Realize my pain before you call me insane.

Det som en gång var mitt allt är nu bara en tom fasad. Jag blockar alla känslor för jag är rädd för att känna. Klumpen i magen blir bara större och större när jag tänker på de två orden.. Jag kommer göra folk besvikna, jag kommer göra mig själv besviken. Det kommer ta tid att hitta tillbaka. Hitta mig själv igen..
Min pappa har lärt mig mycket i livet, men det han alltid sagt och där han har rätt är att livet är ett helvete. Jag börjar nu tro på dem orden..



Update

u har de hänt mycket sedan jag var här sist! Har hunnit med att träffa Rickard Fors för ett grymt teknikpass, där vi även stötte på Alex Norén och Daniel fick sig en ny idol :) Det var en helt otrolig dag uppe på Vallda gk. Har även hunnit med att tävla, Nordea Masters uppe på Forsgården i Göteborg. Och även där har det varit 3 fantastiska dagar, jag har haft grymt kul och lärt mig väldigt mycket. Spelet har varit sådär.. öppnade helt okej och andra dagen var väl inte fy skam heller såhär efter, men sista dagen var inget att hänga i julgranen precis... Men som sagt en erfarenhet rikare och överlag 3 häftiga dagar. Får inte glömma Daniel som var caddie alla dagar och gav mig många nya råd. Tack Daniel!

Nu är jag slut som människa och ska snart hoppa i säng för att ladda lite batterier :)
Måste även nämna att jag saknar min pojkvän i kväll , väldigt mycket faktiskt ;(..
Cassandra

Tanken skrämmer mig

Jag sitter och kollar på alla siffror och känner inget.. Någon slags av lättnad sprids genom kroppen.. Det skrämmer mig.. Är det över nu? 
Imorgon ska jag hålla i en golfklubba som jag inte gjort på länge.. Det skrämmer mig. Solen skiner och jag har sommarlov, men ändå ler jag inte och min kropp är spänd. så spänd. Det skrämmer mig.. 

Alldeles för många tankar... Det skrämmer mig...  


                                                                                                   Lycka till idag<3

Blankt

.Min själ har en tomhet som jag inte vet hur jag ska fylla.

 

 


Tisdag

Herregud vilket väder! Undra om ordet storm räcker idag.
Var på gymmet en sväng i morse och nu sitter jag och äter lite mellanmål. Jag och Denise hittade ett så grymt gott recept på gröt igår, men blåbär nötter aprikoser och honung! Mums :)
Ska ut till klubben sedan för att träna och spela lite med Daniel, ska gå igenom lite inför tävlingen med. Så otroligt tacksam för att han vill vara caddie åt mig.. jag tror att det kan bli riktigt bra. Jag kommer framförallt lära mig otroligt mycket. Tack igen Daniel.
Senare blir det Bones maraton:)

Ha en bra dag,
Cassandra


!

c

En hemlis

Har jag berättat att jag har världens bästaste vän? Det kvittar om hon somnar när vi kollar på film, det kvittar att hon alltid pratar i telefon, eller att hon inte alltid kanske gör som jag vill. För jag vet att det är alltid hon som får mig att le, det är hon som säger de rätta sakerna, det är hon som vet de mörka sidorna hos mig som ingen annan vet. Det är hon som orkar lyssna på alla mina bekymmer, även om jag inte alltid behöver säga något utan att hon förstår. Hon förstår mig mer än vad jag förstår mig själv.

Jag kan hålla på hur mycket som helst, men det finns det inte tid eller ork för. Nu ska vi sova för imorgon väntar morgonpromenad och lyxfrukost :) God natt!


<3

Gårdagen var mysig ! Jag, Micke, David och Jenny grillade lite först. Och David skötte grillen över förväntan faktiskt;) Efter att Micke gjort den i ordning och berättat allt iofs, men ändå. haha! Efter de så slappade vi bara och tog det lugnt resten av kvällen :)

Ska snart in till gymmet en sväng innan jag ska ut och spela med kimman :)
Denise kommer hem idag med så vi ska ta en sväng till möllegård, jag är så sugen på italiensk glass!
Ikväll blir det antagligen lite myskväll här igen med grillning och spel eller vad man kan tänka sig.
Får även passa på att önska Daniel och co lycka till idag. Coolt om två Haverdalare vinner både dam och herr klassen =)
Ta hand om er!
you are my wonderwall


heartbeats

Utbildningen är över och det är nästan så det kändes lite tråkigt när man körde hem därifrån igår. Har varit en riktigt rolig och framförallt lärorik vecka! Ska bli kul att få komma ut och jobba på riktigt nu. Annars har det varit jobb och träning i veckan, vädret har ju varit helt underbart så det är nästan att man inte velat åka hem från banan på kvällarna!

