dålig uppdatering, ni får ursäkta! Jag trodde att min andra halva skulle ta hand om jobbet ett tag, men hon är ju lite vimsig så hon glömmer väl våra trogna läser. Usch vad hemskt :/

Jajja nu har vi varit och tävlat i linköping, men på olika håll. Gick väl upp och ner för båda.. Vi har kommit fram till that 2009 just is´nt our season. Men men bara ta tag i 2010 istället :)

Imorgon blir det inspel på Täby gk, var där och kollade lite idag.. Hmm verkar väldigt smal, men det kanske passar mig :O hihi jag och min älskade trä 7:a. :)
Jag ska försöka uppdatera bloggen, har bara mycket att göra just nu.. :)

Hoppas allt är bra med er!
/Dia*

Dags!

Japp, imorse kom jag med på Landeryd, riktigt gott!! Blev inte att vi åkte och spelade in idag eftersom det blev lite stressigt så vi åker upp ikväll istället för att slippa åka tidigt imorgon bitti. Så nu bär det av till Pappas husvagn, snuttie ska med också. Hhhaha vilken syn, först ska hon få se Mullsjö sen husvagen. Hhhaha..

Så idag stack jag ner till A6 för att träna lite, Malin och mattias kom oxå förbi. Alltid lika trevligt :) Puttningen gick bättre idag med så det är bara att gå in med positiva tankar så kommer allt gå jätte bra.. HMM.. hahah..

Nu när vi ska bo i pappas husvagn ett par dagar så kommer jag inte ha tillgång till internet, vilket gör att Cassie får sköta bloggen. Hoppas att ni klarar detta :)
Nej ville bara skriva ett snabbt inlägg, nu ska jag ta och packa bilen!

See you later alligator!!
/Dia*

.....



I have played all my cards. Now it´s up to you..


Back in business

Får be om ursäkt för dålig uppdatering från min sida ( cass ) Men tycker Denise sköter det här med bloggen så bra. Fast vet att hon kommer tröttna om enbart hon skirver och vi har ju fakstiskt den tillsammans ? :) Så nu tar jag tag i mitt liv! Vet att ni saknat mina inlägg med.

Idag blev det en lång dag på banan, rätt tungt i den värm faktiskt , även fast det inte direkt årets varmaste dag så tar det för vi är fan inte vana vid värme här i Sverige. Vart tar sommaren vägen ? :O
Men träningen funkade bra, skönt att det börjar lossna lite iaf..
Senare var det träning med de små, åh mina små barn är så söta. De hade köpt en present till mig för jag vart så snäll :D Sedan ville de fortsätta träna ett par veckor till .. roligt att dem tycker det är så kul ! Det behöverklubben!

Nu kom jag precis in från en mysig liten kvällspromenad :) Är så trött om kvällarna nu förtiden så ska gå och lägga mig strax ..

Godnatt,  
Cassandra


                                  "Sometimes the last thing you want comes in first
                                    Sometimes the first thing you want never comes"


Ny dag, nya möjligheter

Imorse ringde klockan redan 06.00, detta för att jag skulle åka med kära kusin in till stan för att träna lite. Så klockan 08.00 började min träningsdag. Hann med mycket idag och det kändes riktigt bra :) Förutom att jag förlorde en 21:a mot Nicklas. Den gamla gubben kunde ju chippa :P hahha..
Mamma kom och hämtade mig vid 2 tiden sen har jag ätit och nästan håller på att somna i soffan. Borde göra min fys, men är så sjuuukt trött!
Nej nu får det ta och bli lite kaffe så man piggnar till och kan ta tag i fysen;)

Ha en fortsatt bra dag!
/Dia*


RSS 2.0