This is me !


I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes,
I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst,
then you sure as hell don't deserve me at my best.


Without a word


Jag tycker om när du tittar på mig och ler sådär galet fint.
Det är något som bara du gör.
Kom förbi om du har vägarna förbi.
Jag tänker på dig ibland.


(:

Väntar på att Emma ska titta förbi för en mysig frukost innan
vi ska in till staden för att fixa inför midsommar:) <3
I eftermiddag blir det träning igen :)
Och i kväll får jag träffa Micke igen :)
Cassandra


Från och med Du

Hej hallå igen bloggen var ett tag sedan sist :)
I helgen var det seriespel uppe i Göteborg. Kan väl inte säga att det direkt gick bra, men det var ändå en bra helg. Förutom att jag blev sjuk efter att loppan smittat mig. Jag har en tendens att alltid bli sjuk på seriespel.. jag vet inte varför. Och jag som verkligen älskar seriespel! Men vi laddar inför nästa nu och då ska vi var strået vassare :)
Har vart hemma nu två dagar och inte gjort något vettigt.. det är det värsta jag vet att vara sjuk. Iofs så sov jag bort nästan hela dagen igår så det var skönt :) Tråkigt att jag inte kunde vara med och se junisarna spela JDM på Laholm dock..Men känner mig piggare idag vilket känns skönt. Denise och Emma kommer strax hit och gör mig sällskap ( på egen risk :) ) och vi ska planera lite inför midsommar. Kommer bli grymt :)
Längtar tills på torsdag med älskling ska ha en riktig mysdag :)<3
Nej nu är det nog bäst att gå och sätta på kaffet som Denise beställt tills hon kommer :D
Kram
Cassandra

Framtiden


Framtiden är oviss. Det är inget vi kan påverka. Framtiden skrämmer mig. I´m scared because there´s only one of you. Och jag saknar dig. Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd för ingen känner mig så väl som du.



Hinner inte med allt

Är det inte jobb på klubben så är det jobbpå HT. Och är det inte jobb så är det träning. Det mesta jag har för mig just nu. Men jag klagar faktiskt inte så mycket. Och Jag väljer ju trots allt vad jag vill lägga min tid på. Ibland önskar man dock att man hade kunnat vara på flera olika ställen samtidigt. Jag hade tillexempel velat träffa mikael lite oftare och han  har en tendes till att jobba när jag är ledig :)

Igår tog hjärtat studenten och det var en jätte mysig dag. Grattis igen! Även grattis till Emma <3<3<3
När micke skulle vidare för kvällen åkte jag in till Caisa och vi gjorde inget vettigt som vanligt.
Jo just ja, vi köpte leklera och hade kul med:)

Ikväll ska jag göra min pojkvän sällskap framför fotbolls-vm.. jag har en tung månad framför mig :O
Fast vi har bettat vem som kommer vinna så det kan bli lite roligare då iaf ;D

I morgon är det först jobb sedan ska jag och Caisa göra IKEA och Väla osäkert !

Puss,
Cassandra

Kärlek

Jag tror på kärleken. Jag älskar kärlek, samtidigt som jag är livrädd för att du bara får en chans i livet. Kärlek kan vara en blick mellan två systrar, vars inget blodband finns men det finns något starkare band emellan de. Kärlek kan vara ett leende mellan två föräldrar, vars inga ord behöver sägas utan att de förstår varandra. Kärlek kan vara en utsträckt hand, en klapp på axeln, en ring på fingret. Kärlek kan också vara att hämta kaffe åt någon som du inte ens behöver fråga hur den vill ha kaffet för det vet du redan. Kärlek finns i alla dess former.

Jag är tokig i kärlek, jag har sparat en massa dikter om kärlek och en massa kärleksbilder. Jag är kär i kärleken. Samtidigt som jag är ett stenhjärta, jag skulle aldrig toffla, jag skulle aldrig pussa sönder min pojkvän för jag inte sett honom på en natt, jag skulle aldrig köra två timmar om dagen bara för att träffa min pojkvän.
Men jag älskar tanken av att vakna upp av en puss på pannan, eller ett töntigt litet skrivit meddelande på speglen eller bara doften av nybryggt kaffe och en nytänd brasa.

Jag tror på kärleken. Jag tror att den kan rädda ditt liv. Med kärlek finns det inga hinder. Men för att finna kärleken, måste man först finna och älska sig själv. Det är där jag har mitt största problem.


Vi behöver inte säga ett ord.

Alla morgonar ser likadana ut. Klockan ringer på exakt samma minut varje morgon. Jag stänger av alarmet och kollar min sms inbox för så som jag sover kan jag ha missat något i sömnen. Nej inget där.
Går ner och sätter på kaffe, samtidigt som jag bär upp datorn. När kaffet är klart tar jag min yoghurt med peppkakskrydda och går upp till sängen igen. Slår på tv:n då är det alltid Jims värld. Äter min frukost, dricker mitt kaffe och kollar igenom alla mina sidor på internet.
Jag har en nummerordning som jag följer när jag kollar på internet.
Sist kollar jag det som jag borde glömma.
Efter frukosten går jag upp och sätter på spotify samtidigt som jag städar iordning köket och vardagsrummet. Plockar undan, torkar av och dammsuger.
Tar min medicin och tänker att jag borde ta tag i min dag. Måste åka och träna.
Måste gymma. Måste planera mitt liv. Saknar min bästaste vän.
Tar på mig golfkläderna och gör iordning mig, men detta sker alltid i långsamt tempo. Dricker lite kaffe och drar ut på allt.

Dags att åka, blockerar mina tankar och går ut!

En bild säger mer än tusen ord




Den här får du av mig idag Denise :) Smile!

cassie

!

”To be nobody but yourself in a world that’s doing its best to make you somebody else, is o fight the hardest battle you are ever going to fight. Never stop fighthing”

c

Mikael

.Du är det finaste jag vet.

Ord vi tror på


Plant peace
. Live in unity. Freedom. Make a difference. Accept diversity. Speak kindnessPave the path. Lead the way. HumanityGive back. Seek wisdom. Come togetherTruth. Forgive. Believe. Faith. Sow love.


RSS 2.0