Ska snart ut och jobba lite .. sedan blir det spel i eftermiddag. Hoppas vädret håller sig!I kväll blir det nog bara hemmakväll med micke skulle ja tro, bara slappa :)
Jag och Caisa införde något nytt igår med.. pusselsöndagar med te :) hihi.
All for now,
C

...

Cause nothing gets done with dust in your gun,  and nobody respects a liar.
c

.

.Så mycket glädje.





godnight

Mysig kvällspromenad med snutte nyss och nu ska jag alldeles strax sova. Väldigt lång dag och jag är otroligt trött. Men rolig får vi inte glömma. Givande möte med wetter först sedan första dagen på den centrala introduktionen, väldigt roligt och intressant faktiskt.. efter var de direkt ut till banan för lite jobb.
Finns inte så mycket mer att berätta tror jag. Eller gårdagen var förresten grymt lyckad. Träff med Hallands elit lag med olle och wetter, verkar riktigt bra.
Och Denise är just nu på väg till Visby för första Nordea tävlingen och hälsa på pippi. Hoppas hon hälsar från mig!
Nej nu ropar kudden på mig..
Cassandra

När tankarna är många.

Jag vill somna med ett leende på mina läppar. Jag vill vakna och vara utvilad. Jag vill ha någon som skalar mina ägg på morgonen, för det kan jag inte. Jag vill spela golf i solsken och värme. Jag vill fika nybakat. Jag vill gå långa promenader där orden inte tar slut. Jag vill skriva. Om kärlek, lycka, hopp, golf. Om livet. Jag vill ta kort på allt, för det är mina minnen. Jag vill sätta viktiga puttar. Jag vill krypa upp i soffan efter en lång dag och känna mig värd det. Jag vill somna samtidigt som du berättar en historia, med ett leende på mina läppar. 

For a single moment I want some energy and I don´t want to feel like the universe is about to crush me.

.

c

Just a reminder

C

Grattis Daniel :)

Idag fyller lille D 23 år och blir därmed ännu äldre, det är väl snart det vänder? Nä ska inte vara taskig Daniel, "time of your life" är det väl rättare sagt?
Vi firade hans fördelsedag redan igår som började med lite förförfest hemma hos Caisa med Emelie, singstar,dricka och flum. Sedan vidare till Alex där de andra befann sig och vi firade Daniel med tårta m.m. Inte allt för mycket folk på stan tyvärr men vi var inne på Morfars en stund vilket var helt okej. Och Daniel såg ut att trivas och det var väl huvudsaken :) Måste berätta om våran present, klockren! Fyllde en hink med massa olika öl och is som vi sedan spetsade med lite snus och kondomer. Enligt oss , allt Daniel behöver. Och kaffe förstås.
Sov länge idag, fruktansvärt skönt! Kom inte ihåg när jag senast inte satt klockan.. Har precis ätit lite frukost och ska snart bort till fröken löfqvist för mer kaffe och lite research inför Australien :) I kväll ska vi bara mysa med grillning (om vädret tillåter) och spel och film.
Måste även nämna vad jag möttes av när jag precis vaknat och var på väg ner till mamma och pappas rum. Där inne, framför spegeln, står mamma med en GOLFKLUBBA OCH SVINGAR!! Och inte nog med de, hon har en tidning jämte som hon jämför med ?! Trodde jag fortfarande sov ett tag.. vad händer? Detta året kanske hon verkligen menar allvar när hon säger att hon ska ta tag i golfen ? Roligt iaf :)
Puss,
Cassandra

vågar du?


If I´m not who I said I was, would you love me anyway?



time to realize

Igår kväll var det matlagning och spelkväll hos carlssons:)
Jag och Dia gjorde en grymt god sallad och brownies till efterrätt. mums. Spelade när och fjärran och jag, Emma och Denise spöade Mikael och Pontus ;) Jag var dock inte så involverad i den segern då jag mer satt i någon sorts dvala och frsökte hålla fokusera på att hålla ögonen öppna. Men vi vann ! Tur de, annars hade vi fått höra det en låååång tid framöver!
Igår var det även tävling på haverdal och jag var uppe 04.45.. Men det var skönt att spela när man väl gått några hål:) Varmt och helt vindstilla. Och när jag vaknat till liv spelade jag faktiskt bra tom :)
Har precis varit ute och sprungit en runda och äter lite frukost.. Dia och Emma kommer strax så ska vi in en sväng till stan och kolla läget! I kväll blir det fest för Daniel :)
Ha en bra dag!
Cassandra

This is it

Jag ska snart packa min väska. Jag ska ut på en foto/promenix/tankegång med min älskade kusin. Ibland är mysiga långa helgmorgorna det bästa som finns. Det regnar också, men det gör inget för jag har ändå ett stort leende på mina läppar. Varför det vet jag inte, jag försöker bara njuta av att skapa minnen...

 


Säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går


Radikalt

Jag behöver starta ett nytt kapitel i mitt liv. Jag behöver sätta en punkt för allt. Jag behöver en STOR förändring! Och som alla andra tjejer gör när dem behöver förändring, vill jag göra något med mitt hår. Förra gången jag gjorde något radikalt med mitt hår, klippte jag av det men inte denna gång. Jag funderar på bli blond igen. Faktist tänkt rätt mycket på det, vore väldigt skoj. Har ju inte varit blond på 6 år. Intressant..


Ikväll kommer min bästaste kusin <3

 


Godnatt :)

Denise har redan somnat och det blir tidigt i säng för mig med idag. Ska upp 5 och tävla i morgon.. en liten klubbtävling på Haverdal.. Hoppas det inte regnar.
Utbildningen i morse var kanon. Väldigt spännande och framförallt lärorik.. pratade med några som läste sjuksköterskeprogrammet här i Halmstad och jag måste säga att jag blev väldigt intresserad..
Caisa kom sedan och hämtade mig och vi körde hem och gjorde en god sallad innan vi begav oss till gekås. Och herregud vad vi handlade, eller Caisa rättare sagt.. lång dag men det var riktigt roligt. När man gick där och var smakråd åt Caisa började man längta lite smått tills man får inreda sin egna lägenhet.. Men jag har ju Caisas så länge, haha. I utbyte mot att jag lagar mat och städar :)
Dags att sova, godnatt!
Cassandra

Pain..

Mina ögon värker så trött är jag.. Dags att packa ner böckerna. Dags att säga hejdå till denna kalla regniga dagen.. Ännu en dag går förbi, sommar snart. Jo jag hoppas det..
Nu ska jag göra mig en varm kopp mjölk med honung och bädda ner mig och vänta till sömnen kommer..


                                                          Du får gärna komma hit och skrämma mörkret


and then i felt alive.

Full fart igår med jobb, städning, skrivning, löpning och avslutningsvis ett möte på 3 h med jk.. 3 h..
Emelie hade med sig sitt te hon köpt från London, ååh underbart. Bland det bästa som finns tror jag. Tusen tack.
Nu ska jag snart in på första utbildningsdagen, läkemedelskunskap som står på schemat idag.. spännande!
Efteråt drar jag med Caisa och hennes mamma till gekås en sväng. Hon ska inhandla diverse olika saker till lägenheten medan jag mest är med som stöd.. eller något tror jag.. sedan är det ju alltid roligt att se om man hittar något som man inte alls behöver egentligen.
Cassandra

Hope





Du småler och skakar alltid på ditt huvud när jag springer om
 dig bara för att först komma till K brunnen.
Du vänder dig om och frågar: tror du verkligen på det där?
Jag fumlar med mina händer och vågar inte titta på dig för jag skäms.
Till slut svarar jag: nej kanske inte, men jag hoppas. Och hoppas
man tillräckligt mycket så kan det en dag bli sant.




Kanske, kanske inte

Man kanske borde satsa på fotograf yrket?




22.30

Ikväll upplevde jag sann lycka.
En sådan där lycka som sprider sig igenom hela kroppen.
Härligt.
Imorgon ska jag äta mysig helgfrukost med min bästaste vän.
Ny vecka, nytt...


Scars remind us of where we've been, they don't have to dictate where we're going

Igår var en bra dag. Först skulle Andreas konfirmation firas, det började i kyrkan och av slutades med mat och gott hemma hos familjen enghoff. Oh herregud vilken god mat, fick ont i magen av all mat haha. Men det finns nog ingen i hela världen som kan äta så mycket som en viss Jesper Enghoff haha. Jag och Mikael gav Andy ett stort "kitt" med målarsaker så snart förväntar vi oss en fin tavla av honom. Tror han uppskattade det, lite variation bland alla smycken.

Stack sedan hem för att ge mig ut på en liten runda, kände jag behövde komma ut och röra lite på mig och få lite frisk luft. Gick lätt att springa igår med, var vindstilla och så mycket syre i luften efter allt regn. Då är det nästan så man vågar säga att det är skönt att springa.. På kvällen blev det sedan final i Handbollen och film :)
Nu ska jag snart ut till banan för att spela nio hål innan vi ska hjälpa till på "golfens-dag" , så alla ni som inte har något bättre för er idag kom ut och svinga lite:)
Puss!
Cassandra

Lördag

Lite dålig uppdatering på sistone men det har varit mycket annat ..
Dagarna har på senaste bestått av jobb på förmiddagarna sedan lite träning och gym på eftermiddagen.
Men det är sjukt vilket väder vi har just nu, termometern har stått på 2 grader när jag cyklar hemifrån.. och det är snart mitten på maj..
Igår kväll var det tjejkväll hos Erika tillsammans med Denise och Lisa. Lagade god mat, fikade, drack te och bara snackade. Jätte trevligt:)
Nu ska jag snart börja göra mig i ordning lite,  Andreas konfirmation som gäller idag :) Och i kväll är det final i handbollen, spännande :)
Just ja, jag har köpt en fisk med. David och Jenny har satt upp Davids gamla akvarium på hans rum och självklart måste jag ju har en egen fisk:) Hittade en jätte fin röd guppy som fick heta Sebastian, haha.
Trevlig helg!
Cassandra



Dream and wake

Godmorgon bloggen!
Snart dags att cykla ut till banan för lite jobb.
I kväll är det dags att sätta på bagarmössa och förkläde!
Ha en bra dag :)
Cassandra

Jag finns alltid där för dig, även om du inte vill tro de.

C

Helgen

Helgen har varit lugn, väldigt skönt faktiskt. Har inte alls känt för att dra mig ut på krogen och vakna upp bakis dagen efter:) Vad har jag gjort istället? En massa tror jag. Jag Mikael David och Jenny drog till Väla på lördagen och spenderade det mesta av dagen där. Mycket trevligt :) Även om småttingarna var lite lagom trötta efter gårdagen ;) Hittade dock inte så mycket..jo världens sötaste tekopp. Som jag ska drick mitt te i som Caisa var så underbart snäll och köpte med sig hem från London nu när hon var där. Tack vännen <3. David bjöd även på lite galenskaper på vägen hem, hahha han är störd men kul hade vi!

I söndags kollade jag först handbollen inne hos familjen enghoff och fan vad drott är bra rent ut sagt. Ska bli riktigt spännande att se finalen i helgen:) Sedan stack jag, Denise och Andeas upp för att se Mikael spela fotbollsmatch, åt glass, hejade och frös. Var väldigt kallt att sitta där på bänken och tror inte att jag återfick min normala kroppstemperatur förrän jag låg under täcket i sängen vid 12 tiden på kvällen!
Jag och Denise hade även en liten myskväll igår vilket var otroligt skönt och roligt.. längesedan nu och jag har verkligen saknat det. Denise fick en idé om att vi skulle göra grillspett att grilla, så så fick det bli. Och det blev väldgit gott faktiskt, med stekt majskolv till. mums. Satte sedan på en film som var allt annat än vad vi trott. "What about Ryan" tror jag den hette. Helt okej men inte mer än så.
Var uppe tidigt i morse och körde Johannes till tandläkaren, underbart väder då men vart tog det vägen nu? :O
Ska snart ut till banan för att träna lite innan jag ska jobba.
Ha en bra dag :)
Cassandra

Jag förstår bara det som är vårt

I morse var jag duktig och gav mig ut på en löprunda. Även om de tog emot att komma igång så kändes det rätt skönt efter ett tag. Nu ska jag, Micke, David och Jenny strax till Väla och kolla läget där :) Liten roadtrip, trevligt !

Gårkvällen var lugn, åt lite hemma med mamma och pappa sedan gick jag över för att fira Mikaels mamma som fyllde 50. Hoppas hon tyckte om min blomma:) Hann även med att köra några partysugna tjejer in till stan. Någon i bättre form än den andra.
Cassandra

RSS 2.0